Přes léto ráda nosím legíny, a protože bych je chtěla nosit i v zimě, tak mě napadlo, že bych přes ně mohla nosit návleky. Četla jsem o tom na internetu, že se to takhle normálně nosí, ale nikoho jsem v tom ještě neviděla.
Zkoušela jsem si to dohromady s delším svetříkem a botama na podpatku a líbí se mi to.
Akorát mám černý legíny + černý návleky + černý boty + bílej kabát... není to divná kombinace?
Sundaváte si návleky třeba ve škole / v práci nebo si je celou dobu necháváte?
A co si tahkle pořídit zateplené legíny?
Reaguji na matty88: Jj, zateplené legíny jsou super, je v nich fakt teplo!
Jinak já se musím přiznat, že moc nechápu účel návleků - jediné, na co je mi v zimě fakt kosa, jsou prsty u nohou, lýtka zateplovat nepotřebuju Ale vypadá to dobře, to zase jo
Cituji Luccy: černý legíny + černý návleky + černý boty + bílej kabát... není to divná kombinace?
Myslím, že to může vypadat dobře - přihodila bych třeba nějaké šedé doplňky (šálu, čepici nebo kabelku), ať to není takové "zebrovité"
méně než
10 příspěvků
Co takhle nosit normální kalhoty a legíny nechat na podzim, jaro?
Nebo si pořiď normální teplé punčochy a návleky potřebovat nebudeš.
já nosím návleky, když jedu na kole, aby mi netáhlo na kotníky v práci sundávám... ale mně osobně se to líbí...
Já to tak nosím, mně se to líbí, ale jen černé návleky přes černé legíny, ty barevné se mi nelíbí.
mne sa to teda nepáči a beztak návleky na lýtkach k teplu nepomôžu, mne keď je zima tak na stehna a tak...riešim to termoprádlom alebo punčoškami a nosím legíny aj v zime
Cituji matty88: A co si tahkle pořídit zateplené legíny?
Súhlas. Mne je v zateplených legínach oveľa teplejšie ako v džínsoch. Aj keď si dám pod džínsy silonky, je v nich hrozná zima
Ne, nenosím. Buď zateplené legíny nebo obyč. legíny a vysoké kozačky, nebo silonky se sukní, kotníčkové kozačky a na to návleky.
Já návleky nosím a moc se mi to líbí! A navíc je v tom krásně teploučko!
K legínám je to ideální, já nosím i k džínám.
Cituji Rabbit Heart: šedé doplňky
jo šedou šálu zrovna mám
Cituji bejbee: barevné se mi nelíbí.
to mě taky ne,to mi už přijde moc přehnaný...
a kde jste holky koupily ty zateplený legíny? Já je ještě nikde neviděla...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.