arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

dnešní večeře -> Zucchini pasta

:)

Přidávám své dílo - slaný dort (uvnitř domácí chleba, sekaná, pomazánky, uzeniny, sýry...), marcipánový dort, věnečky a jednoduchá piškotová roláda s jahodovou marmeládou (tu pekla dcerka ).

Fotografie2783.jpg

arrow
profile_image
holly
od 5. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na simuška:
Konečně pěkný a vkusný slaný dort. Vypadá moc hezky

arrow
profile_image
holly
od 5. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak další dortík do sbírky

Ananasovo-tvarohov dort

ez

ez

arrow
profile_image
holly
od 5. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

A něco slaného.
Penne s mladým špenátem a kozím sýrem plus domácí sangrie.

1

2

arrow
profile_image
Amnesia
od 18. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

pasta pomodoro

545055_3936247763997.jpg

arrow
profile_image
verula
od 30. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na MysteriousBlack:
poprosím receptik na Rafaelo rezy vyzera super

arrow
profile_image
zrůda
od 13. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Amnesia: Já bych poprosila polopatický recept...

arrow
profile_image
MysteriousBlack
od 21. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na verula: Ahoj, ten recept, podle kterého jsem to pekla je původně na Rafaelo dort a je z těchto stránek : http://uvarenodoma.blogspot.com/2011/08/raffaello- dort.html
Jen jsem si poupravila postup, jak jsem zvyklá já, tzn.: nejdřív jsem si vyšlehala žloutky s cukrem, přidala olej, vodu, mouku s prdopečem a na konec sníh z bílků. A vychladlý korpus jsem ještě navíc potřela jahodovou marmeládou. A co jsem se dočetla na jiných stránkách a je určitě lepší, tak si ten krém připravit večer před pečením a nechat do druhého dne v lednici, pak jde daleko líp vyšlehat a stačí jen jeden ztužovač šlehačky

arrow
profile_image
Amnesia
od 18. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na zrůda: jasně: dám vařit těstoviny, na oliv. oleji opeču 2 stroužky česneku, přidám spařená, oloupaná rajčata, trošku zeleninového vývaru, po chvilce rozmačkám, vyndám ten česnek, osolím, opepřím a nechám rozvařit. Pak stačí kousek másla, hodně bazalky a ještě víc parmazánu tchán minule říkal, že je to lepší jak kachna

arrow
profile_image
zrůda
od 13. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Amnesia: Děkuji...

arrow
profile_image
MysteriousBlack
od 21. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Dnešní večeře..

Zapeen brambory se pentem, krabmi tyinkami a srem, zalit smetanou

arrow
profile_image
Žraloček
od 3. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Moc pěkné téma. Všechno tu vypadá lákavě a vesměs zdravě.
Tady je můj dnešní oběd - recept jsou Irská líčka na červeném víně podle Pohreicha, ale místo líček jsem použila zadní hovězí a dala jsem tam víc zeleniny.
Edit: To maso pod tou horou zeleniny a hub fakt je.

jndlo_003.jpg

arrow
profile_image
dolcezzalavanda
od 11. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Žraloček: : vypadá to nádherně!! Hned bych ochutnala

arrow
profile_image
nikita111 mojeid
od 23. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Amnesia: všechna tvoje jídla vypadají božsky a musím říct, že máme naprosto stejné chutě minulý týden jsem dělala rizoto a předevčírem pomodoro. Akorát já dávám ještě cibuli, mrkev, celer, dlouho dusím a pak procedím...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené