arrow
profile_image
Macca
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

ze sobotního večera

slvky na vn

humr

rajatov s mozarelou

arrow
profile_image
Macca
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

a nedávné sladkosti

IMG002962012042001.jpg

IMG003542012050212.jpg

IMG003752012052316.jpg

Reaguji na Macca: Perfektní!

arrow
profile_image
MysteriousBlack
od 21. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Přidávám zapečené těstoviny podle escapee (výborné, doporučuji!) a rychlý šlehačkový makovec s citr. polevou

01.JPG

02.JPG

arrow
profile_image
Didli
od 8. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na MysteriousBlack:
mohla bych poprosit o recept na makovec? Vypadá skvěle

arrow
profile_image
MysteriousBlack
od 21. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Didli: Určitě
Suroviny:
-2 dl smetany ke šlehání 31%
-11 dkg cukru krystal nebo krupice
-1/2 balíčku vanilkového cukru
-2 vejce
-10 dkg polohrubé mouky
-10 dkg mletého máku
-1/2 prášku do pečiva
-1 lžička skořice
Postup:
Ušleháme smetanu, k ní přišleháme oba cukry a nakonec vejce. Do řídké směsi přimícháme mouku s prdopečem, mák a skořici. Vše důkladně promícháme a dáme péct do předehřáte trouby na 180°C a pečeme cca 20minut. Tenhle makovec peču v menším pekáčku, v kuchařce bylo napsáno že je do pekáčku 20x30 cm, já pekla v 24x24 cm.
Citronová poleva: Do misky si vymačkáme štávu z 1-2 citronů a do ní přimícháváme moučkový cukr,dokud nevznikne "kašička". Tou potřeme vychladlý makovec.
Tak ať chutná

arrow
profile_image
escapee
od 26. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji MysteriousBlack: Přidávám zapečené těstoviny podle escapee (výborné, doporučuji!)

Super Jsem ráda, že chutnalo

arrow
Neprodává v Bazaru

Rychlá, zdravá,skvělá, hrášková polévka s bagetkou s oliv. olejem a bylinkami

:)

Po shlédnutí celé galerie jsem dostala neuvěřitelný hlad, je tady tolik dobrot.

Rozhodla jsem se, že se taky podělím o nějaký svůj výtvor.

zapeen ampiony s bramborovou ka a ledovm saltem

arrow
profile_image
Amnesia
od 18. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

dnešní kuskus s krevetami a zeleninou

486444_4407048453720.jpg

arrow
Neprodává v Bazaru

Dnešní kapsa z listového těsta plněná sýrem a kvalitní šunkou,posypaná lněným semínkem+ špenát s česnekem(mražený listový ale já si ho většinou promixuji,aby z toho byl takový jakoby domácí zdravý protlak, jinak by to přítel nejedl..), zahuštěný sojovou smetanou a troškou celozrnné mouky+rajčátka ze zahrádky

:)

Reaguji na Amnesia: Chtěla bych být tvým manželem nebo dítětem, mňam . Můžu se zeptat na recept? Kuskus mám doma, ale ještě jsem ho s ničím nedělala, neb se bojím, že to bude nijaké.

arrow
profile_image
Amnesia
od 18. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Karolinaa: muj muž tohle moc nemusí a dítko je u babičky, takže to bylo jen pro mě.
vzala jsem oloupane male krevety a ty jsem na oleji orestovala a dala z panve ven, pak jsem tam pridala veskerou zeleninu co jsem doma nasla - cibuli, rapikaty celer, rajce, papriku, cuketu a opet orestovala.Zakapla chilli olejem ( mam rada palive) a pote jsem přimíchala kuskus a nakonec rukolu. Sama si to vždy ještě zakápnu citronem

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji Peg: Rychlá, zdravá,skvělá, hrášková polévka s bagetkou s oliv. olejem a bylinkami

Jak jí děláš?

arrow
profile_image
Amnesia
od 18. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na free-heart: já ji dělam taky, podle Pohlreicha:

na ol. oleji a másle zpěním jednu menší cibuli a celý porek ( bilou cast), přidám mražený hrášek ( u nás 4 pytle), zaleju zeleninovým vývarem a vařím. Osolím, opepřím, natrouhám kus muškatového oříšku a rozmixuju do hladka. Přepasirují přes síto ( nemáme radi ty slupky). Dochutím troškou šlehačky - ale nemusí být, je hustá i tak.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené