arrow
profile_image
Pomela
od 12. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jinak můj včerejší jídelníček byl takovýto:
Snídaně tři plátky sýra, bílý jogurt, rajče
Oběd: kachní játra s okurkovým salátem, zeleňačka s trochou smetany
Večeře: ledový salát s rajčaty a dva plátky sýru

tak já dneska:
Snídaně: mléčná rýže, hroznové víno
Svačina: broskev
Oběd: pečené kuře ( velké stehno), zeleninový salát
Svačina: tvaroh polotučný, rajčata, paprika
Večeře: ještě nevim,ale něco malého,protože určitě dneska budu pí víno...

Přidala jsem na bílkovinách a připadám si dost plná, myslíte, že u takovýhohle jídelníčku můžu hubnout? přijde mi toho nějak moc..

arrow
profile_image
julia
od 14. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Jitulin: protein z dm - za ty prachy skvělý.

taky o něm přemýšlím, asi ho vyzkouším, díky

Jinak dnes jsem nevydržela volala si na ortopedii neb nohu mám furt nateklou, takže jsem tam hned jela a achilovka to není, je to nějaká boční šlacha a Dr hned poznal že jsem měla na tom pravém kotníku úraz, měla jsem ho několikrát vymknutý a říkal že mám kolem povolené ty šlachy zvenku a že běhat ano, ale s ortézou. No a jinak klasika, mám napsané rehabilitace a po rehabilitacích když to nebude bolet můžu pomalu zas začít běhat, jinak klidový režim.

a jídelníček dnes:
sn: pečená ovesná kaše, hollandia
sv: meloun
o: kuskus se zelenými fazolkami a uzeným tofu
sv: tvaroh se lžičkou netelly a sluneč. semínky¨¨
ve: caprese salát

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji julia: Jitulin: protein z dm - za ty prachy skvělý.

mají bez příchutí nebo s? případně ještě s jakou

arrow
profile_image
masha92
od 3. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Holky, přidávám se k Vám. Chci zhubnout cca 3 kila.
Dneční jídelníček:
Snídaně: ovesná kaše (mléko+vločky+med), skořicový cukr, kousek hrušky, pár piškotů
Svačina: bílé hrony, piškoty
Oběd: vařené bezvaječné nudle s mákem a troškou cukru
Svačina: bílé hrozny, piškoty
Večeře: mám v plánu knuspi nebo rýžové racio s žervé a paprikou
Pohyb: 40 minut orbitrek, 10 minut rotana

Reaguji na Pomela:
K dělence: maminka jí držela a nevydržela, zhubla 20 kg ale nebyla schopna ji držet celoživotně, tak nabrala si všechny kilíčka zpátky.
Můj názor je , že když někomu vyhovuje tento styl tak proč ne ať se tak stravuje, ale měl by si pokrýt potřeby těla bílkovinami, mnoho lidí bohužel nemá zkušenosti jak to udělat.
Já se stravuji také jiným stylem než prakticky propaguji a musím si pokrýt potřeby těla a zajistit, aby mé tělo mělo všechny živiny a 100% fungovalo se zaměřěním na své zdraví. nemám v úmyslu se sebepoškozovat nevyrovnanou stravou.

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na masha92: Proč jíš bílé hrozny a piškoty, navíc 2x denně?

Cituji R17: emám v úmyslu se sebepoškozovat nevyrovnanou stravou

To je hezké "heslo"

K proteinu z DMka : dříve jsem hleděla dost na cenu tak jsem si ho pořídila, nechutnal mě vůbec bylo to jako nechutná kaše. Pořídila jsem si sportovní profi proteiny a stejně jsem nakonec od nich ustoupila, protože se to neslučuje s tím co cítím a to je jíst spíše přirozenou stravu než umělou či uměle vyrobenou.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na R17:
jasně ,já už se ho taky přepila. Měla jsem vanilkový z Rossmannu a z té pachuti mi už bylo zle. Občas ale malá lžička do tvarohu nebo jogurtu je fajn.

Reaguji na masha92:

Dle jídelníčku asi musíte mít cukr, zkuste ho nahradit jinak a uvidíte že to bude ta nejlepší volba.

Reaguji na Zdenis:
Tvaroh je opravdu super potravina s dostakem kvalitních bílkovin, neznehodnocovala bych ho. Ideální k večeři kdy vám zajistí aby jste si udžela svaly v době kdy je tělo v klidovém dlouhodobém režimu.
Do tvarohu či jogurtu doporučuji troch sekaným či mletým mandlí ( jiných ořechů) možná i s troškou agave sirupu kdo chce sladkou chuť.

Reaguji na Red_fire:
Red fire : lidské tělo je jako biochemická továrna a strašně moc záleží co do ní vložíme a jak kvalitní produkty, pak se rozbíhají procesy a v ten moment se nám po čase vše vyplatí a zhodnotí. Většinou po 40 roce života vše zúročíme - buď bojujeme s civilizačníma nemocema a nebo kypíme zdravím a tělesnou formou , pak nemáme ani problém s váhou.

arrow
profile_image
Pomela
od 12. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na R17: dík za odpověď, ale přesvědčilas mě že dělenou stravu nakonec nebudu dělat a zkusím přece jenom ten zdravý životní styl. Já taky bohužel nevím, jak správně pokrýt potřeby těla bílkovinami a tím ostatním co potřebuje.Doufám, že zhubnu aspoň něco.

arrow
profile_image
julia
od 14. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na R17:
Jen mám otázku, jaký by asi měla být poměr bílkoviny/sacharidy/tuky ve stravě? Názory se celkem různí...Jinak já se taky snažím jíst kvalitní stravu, rozhodně kvalitnější než co jedí lidi kolem mě, i rodince vařím celkem zdravě, ale bohužel se moc s pochopením nesetkávám, hlavně u mamky a tchyně. Taky mám pár kamarádek u kterých jsou běžnou večeří i pro malé děti topinky na spoustě oleje se salámem nebo párky apod. Jako já to myslím nijak nepřeháním, ale snažím se aby jsme doma jedli v rámci možností zdravě a kvalitně. Jinak dnes donesl manžel své krevní výsledky a krom trošku vyššího tlaku (který má celá jejich rodina šílený) tak má vše naprosto ukázkové, takže jsem ráda, a to měl ještě před pár lety vysoký cholesterol.

Reaguji na julia:
Není nikde stanoven přesný poměr, je tam nějaké rozmezí, já pasuji jídelníček právě v tom rozmezí a hýbu s tím. Ono nejde jen o tento poměr makroživin, ale také o mikroživiny které jsou velmi důležité a dost podceňované, ačkoliv jím opravdu dost zeleniny a ovoce nevím jestli je v těchto potravinách to co má být a v poměru jaký by měl být - půda je vyžilá, tak raději jsem najela na zelené potraviny, protože suplementovat synteticky upravené vitamíny, minerály nebo třeba jen hořčík to se mě příčí. Jsem hrozně ráda že i moje rodina se přidala samovolně a ochraňuje si zdraví těmito skvělými potravinami.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené