lentilka79

no jak koukám na ty talíře tak už je statečně vyluxováno max nějaké drobečky. To víš jsme tu jako kobylky

lentilka79
Já jsem nějak ještě nestihla oběd
teda koukej se mazat najíst

To je hrozný, člověk aby dával pozor i na Váš stravovací režim

No i když ode mě to sedí to jen dnes, že mi to voní pod nosem, jinak taky pěkně v tom jídle zlobím.

lentilka79
ona vlastně nebyla ani snídaně

lentilka79

jasně tady není nic TABU

no dle přítele jsou o jednu velikost menší a asi má pravdu, už nemám tak narvanou podprdu. Měla jsem vel. 4 a teď bych řekla že mám 3. Ale mám štěstí, že pořád holky drží tvar jako předtím. Musím říct, že s prsama jsem neměla nikdy problémy co se týče velikosti, tvaru a pevnosti.

Někteří chlapi se dokonce ptají zda jsou origoš nebo silikony a někdy mě to taky štve, ale pak si řeknu, že bych měla být vlastně ráda, že se líbí.

Takže ti musím říct, že jsem pro to nedělala vůbec nic. Jo používám preventivně zpevňující krém na poprsí, ale stejně si myslím že je to jen pro můj dobrý pocit, že pro ně něco dělám

lentilka79
takovou tu co se dává ke kafču,
no o jsi si toho dala pozor aby jsi se nepřejedla teda já musím přiznat, že jsem úplně stejná buď nic nebo obžérství

lentilka79

no je pravda, že já jsem také zvědavá co se mnou udělají dítka, ale nechám to osudu a jsem připravená na to, že když to bude třeba tak půjdu na opravu nebo silikony a přítel s tím souhlasí.

Louis Vuitton
za jak dlouho jsi na sobe videla rozdil...??? já se bojím, že nebudu moct jít v pondělí do práce,když mám jít v sobotu, a ještě máme uzávěrku...

lentilka79

tak je pravda, že teď co jsem zhubla tak toho do sebe moc nedostanu, když zrekapituluju normální den tak ráno jogurt, během dopoledně jedno ovoce, k obědu polévku a pak už nic nebo jen zelenika, ovoce. No doktor na výživu by ze mě měl" radost "

ale dnes jsem se překonala a měla jsem 5 svatebních koláčků, 2 chlebíčky, jednu špičku a k obědu polévku

lentilka79

No přítel také nejprve, že jít nemusím, že mě má rád takovou jaká jsem, ale teď když se projdu v prádelku po bytě tak mu tečou sliny a říká, že je rád, že jsem šla. Víš chlapi si to neumí představit ten konečný výsledek tak remcají. Teď ho chci přesvědčít o nose, ale dle reakcí to vypadá že mám asi smůlu. Stojí si pevně za svým.

lentilka79

a s čím jsi byla a kdy?

lentilka79

to je jasný musíš do sebe dostat energii a čokoška je na to nejlepší

lentilka79

tak to já mám zážitek s kolegou v práci. šla jsem po lipo v práci ( hned první den, takže jsem šla jak posratá a byla ráda, že jdu ) no a přilítnul kolega ze zadu a plesknul mě přes zadek, ale dal takovou pecku, že jsem myslela že se počůram bolestí. A jak jsem byla takhle stahnutá v kompresu tak mi ještě povídá : teda ty jsi na sobě zapracovala máš nějak pevnější zadek tak jsem zatlačila slzy aby to neviděl a řekla jsem mu: to víš hodiny dřiny v posilce, proč myslíš že tak blbě jdu, jsem se tam včera namohla

lentilka79
a zkusím přemluvit i přední, aspoň trošičkuuu)
tak já taky chtěla předky, ale doktor byl neoblomnej, že tam skoro nic není a kvůli trošičce by to neryskoval. Říkal, že je velké riziko, že ti pak stehna spadnou ke kolenům. To mě vyděsilo.

to jsem se zasmála, tak ze sebe v případě nouze taky udělám chudáčka utrápenýho z posilovny.

misak00605

to je jasný, já jsem strašná hérečka

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené