arrow
Neprodává v Bazaru

já mám nejraději pečené krevety v česnekovém dresingu a pak je dám na salát.Nebo Kalamáry si smažim v těstíčku a nebo omáčku s chobotnice-ostrá

Ahojte holky,
pokud budete chtít,můžete se podívat na mé stránky.
Mám na nich spoustů receptů,které jsem pekla a i fotila.
Přejí hezký den. Budu se těšit na návstěvu. www.VAR.ESTRANKY.CZ

arrow
Neprodává v Bazaru

Dnes jsem si dala k obědu v Nordsee 1o osmažených krevet. Byly výborné!

arrow
profile_image
Tatou
od 29. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

tady jsem objevila plno receptů jak na ty mořské potvory
http://home.karneval.cz/0187246401/rybychobotnice. html

arrow
profile_image
Tatou
od 29. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

ještě mám jeden tip - v pasáži Agora u Flory v Praze, ulice Hradecká, je prodejna s mořskými plody a maj tam super ceny, např. kilo celých nekrájených kalamár za 120 Kč

arrow
Neprodává v Bazaru

Tatou
kilo celých nekrájených kalamár za 120 Kč
To vypadá slušně!

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Krevetky taky miluju a tohle je skvělý recept, určitě zkuste

http://dolcevita.blog.cz/0712/silvestrovske-krevet y

arrow
Neprodává v Bazaru

nel
Hned zítra vyz¨kouším, vypadá to báječně!

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

km_lucy
určitě to stojí za to, a není s tím moc práce..

arrow
Neprodává v Bazaru

nel
určitě to stojí za to,
mám nejradši krevety na jednoduchý způsob, jedíně tak se dá vychutnat jejich pravá chuť

arrow
Neprodává v Bazaru

Helena
Já bych ji snědla buď jen tak s chlebem a třeba cibulkou jako klasické sardinky a nebo bych konzervu použila do nějakého salátu Třeba těstovinového s olivami, rajčaty a chobotnicí-doporučuji pokapat balzamikovým octem a posypat čerstvými bylinkami-petržel, pažitka, bazalka...

arrow
profile_image
majkel
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Krevety jsou super, ale musí být smažené, ty pak jsou vynikající, ale například vařené byly skoro nepoživatelné, jak byly hnusný
Ale původně jsem si myslel, že to téma bude na čokoládu: Mořské plody .. ta je teprve vynikající

arrow
profile_image
MyChanel
od 14. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

tak jelikož jsem žila nějakou dobu v Italii, dělám vše možné na všechny možné zpusoby, ale nejlepší jsou přímo tam koupené suroviny, to se jinak nedá srovnávat....
ale co mám ráda a nepadlo tu- mořeský koktejl, nebo prostě jen chobotničky a mušle, kaku oleje, lehce orestovat, k tomu rajčata, petržel a podusit, až z rajšat bude štáva na závěr zamíchat s těstovina uvařenýma---to tam jedou pořád dokola
krevety pak mám ráda na česneku, nebo taky s petrželkou, nebo extra pálivé v takové salse- něco na styl mexiských omáček

arrow
Neprodává v Bazaru

MyChanel
To vypadá úžasně! Určitě vyzkouším

Poradíte? Mořské plody mě hodně lákají, ale nedokážu se překonat a strčit TO do pusy. Jak začít?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené