Dostala jsem multifunkční troubu Whirlpool pro přípravu dietních jídel, některé jednoduché recepty jsou jasné, ale byla bych vděčná za nějaké další. Např. i s nádobím jaké použít atd.

arrow
Neprodává v Bazaru

Koukni na net, tam je receptů spousta. Whirlpool troubu nemám. K naší troubě jsem v návodu měla i spoustu receptů a už má naprogramováno několik druhů jídel v sobě, takže např. polévku, hlavní jídlo a buchtu mi dělá sama, dám jen ingredience a hotovo

charlik
No jo, to tam všechno taky jse, jenomže na různé funkce se musí použít různý nádobí a recepty z DVDčka jsou samý sra**y. Na internetu jsem hledala a nic podstatnýho nenašla. Hlavně mi jde o to nádobí.

arrow
profile_image
Nightsong
od 15. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mohly by jste mi prosím napsat přesné názvy multifunkčních troub či linknout odkaz ? Ráda bych si nějakou pořídila, ale je jich tolik, že si nedokážu vybrat. Děkuji.

arrow
Neprodává v Bazaru

Jo, já mám multifunkční troubu Whirpool už roky, Rád o ní říkám, že byla stvořena přímo pro mne. Rád v ní rozmrazuji, ohřívám a vařím. Mezi mé návštěvami nejoblíbenější kulinářské počiny patří Lasagne se špenátem a žampióny, a Pizza. Ale abych se vrátil k tématu. Velice při koupi takovéhoto přístroje záleží na finančních prostředcích, na tom co od takovéhoto přístroje očekáváte (náhrada klasické trouby, pečení pizzy) a samozřejmě užitná hodnota a prostorové možnosti. Protože výše zmíněné nepíšete, tak těžko radit. Každopádně, na ohřátí a rozmrazení stačí základní model. Pokud nemáte klasickou troubu, tak doporučuji tzv. 4v1 - lze v ní péct i předpečené/zmrazené pečivo. Pokud ráda vaříte, a nemáte klasickou troubu, tak doporučuji dražší modely, které zvládají i pizzu, těstoviny atp.
Ale jak jsem již řekl, záleží na Vás, na Vašich potřebách a možnostech...

arrow
Neprodává v Bazaru

Koukám, že se zde poptávají recepty. Stačí, že budou chutné, nebo musejí být i dietní??

arrow
Neprodává v Bazaru

Zde přidávám jeden lehký letní recept:
Nakrájíme rajčata na 1cm silné plátky a vložíme do zapékací mísy (kamenina, sklo není ono...), posypeme bazalkou (stačí mražená z Kaufu) a strouhaným Parmazánem (Permigano Regiano není podmínkou, stačí Grana Padano - Billa, nebo Gran Moravia - Tesco), poklademe černými olivami rozkrájenými napůl a Nivou na kostičky. Nakonec posypeme strouhaným Blať. zlatem, nebo Mozarelou. Zapékáme v MW (kombinace grilu a mikrovln - cca 500W) po dobu cca 7 - 10 min. až jsou na stranách hnědé napečeniny.
No a pokud toto není dietní, tak ať se propadnu do Kentacky (USA), mají tam dobré víno i Whisky...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené