petula32

petula32
žádný nohavičky nebudou
tak to máte bezva

nikky
musím jít holky něco uvařit
to já taky, děti jsou na obědě ve školce a škole. Jen nejmenší je doma a přijde zas manža na oběd.Tak udělám asi hustou bramboračku - tu oni můžou a po týhle polívce stejně už druhý nejedí. Tak ať se nacpou polívkou a já nebudu dnes muset vařit i druhý.Alespoň mi zbyde víc času na úklid.

nikky
Tak co Niikoušku. Už se těšíš? Máš to za pár. A co to tvoje nachlazení?
Náš mladej jen vlezl do školy a už mám obě děti pěkně nachcípaný!!

petula32
Neboj, žádný nohavičky nebudou:
Jééé, ty jsi dnes můj poslík dobrých zpráv - vlastně výborných zpráv. Takže o pás se už nestarám. A můžu se zeptat ještě na ty punčocháče co dávaj na operaci kvůli embolce? To ti je dají tam,nebo si je musím koupit a přinýst s sebou?

petula32
Už se těšíš? Máš to za pár.
no jo, za týden už bude mít krásný bříško.

Pusinka
punčocháče co dávaj na operaci kvůli embolce?
Hele, já vůbec nevím, jestli jsem nějaký měla. Před opkou mi je nedali /jedině by mě je museli navlíknout až když jsem usnula/ a když jsem se vzbudila, tak jsem taky žádný neměla.

arrow
profile_image
bebkok
od 22. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

nikky
Hrozně to šijou a některý kalhoty se vytahnou, že je pomalu ani rozepínat nemusím a u druhejch s tím počítám a oni držek jak židovská víra a nepovolí a nepovolí, tak jdou z domu.

petula32
vůbec nevím, jestli jsem nějaký měla.
Aha, já myslela že se dávají před každou operací. Vím,že Saksik je měla a měla je i druhý den po operaci.Jak jsem za ní byla,ptala jsem se na ně,ale už si nepamatuju zda ji je dali už před opkou.

Pusinka
Aha, já myslela že se dávají před každou operací
Já jsem asi nějakej exot.

arrow
profile_image
KLUBKA
od 5. 5. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

bebkok
AHOJ, těší mne, že se ti líbí moje očka, jsem s nima taky spokojená! Byla jsem před pěti lety také v Esthé. Taky to nebolelo a do 10 dnů jsem chodila mezi lidi a do práce. Fotku tam kdyžtak ještě dám.

Jinak k punčoškám a návleku, mě punčochy nandali před operací a je to hlavně kvůli embolce, návlek po opce mi dali M, aby mě tak nemačkal na žaludek, sundat ho můžu poprvé zítra a konečně vysprchovat i bříško, decentně . tak jsem zvědavá, co uvidím, Psychicky se připravuji na otoky, ale zatím nic necítím, jen jako bych měla na břiše velkou modřinu, kolem pupku a pod ním. jizva malinko štípe a jinak stále žádná velká bolest, takže jsem bez jakýchkoli léků (na bolest, antibiotika apod.) Jen piju tu limču z aloe. Návlek mám pod prsa, na kšandy ze strany na zip a dole na háčky.

petula32
jsem asi nějakej exot.
To určo nejsi, ale ty punčocháče by měli být proto,aby bylo vše stažený a předešlo se embolii. Teď, když jsem si ujasnila pás, tak zas budu s myšlenkama někde u embolie,protože mi nedají punčocháče.Vím,že mamka si je musela s sebou už přivízt,že v Trutnově je nedávají - jako že tam nemají erár.

KLUBKA
Návlek mám pod prsa, na kšandy ze strany na zip a dole na háčky.
Zase nějaký kšandy , háčky a zip. .

KLUBKA
Ahoj a krásný den ti přeju.

KLUBKA
sundat ho můžu poprvé zítra a konečně vysprchovat i bříško,
Jak dlouho jsi vlastně po operaci? Já jen za jak dlouho po abdo můžu vlízt do sprchy.

Pusinka
Třeba na mě zapoměli.......... naštěstí mě nekleplo!!!!:-

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené