Pusinka
Ty se máš, že "už to máš za pár" Ale nervičky asi ještě přijsou, že? Nebo nemáš vůbec žádný obavy? Ono to všechno rychle uteče, jak to čekání, tak potom i to hojení. Nikýsek už bude jen hlásit stav....

Esterka1
cože??????????
Teď nevím na jaký je to stránce, Nikky už byla v nemocnici a my si z ní tak trošku dělali srandičky . Ale Avi má o všem přehled - ta by třeba věděla kde to bylo. Ale tuším,že to bylo dopoledne.

maove
Nebo nemáš vůbec žádný obavy?
Nemám strach co bude po operaci,nebojím se bolesti, ale spíš je to obava co bude těsně před operací - mám na mysli ty punčocháče proti embolce. Zeptám se na to a pokud mi to vysvětlí,nebo řekne důvod proč je mít nebudu,tak budu v pohodě. Pokud by mi je nabídnul,hrábnu po nich všema deseti.
maove
Ty se máš, že "už to máš za pár"
Ještě si to tak moc nepřipouštím, asi mi to dojde těch pár dní před, kdy budu dělat od soboty až do středy od rána do večera všechny nehty, abych pak měla 3 týdny klid a po 3 týdnech to zas začne nanovo, ale mám výhodu v rom, že si to můžu uzpůsobit, a nebrat moc ženských do jednoho dnu. Přeci jen nevím, jak mi to půjde usedět.

petula32
Moc děkuju .

Pusinka
jak mi to půjde usedět
no myslím, že moc dlouho sedět nevydržíš. Já jsem měla po té gyn.operaci břicho rozřezáno shora dolů v délce 30 cm a trvalo mi dost dlouho, než jsem bez problémů seděla. ale možná, že když je ten řez horizontálně, je to jiný. zatím nedovedu posoudit, snad to jednou taky vyzkouším

Bříško
to je z lásky
Tak to jo, pokud mě máš tak moc ráda, tak to beru .
Taky jsem tohle udělala Petule a chudák jen koukala. Pak karair neco psala, já to znova ocitovala a Petula napsala ha ha ha. Ptala jsem se jí čemu se směje, že karair se ucvakla a opravila to. Peťka si myslela, že si zas dělám srandičky. . Ale pokud si četla pozorně, tak si na to taky narazila. netušim kdy to bylo, včera nebo předevčírem? Fakt nevím.

maove
snad to jednou taky vyzkouším
Moc bych ti to přála, kdyby si navštívila s bříškem. Uvidím, budu na to mít 3 týdny, tak se snad dám nějak dokupy.Alespoň trošku.

Děvčata,loučím se,jdeme na jedno.Pořád prší - katastrofa.Ahoj zítra večer.

On tu už zas nikdo není, neb ovšichni hledaj ty malý rybičky, jak plavou Nikky v rozkroku?

Esterka1
Děvčata,loučím se,jdeme na jedno.
Tak si to tam užijte.

Pusinka
Ahoj,jdu

Tak tady nikdo, tak poběžím, než přijde rodinka - by mě zas nachytali u pc . Ale až dám mláďátka spát, tak se tu určo zastavím.

Pusinka
Teď nevím na jaký je to stránce, Nikky už byla v nemocnici a my si z ní tak trošku dělali srandičky . Ale Avi má o všem přehled - ta by třeba věděla kde to bylo. Ale tuším,že to bylo dopoledne
Pusinka
A už si došla k těm malým rybičkám v rozkroku? . Se nachechtáš, tak bacha na stehy
https://www.omlazeni.cz/operace-bricha-zkusenosti-1 0-42-964.html

nikky
noci přřijede tak mi ji vymyslí jak lepší psat , nebo máte typ?
nikolinko,tak jsem tady také a hltím každé slovu...úsměv klesne,nezapomeň jak já tady ubekávala a už je o poznání lípjinak si myslím je fakt dobrej servírovací stoleček,mně manžel udělal do postele přímo jeden stolek na psaní...ležím na patrovejch postelích,na horním patře upevnil šňůry a do těch vložil desku,kterou mám nad bříškem vlastně zavěšenou a tak můžu psát

nikky
v nemocnici jsem brala pořád prášky a stejně jsem spala jen 2 hodky za noc
nápodobně,také jsembrala nějaké driáky,které mně umrtvily,ale na spánek došlo až doma

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené