ahojky všem , jsem tady jen na minutku , rodina mne nedá.....

nikky
Ahoj nikky ,jak je dnes tobě?Zase o něco lépe,doufám.Manžílek tě přes víkend určitě rozveselil a to je dobře.Znovu ti musím připomenout,že vypedáš krásně.

arrow
Neprodává v Bazaru

Izka
Děkuji. Budu Ti držet pěsti. Věřím, že teď už to bude v pořádku. Dost kamarádek mě zrazuje, ale Mudr. Kufa říkal, že to teď dobře dopadne. Nejprve uvažoval, že by to vytáhl pod prsa, ale prý by se to špatně hojillo a nevyřešilo by to strie - i když ty mi moc nevadí.ˇVšichni mě tam přemlouvali, že ta kotva není hrozná ať do toho jdu. Manžel nesouhlasí, musela jsem mu trochu napovídat, že to je proto, že ta kýla a svaly se nějak špatně zahojily.Tak tedy kývl, ale jeho reakce, když jsem měla na dovolené plavky byla, že se zeptal co mi vlastně dělali. Tak věřím že to bude super. Nic jiného snad ani není možné.

Také nakukuji..

Bluetime
Mají tam šíleně dlouhý čekací lhůty, tak jestli mi tu operaci přesunou, to jsem zvědavá, kdy na mě vyjde řada...
Napadlo mě ,jestli tu není někdo,kdo by si to s tebou prohodil.Vím,že to je na rychlovku,ale kdyby si šla k,tak já bych to pro tebe udělala.proto jsem se ptala ke komu jdeš.Tak to mi je líto,ale třeba to ještě přejde...

arrow
Neprodává v Bazaru

Bluetime
Já nevím, ale při první operaci mi kotvu ani MUDR. nenabídl. Prý je to lepšíaby se břicho zúžilo. Nejsem z toho nadšená, ale jizva bude jen k pupíku, který bude nad ní počíták tak 8-10 cm. Má paní doktorka z endokrinologie mě zrazujé, prý pokud má troc´hu skony ke keloidnímu hojení, nebude to pěkné. Jestli strie nebo jedna jizva je dle mě jedno. Dnes jou leasry ty to snad vylepší. Jsem rozhodnutá, že to toho jdu. Kdybych napsala, že se toho nebojím lhala bych.

Brita
Píšeš ,že máš hodně volné kůže tak tu kotvu moc nechápu.Spíš mi to přijde ,jako jeho obrana,pro ti tomu,že se mu ta první operace nepovela na sto procentt.Víš,jako že si nechce přiznat chybu ,ale třeba se pletu.Zkus to sním probrat ještě před opkou,že kotvu nechceš,třeba to nakonec půjde i bez kotvy.A když né,tak určitě lepší kotva,než plný bříško strií.

Bluetime
Třeba mají někoho v databázi, kdo by šel dřív
Taky si myslím a pak půjdeš o týden dýl..

arrow
Neprodává v Bazaru

Izka
Bluetime
Já jsem nevěděla co si myslet. Konzultovala jsem to s Mudr. Janečkem, ten mi tvrdil, že nechápe opravu s kotvou, že by to šlo jinak, ale Mudr. co mi to bude dělat na kotvě trvá. Někdy se něco nepovede, ale opravdu mi ta kůže vadí více než nějaké strie, ty by se vypnuly take kdyby se vypnulo břicho a nebylo byto tak hrozné. Eldorádo to má také nádherné a to já zdaleka takové před opkou neměla jako ona.Nechápu proč mi tam zústalo tolik kůže. Mám ji volnou jak po porodu. Váhu mám stále stejnou , tak to není, tím že bych třeba zhubla. Mudr. Janeček říkl málo vypnuté. Opravil, by mi to, ale musela bych platit a to se mi zrovna již nechce, když to je oprava vynou někoho jiného.

Brita
Přitom Eldorádo byla u stejného MUDr ,jako ty.Zkus tu kotvu ještě probrat s tvým doktorem.I mu řekni,že si byla i jinde na konzultaci(neříkej kde,to je jasný)a že ti bylo řečeno,že by to šlo i bez kotvy.Mělas přece právo se jít poradit i jinam v tvé situaci.V klidu to s ním zkus ještě probrat.

KLUBKA
Koukala jsem,že tam máš i nějaké fotečky před.A vážně změna veliká.Tys měla taky pupík docela nehoře,že?Vypadáš o dost štíhlejší,než před operací a změna je velikánská.

KLUBKA
no to je prostě nádhera, móc Ti závidím, takové krásné bříško.
Koukal i manžel a povídal, že to je fungl nová baba.

Moc blahopřeji

KLUBKA
naprosto supeeerjsi jak modelka, fakt paráda

Brita
ahoj, neboj se, bude to dobrýKufa má u tebe důvod navíc, aby zapracoval....Asi ví, proč chce dělat kotvu. Tím ti toho vezme daleko víc. Jestli se nepletu, chodila jsi už na laser, takže dneska se s jizvama dá zatočit Bude to lepší, uvidíš

hezké odpoledne kočkyklubíčkonádhera,není co dodat,prostě kus

Brita
Já jsem nevěděla co si myslet. Konzultovala jsem to s Mudr. Janečkem, ten mi tvrdil, že nechápe opravu s kotvou, že by to šlo jinak, ale Mudr. co mi to bude dělat na kotvě trvá. Někdy se něco nepovede, ale opravdu mi ta kůže vadí více než nějaké strie
ahoj brito,myslím,že kotva není špatné řešení,pakliže máš více strií a navíc už jednu jizvu po abdo...kotva prostě obsáhne větší množství kůže,vymodeluje ti boky i pas,asi bych se vůbec nebála...pakliže jizva bude níž a řez po kotvě k pupíku...koukni na mně,já sice nemám kotvu,ale jizvu dost vysoko a vlastně další k tomu kolmo,protože jsem neměla dostatek kůže na stáhnutí,takže je to vlastně zašitej pupík...vůbec byvh tu kolmou neřešila,myslím,že budeš spokojenápokud jsem to pochopila správně operoval tě kufa a opravu ti bude dělat zase on...nebála bych se,určitě je sám neštastný,že to tak dopadlo a o to víc si dá záležet

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené