lolasek
já jsem matka slepice,takže si svou havět chráním,jak nejlépe dovedu..
já říkám to samé a své dítě a svého psa si zmlátím sama

xxdanielaxx
já říkám to samé a své dítě a svého psa si zmlátím sama
manžel mi řekl že jsem držkatá,ale díky tomu si ke mně nikdo nedovolí...respektive dovolí jen jednou...MUDrovi.kterej ke mně přišel po porodu na pokoj a choval se povýšeně,jsem řekla,že na další vizitu chci někoho jiného,že jeho už vidět nechci...jestli neví,jak se má chovat po porodu k pacientkám-ostatně my nejsme žádné pacientky,ale především maminky,které přišly porodit své dítě,že tam nemá co dělat...že je možná dobrý doktor,ale jako člověk mi přijde neskutečně nevychovaný a netaktní...už nepřišel a u dalšího porodu za mnou chodil málem s kytko a úsměvem na tváři...dobře si mně pamatoval

xxdanielaxx
své dítě a svého psa si zmlátím sama

lolasek
já jsem matka slepice
tak to byste měly vidět mě v "akci". Byla jsem tam teď asi za matku hysterku. Samozřejmě jsem si nenechala nic líbit. Maý křičel, když mu zaváděly kanylu, nic příjemného, že. A ta sestra mu tam s tím pořád hýbala a houkla po něm, ať neřve,že to už nemůže bolet. Tak to se se zlou potázala. Já na ni vyjela, jestli si to už zkusila, když je o tom tak přesvědče. Řekla jsem jí, že z vlastní zkušenosti vím moc dobře, že to bolí a je to velmi nepříjemné. Tak zmlkla. Pak byl malý na kapačce, nějak to začalo pípat a hlásit nějaké chyby.Tak na malého hned, že pořád hýbe ručičkou a pak to neteče. Tak ti ji dám do dlahy a bude to vyřešený. Tak já zase vyjela, že u něj sedím a ručku má v klidu, tak ať hledá problém někde jinde a žádnou dlahu mu nedovolím dát. Pak se omluvila, že špatně nastavila množství, tak to pípalo dříve, než všechno dokapalo. A takových zážitků byla spousta - ale nenechám si řvát po dítěti, i když vyvádí. Snad si ho dokážu zvládnout sama...

lolasek
jolo díky moc, hned jsem to uložila a počkám, jak se mi ozve Praha. Možná zkusím ten Třinec, je to od nás blíž. Ještě jednou děkuji.

maove
Byla jsem tam teď asi za matku hysterku.
ale nebyla,oni potřebujou v těch špitálech trochu setřít,aby si uvědomili,že oni tam jsou pro pacienty a ne naopak.
Jednou náš mladej(bylo mu asi pět) potřeboval při astmatickém záchvatu kyslík.....na dětském oddělení žurnálu v noci nemohli najít dětskou kyslíkovou masku...divné trochu.Dítě se v klidu dusilo a doktor na mě řval,že jedem pozdě,ale sestra půl hoďky už hledala tu masku.Když jí konečně donesla,tak stačila jedna dávka a bylo to v pohodě.Chtěli ho tam nechat,no ovšem beze mě.....jé to jsem jim řekla takové věci,že byla půlka špitálu vzhůru.Nakonec jsem i se synkem odjela domů a myslím,že Mudr. si mě dlouho pamatoval a budila jsem ho ze sna já prostě nebyla ochotná svěřit své dítě "údržbářům" v Teplické nemocnici.Moje jméno je tam na černé listině v souvislosti s neustálým problémem,kdy tam byla moje babička,pak moje mamka a já neustále chtěla po doktorech práci.

a já nesnáším doktory nebo sestry jo????? takový story tady....

lolasek
Lolásku , v tom spodním prádle-Super.Tak už na sobě nehledej chyby,protože nemáš důvod.

maove
To mě mrzí,že máš takové starosti..Ale bude to dobré.U některých lidí se na to přijde až v dospělosti,že mají srdíčko na druhé straně.Tak mocmoc držím palečky.

nikky
a já nesnáším doktory nebo sestry jo????? takový story tady...
Je nás tu vícStačí jeden nepříjemnej doktor a pak už se s nedůvěrou budeme koukat na každého dalšího,ale aspon si je ohlídáme

lolasek
ale taťána mně prostě nebere...
Musím s tebou souhlasit.U mě ,ale patří k tě ,které jsem ze začátku ráda měla ,ale potom jsem na ni změnila názor,ale ani pořádně nevím proč.Najednou mi prostě nesedí a nemusím ji.Ale přesně obráceně to mám s Gaislerovou ,tu sem nemusela,ale časem zase jo.Nojo ,je to divný.

xxdanielaxx
svěřit své dítě "údržbářům"
máš pravdu. já svou dceru v roce 1988 musela nechat ve špitále samotnou a když jsem si ji po týdnu vyzvedla, brečela jsem. Bylo jí 7 měsíců, seděla, breptala a najednou nic. Padala na jednu stranu a jen koukala, bez jakýchkoliv emocí. Pod krčkem znisaný flek jako blázen, prý se poblinkala a asi ji zapomněli umýt. No prostě jedním slovem hrůza. Na tváři ekzem z prádla, které prali v sillných prášcích. Tehdy mě tam nechtěli nechat proto, že nemají lůžko. Pak už jsem vždycky trvala na tom,že s dětma zůstanu i kdybych je měla vzít zpět domů. A vždycky to šlo, nejdříve ne a pak když člověk udělal pořádné bububu, tak se našlo i lůžko. Dokážu pochopit, že jsou sestry i doktoři unavený, mají také své problémy, ale ať si takové jednání zkouší na dospělých a ne na dětech. Takže všem mamínkám "lvicím", co se perou za práva svých dítek držím palce!!!!

arrow
profile_image
JanaVobornikova
od 31. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lolasek
ahojky, lolásku, chci se zeptat, ještě nosíš stahovací pás? Nebo už stahovací kalhotky?

arrow
Neprodává v Bazaru

maove
Dětská mě hned upozornila, že žádnou žádanku nebo doporučení od ní nedostanu
Tak to by Ti doporučko dát měla, jelikož to právě není běžný standard, ale i bez nej by Ti na každé spšl klinice měli vyjít vstříc.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené