Alverde Minerální make-up recenze a zkušenosti

Minerální makeup Alverde Minerální make-up - velký obrázek
Minerální makeup Alverde Minerální make-up - obrázek 1
Minerální makeup Alverde Minerální make-up - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Minerální make-up

Díky tomu, že nejčastěji používám make-upy této cenové hranice jsem s tímto od Alverde naprosto spokojená. Skvěle kryje, vydrží až 12 hodin, má skvělou konzistenci a nanáším oproti jiným v menším množství. Mám mastnou, problematickou pleť. Než make-up nanesu namažu na pleť ještě krém (Nivea) a make-up zapudruju. Nechápu, jak si na tento produkt může někdo stěžovat, ale asi je to celé o typu pleti a způsobu použití. Za sebe DOPORUČUJI! :)

  • konzistence
  • krycí schopnosti
  • dlouhý efekt
  • vůně


věk
25-34


dehydratace
nízká

můj nejoblíbenější make-up! po měsících hledání jsem konečně našla ten svůj top- používám jen přírodní certifikovanou kosmetiku a tento make-up mi prostě sedl! :) mám aknózní mastnou pleť s pupínky, červenými fleky, jizvičkami a rozšířenými póry (takže katastrofa) - ale po nanesení make-upu, který u mě tedy kryje skvěle (mám odstín 03), a zapudrování minerál.pudrem alverde mi každý říká, že by vůbec nepoznal, že mám jediný pupínek! vydrží skvěle až do večera, případně stačí jednou během dne přepudrovat. vůně lehká, a cena skvělá!:) určitě koupím znovu a znovu!

  • kryje
  • odstíny
  • výdrž
  • cena
  • certifikovaná přírodní kosmetika
  • bez silikonů, parabenů
  • chybí mi akorát tmavší odstín na léto


Další recenze od Ragon189 29.7.2014 13:39:32

Tak tohle je rozhodně ten nejhorší produkt jaký jsem kdy mohl vyzkoušet! Nevidím na něm jedinou dobrou vlastnost a rozhodně lituju i těch 100 Kč protože tenhle make up je drahý i zadarmo! Kde jenom začít... První co vás povalí na zem po otevření je smrad. Tomuhle se nedá říkat nic moc vůně, tohle je prostě smrad. Když se dostanete přes tuhle první "překážku" tak zjistíte, že příšerně flekatí a nedá se moc rovnoměrně rozetřít ani štětcem ani prsty a houbičkou už vůbec ne. Pokud se vám to nějakým způsobem povede, tak zjistíte, že to to nekryje (což mi na jednu stranu docela vyhovuje...) a asi po 15 vteřinách začne šíleně oxidovat! Ale totálně! Minimálně o tři odstíny bude tmavší a oranžovější. Pokud jste trpělivá a vydržíte ho mít na obličeji celý den (což já ne), tak druhý de ráno zjistíte, že se vám příšerně zhoršila pleť (obrovské boláky, pupínky...) co na to říct no.... Absolutní propadák a tohle mě odradilo od kupu jakékoliv dekorativky Alverde (krom cream to powder concealer, ten je skvělý) Omlouvám se za takovou slohovku, ale nemohl jsem jinak, kdyby byla možnost u otázky: "Koupíte znovu?" v žádném případě, volil bych tuto možnost.

  • Žádné
  • Zápach
  • Oxiduje
  • Nekryje
  • Zhoršení pleti
  • Flekatí
  • Hrudkovatí
  • Mohl bych pokračovat do nekonečna


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Moník31 30.12.2014 21:01:16

Můj první přírodní make-up, který jsem si dle zdejších recenzí docela bála pořídit. Mám nejsvětlejší odstín 01 Naturelle, který mi pěkně sedl, je o malinko tmavší, než má pleť, ale nevypadá jako většina do oranžova. Make-up je lehký, ale kryje, trochu mi připomíná BB Cream. Sice je jakoby vodový, ale pak zaschne a trochu mi připomíná klasický pěnový make-up. Také jsem čekala, že bude nějak nevábně vonět a není ho nijak cítit. Cena nádherná - 99kč. Jen bych uvítala větší balení.

  • Cena.
  • Vegan.
  • Přirozený vzhled.
  • Přírodní složení.
  • Uvítala bych větší balení.


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento make up je pro mě naprosto ideální. Bojuju se svojí pletí a tak jsem se rozhodla zkusit něco, co by k ní mohlo být šetrnější a jsem příjemně překvapená. Je pravda, že po nějakém čase se začnu lesknout a to docela hodně, ale to složení tohle vyrovnává. Já jsem tedy moc spokojená, ale je to můj první přírodní make up :-).

  • dostupnost
  • cena
  • složení
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od kiti 19.3.2012 23:23:10

Za tu nízkou cenu se Vám do ruky dostane poměrně kvalitní make up. Mně barva vyhovuje, nezbarvuje se mi, ani nedělá mapy. je lehce krycí, vypadá přirozeně, příjemná konzistence. vůně typická pro alverde, jen ta mi možná malinko vadí. jinak super.

  • cena
  • lehce krycí
  • sjednotí pleť
  • možná vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Jenn17 2.10.2012 08:42:00

Za zkoušku to stále - když jsem narazila na přírodní kosmetiku Alverde, chtěla jsem něco vyzkoušet a tak jsem sáhla po tomto make-upu. Moc nekryje, ale za to pěkně sjednotí pleť, dobře se nanáší, hezky voní (můj názor), nedělá mapy a poměrně dlouho vydrží. Mám odstín Beige Rosé, což je úplně úžasný odstín - pleť je pak lehce narůžovělá. :)

  • Sjednocení pleti
  • Vůně
  • Dlouhá výdrž
  • Nekryje
  • Není profesionální


Další recenze od Petusha 9.5.2014 12:40:09

Konečně produkt od alverde, který kryje! huráááá :)) Není to top, ale u mně je velké plus to, že jde o přírodní kosmetiku, jelikož mám mastnou a problematickou pleť a líčím se každý den. Makeup je super v tom, že vydrží velmi dlouho matný a to i bez zapudrování, s pudrem je to ještě lepší. Kryje středně, ale na poměry alverde hodně slušně :D Mapy na pleti nepozoruji, nemůže to být nevhodným odstínem...? Vůně mi je příjemná, ale i kdyby nebyla, stejně je cítit jen při nanášení a potom už vůbec. Za mně spokojenost a příjemný kompromis složení/cena/kvalita :)

  • kryje
  • dlouhodobě zmatňuje mastnou pleť
  • zklidnil mi akné (otázka je na jak dlouho)
  • hůř se rovnoměrně roztírá


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od BellaBlack 1.12.2014 23:47:30

Tento make-up od Alverde je zázrak pro pleť! Přestalo se mi po něm dělat akné, krásně kryje, což je s podivem vzhledem k tomu, že je přírodní. Na obličeji mi vydrží skoro celý den, nelesknu se po něm. Co mě ale opravdu moc mrzí je výběr odstínů. Mám odstín pleti průměrné evropanky, ale jakýkoliv odstín tohoto makeupu je na mě příliš světlý. I ten nejtmavší mi pasuje pouze v zimě, a to jen v případě, že mi rychle vybledne letní opálení...

  • dobré krytí
  • krásná vůně
  • vyléčil akné
  • cena
  • výběr odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od TatianaSR 3.11.2013 21:00:59

Kúpila som si ho kvôli svetlému odtieňu, ktorých veľa v drogériách nie je. Make up má stredné krytie, dosť divnú vôňu. Celkom aj vydrží na tvári. Vadí mi ,že dosť vysušuje pleť a to ja mám mastný typ pleti. Ak sa nanesie na celú tvár, tak po hodine alebo dvoch spraví na tvári fľaky. Ale dá sa celkom dobre použiť ako korektor.

  • prírodná kozmetika
  • svetlý odtieň
  • robí fľaky
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Yvonna 13.3.2012 17:47:15

Tenhle tekutý minerální make-up je pro mně absolutní katastrofa, sice docela dobře kryl (středně, řekla bych), ale asi už po hodině začal měnit barvu do oranžova (měla jsem 001- Naturelle) a dělat mapy, leskla se mi pleť. Příští den mi vyskákalo několik pupínků. Konzistence mi přišla docela mastná, vůně typická Alverde :) (u dekorativky).

  • dobře kryje
  • přírodní + vhodný pro vegany
  • mastný
  • oxiduje + dělá mapy
  • divná vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od zyrriel 27.1.2013 22:23:29

Pre mňa nič moc a určite už znovu nekúpim. Vôbec nekryl a zároveň som mala na pleti pocit, že mi ju čosi dusí, čo je teda dosť katastrofálna kombinácia, od prírodnej značky by som čakal, že nebude na pleti vytvárať nič umelého charakteru. Výhoda je asi prírodnejšie zloženie, ale to je asi tak všetko

  • prírodnejšie zloženie
  • nefunčnosť
  • pocit zanesenia pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od kybermyska 10.8.2014 09:31:27

Hned na úvod musím říct, že tento make-up od Alverde je naprostá katastrofa. Chtěla jsem si koupit make-up, který bude přírodní, lehký, po kterém bude moct má pleť dýchat a nebude ucpaná. Šla jsem tedy do DM a řekla jsem si, proč tento make-up nezkusit. Bohužel jsem do něj ale asi vkládala moc velké naděje, protože mě strašně zklamal. Hned po nanesení make-upu jsem cítila naprosto příšernou "vůni", která je strašně vtíravá a vůbec mi tedy nepřijde přírodní. Poté jsem zjistila, že je make-up strašně mastný a že na pleti hrozně flekatí, nehledě na to, že jsem se po něm do hodiny leskla jako blázen, což se mi ještě nikdy nestalo, protože mám pleť spíš sušší. No a jako bonus mi po třech dnech používání naskákali pupínky a ucpané póry, jako kdybych se vrátil zpět do puberty. Prostě děs.

  • cena
  • flekatí
  • ucpává pleť
  • smrdí
  • pleť se po něm strašně leskne


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené