Bione Cosmetics Bezoplachový kondicionér Keratin & obilné klíčky recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Bione Cosmetics Bezoplachový kondicionér Keratin & obilné klíčky - velký obrázek
Bezoplachová péče Bione Cosmetics Bezoplachový kondicionér Keratin & obilné klíčky - obrázek 1
Bezoplachová péče Bione Cosmetics Bezoplachový kondicionér Keratin & obilné klíčky - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 110 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Bione Cosmetics

Recenze produktu
Bione Cosmetics Bezoplachový kondicionér Keratin & obilné klíčky

věk
25-34

Další recenze od earth88 22.3.2012 21:05:20

Mohu jen doporučit, aplikovala jsem na odborně zastřižené konečky, po měsíci splnilo očekávání. I přesto, že přebarvuji na blond (1xměsíčně) každý den myji a fénuji vlasy. Levný a účinný přípravek! Vlasy jsem měla polámané, tenké, vypadávající, po měsíci mám vlasy tvrdé a pevné i přesto jak jim dávám na frak, dokonce i výrazně přestaly padat!

  • nízká cena
  • pravdivý text na obalu
  • snadná aplikace
  • účinnost
  • neshledala jsem


věk
15-24

Další recenze od Věnka 22.8.2012 14:33:15

Pokud máte jemné, lámavé, snadno se třepící vlasy tak pak je tento sprej určen právě pro Vás. Po použití jsou vlasy pevnější, odolnější a zredukuje se lámání. Je ale nejlepší to používat společně s celou řadou.. Navíc za velmi dobrou cenu :) http://www.bionecosmetics.cz/keratin

  • Vše
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od Lady.I 13.11.2012 14:32:58

Stejně jako zázračný šampon z této řady, tak i kondicionér mohu jedině doporučit. Vlasy jsou krásné, bohaté, zdravé. Obsahuje pro vlasy hodně potřebných vitamínů, navíc dopomáhá i k rozčesávání. Používám společně se šamponem a nedám na tuhle kombinaci dopustit, navíc jsou tyto přípravky za opravdu úžasnou cenu.

  • bohaté zdravé vlasy
  • cena
  • snadná aplikace
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od evelene 12.4.2013 19:44:16

Přidávám se k velmi spokojeným uživatelkám. Nejdřívě jsem byla trochu skeptická a výrobek jsem si koupila spíše na zkoušku díky zdejším recenzím. A vůbec nelituji. Tento kondicionér aplikuji na umyté a vlhké vlasy. Sprej se výborně nanáší, rozstřik je rovnoměrný a dobře se dostane ke všem vlasům. Vůně je mi příjemná, sice nevoní jako klasické drogérkové kondicionéry, ale o to více mi vyhovuje. Vlásky byly ihned po prvním použití heboučké, krásně narovnané a veškerá krepatost se náhle ztratila. Po delší době používání jsou vlasy pevnější, odolnější, méně se lámou a přestaly mi i více padat. Nevím jestli mám veškeré úspěchy připsat právě tomuto kondicionéru, protože jsem se o vlasy začala hodně starat všemožnými způsoby, ale určitě k těmto výsledkům přispěl. Určitě doporučuji za vyzkoušení, kupovala jsem ho za 79 Kč.

  • voní
  • pevnější vlasy
  • dlouhodobě lesklé a hebké vlasy
  • viditelné zlepšení kvality
  • cena
  • přírodní složení
  • dostupnost jen v nějakých drogériích


věk
25-34

Další recenze od Nufie 22.10.2013 20:07:48

Po přečtení kladných recenzí jsem musela vyzkoušet. První co mě zarazilo byl ,,smrádek,, ale dá se na něj zvyknout. Je to prostě přírodní produkt a tak i ,,vůně,, Jinak je to opravdu zázrak. Už při prvním použití jsem pocítila výsledek. Vlasy jsou viditelně pevnější a zdravější. Líbí se mi, že ve vlasech nelepí, nezatěžuje a nemastí je. Obal s rozprašovačem je praktický. Dostupnost není tak špatná, dá se sehnat na internetu a v drogerii jasmín. Doporučuji

  • opravdu funguje!
  • přírodní složení
  • zápach


věk
15-24

Další recenze od Adouk 9.7.2014 20:46:16

Skvělý bezoplachový kondicioner. Velice oceňuji absenci silikonů. Musím souhlasit se vším, co se píše na obalu. Po použití mám větší objem, mé jemné vlasy jsou na omak drsnější,ale ne hrubé, na parfemaci jsem si zvykla a už mi i voní :). Při pravidelném používání jsem opravdu zaznamenala zpevnění a menší lámání vlasů. Navíc mi vydržel opravdu dlouho, odhadem tak rok určitě. Vyhovuje mi i balení s uzamykatelným rozprašovačem. Chci vyzkoušet i ostatní Bione bezoplachové péče, ale k tomuto se určitě vrátím.

  • uzamykatelný rozprašovač
  • zpevnění vlasů
  • objem
  • regenerace


věk
25-34

Sprej na vlasy je docela ucházející. Po používání jsou vlasy viditelně pevnější a kvalitnější, ale na stranu druhou si člověk musí zvykat na podivný zápach. Já osobně jsem si na tu "vůni" po dvou měsících aplikace nezvykla, ale asi jen proto, že jsem doteď používala chemické produkty. Když už, tak bych doporučovala používat s ostatními přípravky jako je šampon a kondicionér.

  • kvalitnější vlasy
  • vůně
  • cena
  • dostupnost
  • nutnost nakoupit si celou sadu z této řady


věk
25-34

Další recenze od targa.1 28.12.2013 14:37:01

Popřečtení recenzí jsem byla natěšená na výsledky. Používám šampon z této řady a jsem s ním spokojená. Bohužel žádného slíbeného efektu jsem si nevšimla. Po čase se mi začaly hodně mastit vlasy a dělat lupy. Hlava svědila, v půlce balení jsem to vzdala a vyhodila. Jiné výrobky od této značky mám celkem ráda.

  • dobrá aplikace
  • špatná dostupnost


věk
25-34

Od této fimy i řady opěvuji regenerační kondicionér, kudy chodím, ale tento bezoplachový už potom vlasům nic moc nedodá a když ho použiju samotný, taky žádná velká změna. Určitě vyživuje, tomu věřím, ale není to moc vidět. Ale hlavně i když mi řada s obilnými klíčky moc nevoní, obvykle vše spláchnu, ale tento kondiš ne a to je hrůza, protože tento mi přijde nejaromatičtější a cítím vyložene moč. A když si to večer nastříkám, celý další den mi hlava smrdí jako opravdu pochcaná. Někdo to možná cítí jinak, ale můj čich bohužel cítí tu moč. Ten regenerační kondiš není tak aromatický, nevadí mi a oplachuje se, ale toto celý den na hlavě přecejen snášet neumím, takže ho taky opláchnu, když už ho někdy použiju.

  • vyživuje vlasy
  • strašný močový zápach


věk
25-34

Další recenze od eM.X 17.10.2014 20:04:00

Tenhle bezoplachový kjondicionér je z celé obilní řady nejhorší. Za prvé děsně smrdí, stejně jako uživatelky z předešlých recenzí já tam taky cítím moč. Kdyby ale splnil to, co slibuje, ten smrad bych nejspíš překousla a používala alespoň na doma. Bohužel žádné účinky se nedostavily, jako kdybych na hlavu stříkala čistou vodu. Balení s rozprašovačem je praktické, bohužel po pár použitích se pokazilo a musela jsem přelít do jiné láhvičky.

  • nic
  • smrad
  • žádné účinky