Dermacol Satin Make-Up Base recenze a zkušenosti

Podkladová báze Dermacol Satin Make-Up Base
Podkladová báze Dermacol Satin Make-Up Base - obrázek 1
Podkladová báze Dermacol Satin Make-Up Base - obrázek 2
Podkladová báze Dermacol Satin Make-Up Base - obrázek 3
5 3.1 66
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 44% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 66 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Satin Make-Up Base

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 11:30:28

Ačkoliv je tato báze na internetu velmi vychvalovaná, já jsem z ní byla zklamaná. Výsledný efekt byl totiž nulový. Rozdíl mezi použitím báze + make-upu a pouze báze nebyl žádný (opravdu, jeden den jsem si dala bázi pouze na polovinu tváře a večer vypadal make-up na obou stranách naprosto stejně). Takže za mě naprosto zbytečná věc.

  • žádné
  • cena
  • žádný efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 11:52:56

Vzhledem k tomu, že mi silikonové báze moc vyhovují, mám ráda i tuto od Dermacolu. Je to takový malý pomocník v tom, aby pleť vypadala lépe. Ještě když jsem používala ne moc kvalitní make-up, báze opravdu krásně prodloužila výdrž tohoto make-upu. Nyní používám make-up jiný (Revlon Colorstay) a tam celkem nepozoruji rozdíl ve výdrži s bází nebo bez. Nicméně báze hezky vyhladí pleť a připraví ji na aplikaci make-upu, který se dobře roztírá. Báze vydrží opravdu dlouho, protože na jednu aplikaci stačí použít velice malé množství produktu a rozetřít... Nepozoruji, že by mi báze ucpávala póry nebo zhoršovala stav mé problematické pleti.

  • dostupnost v každé drogerii
  • vyhlazení pleti
  • lepší aplikace make-upu
  • může prodloužit výdrž make-upu
  • neucpává póry
  • vhodná i na problematickou pleť
  • žádné


Mě tato báze naprosto vyhovuje. Jde dobře rozetřít, stačí jí opravdu málo. Pleť připraví na nanesení make-upu, pleť vyhladí. Výdrž make-upu opravdu prodlouží. Moc jsem si ji oblíbila, bez ní se už nelíčím. Mám problematičtější pleť, a i přesto plně vyhovuje.

  • Vyhladí pleť
  • Prodlouží výdrž make-upu
  • Dostupnost
  • Nanášení
  • Nejsou


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 16:46:03

Tento výrobek mi velmi vyhovuje. Báze je pro mě skvělým kosmetickým pomocníkem. Make up po ní vydrží na tváři déle a nezalézá tolik do pórů. Samotná báze se nanáši velmi dobře a její aplikace nezabere ani moc času. Zamlouvá se mi i její vůně a to, že na jendo použití stačí i malé množství.

  • Dobrý doplněk make up.
  • Snadná aplikace.
  • Vůně.
  • žádné výrazné nedostatky


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.3.2012 19:50:58

Báze je příjemná, líbí se mi konzistence i jak je po ní pleť hezky hladká a hebká. Musím ji nanášet na hutnější krém, jinak mě vysušuje a dělá mi na pleti šupinky. Tím končí plusy, přijde mi, že je to naprosto zbytečný produkt, protože výdrž make-upu ani usazování do pórů nijak neovlivňuje. Obal je naprosto příšerný, minimálně polovina báze zůstane v lahvičce a nedá se dostat ven, na to abych půlku báze vyhazovala a každých 14 dní kupovala novou je docela drahá.

  • vyhlazuje pleť
  • při delším používání vysušuje pleť
  • neprodlužuje výdrž make-upu
  • neovlivní usazování make-upu v pórech
  • otřesný obal
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 23:07:17

také jsem z této báze zklamaná. nelíbí se mi konzistence, pro mě je nepříjemná. navíc jsem nepozorovala delší výdrž make upu a spíše mi póry zvýraznila. spíše doporučuji její sestru Dermacol Matt Control Make-up Base. ta matuje a přijde mi že make up drží dobře.

  • žádné
  • konzistence
  • zvýraznění pórů


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 10:38:33

mně byla báze velmi příjemná na dotek a na roztírání, delší výdrž make-upu jsem ale nezaznamenala a ani bych neřekla, že mi pleť nějak lépe na make-up připravila. Minimálně stejnou funkci mi udělá hydratační krém. Určitě ale stojí za vyzkoušení.

  • proč nevyzkoušet
  • žádný velký efekt


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 11:42:43

Báze pod make-up od Dermacolu se mi příliš neosvědčila. Mám smíšenou pleť a po aplikaci mám pocit, že je pleť udušená silikonem. Tváře jsou o něco hladší, ale zázraky bohužel nedokáže. Ani lepší nanášení a trvanlivost make-upu mi nijak výrazně nezlepšila a neprodloužila. Znám lepší produkty.

  • cena
  • dostupnost
  • bez viditelného účinku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 12:11:37

Na tuhle bázi jsem slyšela hodně kladných doporučení, tak jsem si ji pořídila a hned v 30ml balení. Báze se krásně nanáší, má jemnou konzistenci a řekla bych, že make-up s ní vypadá opravdu lépe. Je dobrá zvláště pod více krycí make-upy se sušší konzistencí, např. Dermacol 24h, nebo Dermacol make-up cover. U mokřejších make-upů už takovou službu neudělá. Nemůžete čekat úplný zázrak bezchybně vyhlazené pleti, ale dle mě, make-up s touto bází opravdu vypadá lépe. Líbí se mi i balení s pumpičkou, je velmi praktické a dobře se s ním dávkuje.

  • Praktické balení
  • make-up vypadá lépe
  • make-up se lépe nanáší
  • příjemná
  • nejsou


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.3.2012 12:24:18

Tato podkladová báze je příjemná hlavně v zimě, pod hutnější makeup. Vytvoří jakoby kluzký/mastný povrch na pleti a makeup jde lépe, rovnoměrněji rozetřít. Na jeho výdrž velký vliv ale nemá, spíše bych řekla,že z ní jde snáze setřít, pokud si saháte na tvář. V teplém počasí tuto bázi nepoužívám, nehodí se pod letní lehké makeupy, které jdou snadno rozetřít. Nemám pocit, že by nějak zneviditelňovala póry, bohužel.

  • usnadní rozetření make-upu
  • nemá vliv na výdrž make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 14:35:54

Tenhle druh báze mi zrovna moc nevyhovuje, efekt vyhlazení je krátkodobý, lepší je od dermacolu ten krémový, který lépe vyhlazuje a make-up na něm vydrží déle. Ale pro ty co mají pouze vrásky to stačí.

  • efekt
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 19:53:55

Ano, tahle báze úžasně vyhladí pleť, která je pak heboučká jako samet, make-up se skvěle roztírá, no a prostě super... ALE - jsou to SAMÉ SILIKONY, která pleti rozhodně neprospívají. Na každodenní používání to není.

  • vyhlazující efekt
  • vůně
  • chemické složení


Další recenze od 4.4.2012 10:21:31

Jsem s ní spokojená, stačí malé množství, příjemně se roztírá a make-up drží lépe, používám na zafixování ještě fixační minerální pudr Dermacol a rozdíl je opravdu znát. Měla jsem ale menší balení v tubě a bohužel mi praskla a obsah se vylil, příště zvolím větší balení.

  • stačí malé množství
  • lehce se rozetře
  • tuba mi praskla


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.4.2012 16:52:34

Bázi používám velmi nepravidelně, spíše když potřebuji mít make-up perfektní. Bojím se totiž množství silikonů uvnitř. Konzistence báze samotné je velmi zajímavá - jedná se vlastně o průhlednou a až sametovou hmotu, která se snadno nanáší i roztírá a nijak nevoní. Jsem s ní vesměs spokojena, i když zase žádný zázrak to není a podruhé bych si ji asi už neměla potřebu koupit. Ne proto, že by mi neseděla, ale protože to není nic, co bych "nutně" musela podruhé mít.

  • konzistence
  • cena
  • neutrální vůně
  • balení s pumpičkou
  • složení a silikony


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 22:43:08

Líbí se mi že po nanesení báze je pleť krásně hebká sametová make-up se lépe nanáší rozetře. Díky bázy make-up nezalézá do pórů což vidím jako výhodu. Nedovedu si představit že bych si pod make-up bázi nedala. Takže nemohu soudit zda s bází vydrží déle či nikoli.

  • vyrovná pleť
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.4.2012 15:42:42

Po prvním nanesení jsem byla velice nadšená a tento pocit u mne nadále přetrvává. Prodlouží výdrž mak-upu, zmatní pokožku a vyplní póry a vrásky. Navíc mi pomáhá v lehčím nanášení make-upu, protože je moc hutný, díky silikonové bázi po tváři prsty lépe kloužou a tím usnadní aplikaci. Určitě zakoupím znovu.

  • vyplní pŕy
  • matná pleť
  • prodloužení výdrže make-upu
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.4.2012 20:12:34

Podle mě je tato báze pod make-up nepovedený výrobek od Dermacolu. Mě nepřesvědčila o tom, že bude má plet hezčí a make-up déle vydrží. Spíše naopak, měla jsem pocit, že mi make-up s bází pod tak nějak "cuckovatí" na tváři. Nedoporučuji, nekupovat.

  • pěkný obal
  • nefunguje jak by měla


Tato báze u mě vítězí. Celkem přijatelná cena, dostupný produkt v každé drogérce, super se nanáší, je vhodný i pro mou sušší pleť. Krásně hebká pleť, sametová na dotyk. Nejlepší je kupovat v akci, za plnou cenu je celkem drahá. Make-up vydrží opravdu déle.

  • nejlepší báze
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.5.2012 13:20:07

Tuto bázi mám ráda, používám ji často a vyhovuje mi. Vyložené zázraky nedokáže, ale určitě ne nadarmo byla oceněna Asociací vizážistů a stylistů ČR. Konzistencí je kluzká, ale ne mastná. Krásně se roztírá a pleť je po ní vyhlazená a na dotek heboučká a sametová. Make-up se roztírá a vypadá lépe. Jestli s ní make-up déle vydrží, si nejsem jistá - jestli ano, tak se určitě nejedná o markantní rozdíl. Mám jeden make-up, který hodně zalézá do pórů, ale v kombinaci s touto bází se stává použitelným, takže v tomto báze určitě funguje.

  • pleť vyhlazuje
  • pleť je hebká a sametová
  • make-up se lépe roztírá
  • make-up nezalézá do vrásek a pórů
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

momentálně mám ten v tubě a teda víčko se bojím pořádně dotáhnout aby neprasklo, nebo se nestrhl závit =/ . Jinak jsou to pouze silikony. Tak že pro mě rozhodně né na každodenní používání. Ale na nějaké akce a podobné určitě dobrá věc. Jen ne s každým make-upem funguje dobře. Použila sem ho s Affinitonem a hrozně zvýraznil póry a měla sem suchou a šupinkatou pokožku. Předtím sem měla make-up od dermacolu a bez problému, žádný póry vidět nebyli a ani přesušení.

  • příjemný (po nanesení sametová pokožka)
  • lehce vyhladí
  • zakryje póry
  • menší spotřeba make-upu
  • balení
  • cena
  • silikony
  • ne s každým make-upem funguje dobře


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Z této báze jsem velmi, ale opravdu velmi zklamaná. Sice pleť krásně vyhladí a ta je pak taková hebká a sametová, ale to je tak všechno. Výdrž make-upu rozhodně neprodlouží, naopak mi přišlo, že mi make-up začal jakoby stékat a to nemám mastnou pleť. S normálním krémem mi make-up vydrží celý den, takže báze po několika marných použitích letěla do koše. Pro mě naprosto zbytečný výrobek a ještě ke všemu předražený.

  • vyhladí pleť
  • cena
  • neprodlouží výdrž make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Bázi jsem zakoupila na základě kladných hodnocení a jsem z ní velmi zkamaná. Samý silikon, ulepená, pleť nedýchá, ucpává mi póry, rozhodně neprodlouží trvanlivost make-upu, rozhodně nevyhladí pleť, podle mého je k ničemu. Stačí kvalitní make-up a nějaká báze už opravdu není potřeba.

  • nic!
  • ucpává póry
  • samý silikon
  • nevyhladí
  • neprodlouží trvanlivost make-upu
  • cena
  • zkrátka uplně k ničemu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.5.2012 13:57:41

Z této báze jsem byla zpočátku velmi nadšená, ale to proto, že to byla má první báze pod make-up kterou jsem si koupila. Plet krásně vyhladila a udělala ji jemnou. Používala jsem ji asi rok na různé příležitosti, ale měla jsem pocit, že make-up dlouho nevydrží a plet se brzy leskne. Takže jsem přešla na jinou, která mě víc vyhovuje.

  • Vyhladí pleť
  • Make-up vypadá opravdu líp
  • Make-up dlouho nevydrží
  • Pleť se brzy leskne


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2012 09:40:58

Od této báze jsem dle recenzí na internetu čekala hodně, ale byla jsem zklamaná. Pleť je po jejím nanesení sice hebká, jemná a matná, ale makeup mi na ní držel mnohem méně než bez ní a také jsem se hodně leskla. Umělá konzistence báze, která šustí mezi prsty, moc příjemná není. Složení je plné silikonů, zhrošovalo se mi akné, ucpávaly se mi dost póry. Myslím, že není moc vhodná pro aknózní pleť. Plusem je pumpičkové balení.

  • pumpičkové balení
  • snižuje trvanlivost makeupu
  • pleť se leskne
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.7.2012 11:00:06

S bází jsem spokojená. Po použití mám sametovou pleť a makeup díky ní dlouho netknutý vydrží na místě. V drogerii Rossman se dá při akci koupit i o polovinu méně :) Jediné, co bych bázi vytkla je baleni - aplikace je pomocí pumpičky, což je fajn jen když je v balení dostatečné množství. Při menším množství bázi nejde dostat ven z balení

  • sametová pleť
  • netknutý makeup
  • nepraktické balení


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.8.2012 08:53:46

Jako podklad pro make-up velmi dobrá báze, je jemná, hodně dobře se roztírá a stačí nanášet pouze maličké množství, takže se pak dobře roztírá make-up. Po pár hodinách mám ale pleť lesklou, mám ucpané pory, občas jsem viděla vzniklé mapy na obličeji během dne, cenově je drahý a v lahvičce zůstává velké množství báze, které se musí vyšťourávat ven.

  • dobrý podklad pod make-up
  • stačí malé množství nanášet
  • cena
  • báze zůstává v lahvičce
  • lesklá pleť a ucpané pory
  • mapy na obličeji


Další recenze od 26.8.2012 22:13:35

S podkladovou bází jsem celkem spokojená. Báze je poměrně mastná, ale já mám smíšenou pleť a BEZ báze se mi někdy na některých místech dělají "šupinky". Báze hezky pleť vyhladí a nanášení make-upu je pak mnohem lepší. Mám také dost rozšířené póry a báze je pomáhá opticky zmenšovat. Nedostatky: cena se mi zdá neúměrně vysoká a výdrž také není na moc dlouho.

  • méně viditelné póry
  • lepší nanášení make-upu
  • efekt na smíšené a mastné pleti nevydrží dlouho
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.10.2012 10:06:09

Bázi jsem dostala, samotnou by mě asi nenapadlo si ji koupit, protože se už roky líčím bez jakýchkoliv bází a jsem spokojená. Musím říct, že báze udělá pleť opravdu vyhlazenou a na omak je jako samet. V konečném výsledku ale nevidím žádný rozdíl ani ve výdrži, ani ve vzhledu pleti. Takže bázi dopotřebuji, ale znovu rozhodně nekoupím, pro mě celkem zbytečnost.

  • Dostupnost
  • Na dotek vyhlazená pleť
  • Ve výsledku nevidím žádný efekt


Další recenze od 29.10.2012 17:28:07

Neurazí, nenadchne. Koupila jsem si tuto bázi v době, kdy to byla novinka na trhu. Po vyzkoušení jsem se leskla, nevyhovovalo mi to moc na mou mastnou pleť. Zase kolegyně, která má suchou pleť na tuto bázi nedá dopustit, takže na suchou doporučuji.

  • Na hutnější make upy super
  • mastí pleť


Další recenze od 2.11.2012 22:05:26

Tato báze opravdu zjemní pleť. Makeup na ní pěkně drží i delší dobu. Příjemně se roztírá,je bez parfemace,baleni mi také vyhovuje (nezanáší se tam bakterie). Ale samozřejmě jsou i lepší výrobky, které mají výraznější účinky, ale vzhledem k ceně je určitě skvělý. Určitě všem doporučuji.

  • cena
  • jemně vyhladí pleť
  • mírně zamaskuje rozšířené pory
  • make up na něm pěkně sedí
  • mohl by mít výraznější účinky


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 5.11.2012 12:37:04

Po vychvalování této báze, jsem se rozhodla, že si ji pořídím. Následovalo ale zklamání. Báze se sice roztírá hezky, ale jinak žádný zázrak. Make-up mi díky bázi déle nevydrží. Tato báze obsahuje samé silikony, takže nic zdravého a cena kvalitě neodpovídá. Určitě si tuto bázi již nekoupím.

  • Nesplňuje účel
  • Cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2012 21:09:00

Souhlasím, nulový výsledek. Pleť sice nechá krásně hebkou po použití, ale to je vše. Jelikož se mi pleť mastí, myslela jsem, že tomu aspoň trochu zabráním. Ale měla jsem pocit, že mi to tu pleť zmastilo ještě rychleji, než samotný make-up bez báze. Zbytečně předražený. Zbytečná ivestice.

  • Stačí kapka na velkou plochu.
  • Hezký obal.
  • Nulový výsledek.
  • Předražený za takovou trochu.


Další recenze od 26.11.2012 18:01:29

Tato podkladová báze sice plní svůj účinek, pleť je po ní opravdu hladší a makeup se pak lépe nanáší bez šupin i na velmi suchou pleť. Ovšem je strašně moc silikonový, takže ho na obličeji cítíte. Nevím jestli za to můžu poděkovat právě tomuto produktu, ale v době kdy jsem ho používala se mi udělala perorální dermatitida, takže tento produkt musel letět do koše. Už nikdy víc. Ale pleť určitě vyhladí.

  • vyhladí
  • silikony


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2012 19:05:00

Pro mě propadák, sice finiš na pleti je příjemný, ale pro mě pak byl šok vidět, že se mi objevilo akné i tam, kde nikdy nebylo. Je to prostě nadupané silikony (nečekaně :D) a mojí pleti nesvědčí. A efekt vůbec žádný nevidím, nic déle nedrží. Plus je balení, pumpička dávkuje dobře a obsah nepřichází do kontaktu se vzduchem a vydrží dlouho nezkažený.

  • balení s pumpičkou
  • cena
  • ucpává pory a způsobuje akné


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.12.2012 19:26:03

Tuto bázy jsem si koupila na doporučení kamarádky. Vychvalovala ji až do nebes, tak jsem se rozhodla, že ji také zkusím. Cena byla poměrně dost vysoká za tak nekvalitní produkt. Po otevření - rozuměj nanesení - báze smrděla, myslela jsem, že je zkažená, ale nebyla. Když jsem ji nanesla na tvář, měla jsem prsty slepené a na tváři nehezké mapy - vypadalo to, jako když se mi loupe kůže. Ačkoliv jsem nikdy nepotřebovala na matující makeup dávat pudr, po nanesení make-upu na bázy tohle bylo potřeba - pleť se šíleně leskla. Na čele se mi vytvořilo i akné, které jsem nikdy neměla. Za mě tedy rozhodně ne, někomu ale vyhovovat může. V akci se dá sehnat za docela hezkou cenu.

  • obal
  • cena
  • cena
  • kvalita produktu
  • zapáchá
  • mastí pleť a vzniká akné
  • lepivá konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.1.2013 13:16:50

Velmi chválená báza, kupujem ju opakovane, už ju mám tretíkrát, ale viac si ju už nekúpim. Výhody: - silikónový charakter emulzie pekne akoby vyhladí pleť, hoci to príliš na oko nevidno, na dotyk je pleť veľmi príjemná, hladká - výborne sa nanáša na ňu make-up Nevýhody: - práve tie silikóny, čo pekne vyhladia pleť, pri dlhodobom používaní na moju pleť nepôsobia blahodarne (mam zmiešanú). Preto ju používam len občas. - základná vlastnosť, ktorú od bázy požadujem, je, aby make-up lepšie prilnul (spĺňa) a najmä, aby trvácnosť make-upu bola dlhšia - to ale tato báza vôbec nespĺňa, nevidím absolútny rozdiel vo výdrži makeupu a ani na pohľad nie je pleť bez bázy vs.s bázou iná. Rovnaký účinok majú aj niektoré obyčajné denné krémy. Preto tuto bázu už nekúpim a po úvodnom ohúrení som sklamaná, a hľadám inú bázu. Je to ale len môj názor, veľa ľudom vyhovuje úplne skvele - ved aj ja som ju skoro 2 roky ospevovala, ale prišla som na to, že len mám z nej dobrý pocit, ale rozdiel nevidno. Je to len príjemný pocit na tvári, nič viac...

  • - príjemná na tvári
  • - priaznivá cena
  • - tuba dlho vydrží
  • -nepredĺži trvácnosť makeupu


Tuhle bázi jsem si koupila i přes zdejší rozporuplné recenze a jsem s ní celkem spokojená. Silikony v ní mi nijak nevadí, na pleti dělá dobrý pocit (i na dotek) a i trochu zmatňuje. Používám ji již několik měsíců a žádný výskyt akné jsem nezaznamenala, jen když jsem líná a neodlíčím se. Vyhovuje mi balení s pumpičkou a nulová parfemace. Výdrž make-upu prodlouží jen nepatrně, spíš se na ní lépe nanáší. Určitě koupím znova.

  • příjemná textura
  • balení s pumpičkou
  • saténově hebká pleť
  • nulová parfemace
  • trochu vyšší cena
  • jen malé prodloužení výdrže make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuto bázi jsem měla v Senzaboxu, sama bych si ji nekoupila. Na jednu stranu jsem asi ráda, že jsem měla možnost ji vyzkoušet, na druhou stranu se mi potvrdilo, že jde o totálně zbytečný výrobek. Paradoxně jsem nabyla dojmu, že bez báze make-up vydrží déle... Po nanesení je sice pleť opravdu jemná a moc příjemná na dotek, ale kvůli tomu si ji na obličej přece nanášet nebudu. Póry mi naštěstí nezanášela, což je pozitivum. V podstatě ale pořád nechápu smysl tohoto výrobku.

  • po nanesení je pleť příjemná a jemná na dotek
  • make-up s použitím báze paradoxně vydrží kratší dobu
  • zbytečný výrobek


Pokud jde o obal, v tubě i v lahvičce s pumpičkou jsme zaznamenala ten problém, že když dochází, zbytek z obalu prostě nedostanete, což je v poměru k malému balení a ceně docela škoda. Báze se na pleti dobře roztírá, doporučuju aplikovat fakt málo, nebo vytvoří ultrahladkou vrstvu, která jsem pod make-upem později během dne vidět a vypadá to trochu divně. Pleť skutečně vyhladí, ale v trvanlivost make-upu jsem rozdíl nijak nezaznamenala.

  • vyhladí pleť
  • cena
  • nepoznala jsem rozdíl s a bez
  • ucpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tak tohle je pro mě opravdu velký propadák. Tahle báze vlastně nic neumí, takže cena je zbytečně přemrštěná. Báze je plná silikonů a ucpává póry. Pleť se pod ní dusí. Žádného vyhlazení pleti nebo delší výdrže make-upu jsem si tedy opravdu nevšimla. Zkusila jsem ji asi třikrát, pak jsem svůj obličej přestala trápit a poslala ji dál.

  • žádné
  • obsahuje silikony
  • ucpává póry
  • nevyhlazuje
  • neprodlužuje výdrž make-upu
  • cena absolutně neodpovídá kvalitě
  • nesplňuje vlastně nic z toho co slibuje
  • nepříjemný pocit - pleť nedýchá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 19.2.2013 12:16:10

K tomuto produktu jsem se po dlouhé době vrátila a velmi mile mě překvapil.Ten heboučký efekt je k nezaplacení.Příjemně hydratuje mojí hodně suchou pleť,není potřeba velké množství.V porovnání s bází od Rimmel,která matuje a vysušuje,je tohle uplně jiný šálek.Bázi určitě nedoporučuji používat každý den,složení plné silikonu nebude nic moc,ale make-up se mi nanáší lépe a na pleti a dobře vypadá.Určitě koupím znovu =)

  • Heboučký efekt
  • Obal
  • Hydratace
  • Stačí maličké množství
  • složení jako u každé báze plné silikonu


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.2.2013 19:31:24

Dříve má oblíbená báze, nyní používám jinou. Vytváří na pleti nádherný hebký "film", na pleti je velmi příjemná a má i příjemnou parfemaci. Není dle mého úplně ideální pro slečny s mastnější pletí. Jestli s bází make-up déle vydrží jsem ani nějak nezpozorovala. Co mi ale vadí je pumpička, která se ucpává a v lahvičce navíc zůstává dost báze, kterou už ven nedostanete. Rychle se kvůli malému množství vypotřebává a cena by také mohla být nižší.

  • Příjemný pocit na pleti
  • Parfemace
  • Nepraktická pumpička
  • Rychlá spotřeba
  • Cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.2.2013 21:52:51

Opravdu nechápu předchozí recenze. Tato báze je naprosto dokonalá a používám pravidelně, rozdíl mezi tím, když ji použiju a nepoužiju je obrovský. Mám suchou pleť, bez ní mi každý makeup dělá šupinky, bohužel mě trápí i rozšířené póry, ale když bázi použiju, mám krásnou hladkou pleť,dokonalý makeup, který vydrží celý den bezchybně udělaný jako ráno... Stačí opravdu maličké množství, nádherně se roztírá. Pleť nijak nezatěžuje, nechá ji krásně dýchat... Rozhodně koupím znovu

  • vyhladí pleť
  • zakryje rozšířené póry
  • prodlouží výdrž makeupu
  • díky němu makeup nešupinkovatí na pleti
  • nezatěžuje pleť
  • pleť může dýchat"
  • snadno se roztírá
  • stačí malé množství
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.3.2013 12:34:24

Z této báze jsem trošku rozpačitá, protože sice krásně vyhladí póry a jemné vrásky, ale docela mi pleť mastí. Takže makeup sice vypadá hned po nanesení na bázi lépe, díky vyhlazení pórů, ale na druhou stranu se mi kvůli bázi začne pleť rychleji mastit a lesknout se. Proto bázi používám jen na tváře, na rozšířené póry, ale nemůžu ji použít na celý obličej. Je možné, že si tuto bázi zase koupím, pokud ale nenajdu jinou, lepší, která by mi pleť nemastila.

  • vyhladí rozšířené póry a jemné vrásky
  • mastí pleť
  • neprodlužuje výdrž makeupu


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Ze začátku jsem z této báze byla nadšená, používala jsem ji každý den pod make-up (podkladový krém - báze - make-up - pudr). Pleť totiž skutečně vyhladí, vyrovná veškeré nerovnosti a vady, pleť rozzáří (obsahuje nějaké třpytivé částečky), ale.... po dlouhodobém každodenním používání jsem pozorovala značné zhoršení pleti. Zatímco na počátku jsem nepotřebovala používat korektor, po čtvrt roce jsem se bez něj už neobešla. Spojila jsem si to právě až později, že k zhoršení došlo po používání báze. Bázi jsem přestala používat a tím pádem časem odpadla potřeba korektoru. Bázi nezatracuju, pleť je po ní skutečně nádherná, porcelánová, make-up se na ní nanáší jedna báseň, ale určitě bych ji nedoporučila pro každodenní použití. Já sama ji používám nyní jen na důležité slavnostní akce (večeře, plesy apod.)

  • krásně pleť vyhladí
  • rozzáří
  • dokonale potrcelánová pleť připravená na make-up
  • není vhodná na každodenní použití - silikon zřejmě zanáší póry


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.4.2013 00:29:02

Nikdy mi nepřišlo nějak potřebné používat báze pod make-up. Satin Make-Up Base od Dermacolu jsem si koupila jenom ze zvědavosti a byla jsem velice příjemně překvapena, sice si netroufám hodnotit výdrž make-upu s použitím této báze, ale s ní make-up vypadá velice přirozeně. Zároveň tak skvěle vyhladí a sjednotí pokožku, že si občas dám pouze tuto bázi ped make-upu.

  • Sjednosti pokožku
  • Make-up vypadá přirozeněji
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Nikdy jsem bázi pod make-up nepoužívala, myslela jsem si, že je to jen zbytečné vyhazování peněž, nyní jí požívám měsíc a nedokážu si představit, že bych jí neměla. Je úžasná, krásně sjednotí plet, vrásky na čele už taky nejsou výrazné. Připadá mi to, že se mi dříve vsákl make-up do kůže, tato báze je opravdu super. Nevysušuje, jen malinké mínus je, že se docela lesknu po pár hodiných, vždy to zachrání fixační pudr asponň na pár hodin, ale i přesto dávám PALEC NAHORU :-)

  • sjednocuje
  • mastnější


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.7.2013 10:50:32

Já jsem s ní naprosto spokojená. Mám plet se sklonem k akné a před nanasením make-upu mi docela vyhladí plet. Dostane se i do poru, ale to spíš beru jako plus, protože se mi to zaplní a plet vypadá víc vyhlazená. Po nanesení make-upu je plet matná a nepotřebuje během dne přepudrovat. Nemá žádnou vuni. Za tu cenu je OK.

  • Vyplní pory Vyhladí plet
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.8.2013 20:38:28

Na tuto bázi od Dermacolu jsem byla velmi zvědavá, a tak když se naskytla možnost koupit jí akci neváhala jsem. Aplikace je velmi příjemná, gelové složení mi vyhovuje. Pleť báze vyhladí, make-up vypadá na bázi opravdu lépe. Bohužel jen chvíli. Po chvíli se mi obličej začne šíleně lesknout, přepudrování vůbec nepomáhá. Na mastnou pleť ji tedy rozhodně nemohu doporučit.

  • vyhlazení pleti
  • na mastné pleti se leskne
  • neprodlouží výdrž make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2013 22:26:23

Nemám porovnání s ostatními bázemi, byla to moje první a musím říct, že bych už neměnila. Je to výrazný rozdíl, make-up mi vydrží i celý večer bez větší újmy, i pokud se více zapotím. Krásně mi vyhladí pleť a nerovnosti. Vydrží opravdu dlouho, protože není třeba jej plácat velké množství na pleť, ale krásně se i malé množství rozetře.

  • malá spotřeba
  • zahladí nerovnosti
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.10.2013 18:33:11

Bázu som si kúpila na základe doporučení na blogoch. Mne osobne vôbec nepomáha. Pleť by mala zmatňovať, čo vôbec nerobí. Sklenené balenie sa mi veľmi páči, ale to je na tomto produkte asi tak všetko. Make up vydrží na tvári dlhšie, ale póry sú vidieť stále rovnako. Balenie má 15 ml, čo vydrží dlho. Ešte som si všimla, ako keby sa mi make up tak dobre nezapracoval ako bez bázy. Myslím, že je zbytočné vyhodiť peniaze za tento produkt, ale určite skúsim ďalšie bázy od tejto značky.

  • balenie
  • nezmatňuje
  • viditeľné póry


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 6.11.2013 13:10:37

Dlouho jsem se rozmýšlela,zda tento výrobek koupit,ale jsem moc ráda,že jsem se nakonec odhodlala a už se stal nezbytnou součástí mého kosmetického vybavení:o)Na pleti je báze moc příjemná,pleť vyhlazená,příjemná na omak a make-up perfektně drží.Zkoušela jsem i rozjasňující,ale ta mě vyhovuje o něco méně než tato.

  • vyhlazená pleť
  • make up perfektně drží
  • balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
normální
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.11.2013 11:53:04

Tato báze mi naprosto vyhovuje. Koupila jsem si ji z důvodu, že se často smýval make-up a flekatěla jsem. Napřed pleť natřu bází, nechám chvíli zaschnout a pak nanesu make-up Caviar long stay také od Dermacolu. Výsledkem je sametově hebká, rozzářená pleť. Make-up díky bázi vydržel bez úprav i celovečerní tanocování. Opravdu doporučuji. Jedinou nevýhodu vidím v ceně a v balení.

  • vyhlazení
  • MU déle vydrží
  • cena
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.5.2014 16:49:22

Další báze pod make-up, která je úplně k ničemu a jen mě to utvrdilo v tom, že veškeré báze pod cokoliv jsou jen reklamní tah, kterému už snad jen málokdo věří. Používám poměrně drahý make-up a báze i přesto nezabírá, bohužel po pár hodinách barva z pleti mizí a vytvářejí se dost nechtěné mapy na obličeji. Nepřijde mi, že bych měla saténovou pokožku a jestli zmatňuje nevím, netrpím mastící se pletí, spíše naopak. Cena mi přijde ok, ale pokud je produkt k ničemu, tak mi to přijde jako nevýznamné plus. Nekupovat.

  • žádné
  • produkt bez efektu
  • žádná výdrž ani u drahého make-upu
  • vytváří mapy na pleti


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.8.2014 22:19:16

Báze obličej lehce vyhladí, ale s jizvami po akné si moc neporadí. Make-up se za pomocí této báze snadněji roztírá, pleť je ve výsledku sametovější. Pleť se mi po užívání nezhoršila ani nezlepšila. Byla to první báze, kterou jsem kdy vyzkoušela, drobnou službu mi udělala, ale co jsem vyzkoušela bází Lisse minute od Clarins, už se k ní vracet nehodlám.

  • cena
  • praktické balení
  • dostupnost
  • neporadí si s jizvami po akné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Lákala mě představa sametově hebké pleti, která bude vyrovnaná a bezchybná. Bohužel toto se nekonalo :( Tato báze je plná silikonů a to problematické pleti, jako je ta moje, absolutně nesvědčilo. Po nanešení malého množství jsem měla pocit ulepenosti. Má pleť nedýchala. Báze se mi dostala do pórů, které ucpala a tvořily se mi boláčky, které se špatně léčily :(( Myslím, že bezproblémové pleti tato báze sedne a perfektně poslouží. S výdrží si nejsem jistá, nespozorovala jsem žádný rozdílný efekt při použití báze pod make-upem.

  • hezké praktické balení
  • vůně
  • pocit zalepenosti pleti
  • obsahuje silikony a ucpává póry


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.10.2014 17:15:43

Tuto bázi na make up mám už počtvrté. Bohužel nikdy nevychytám slevy na větší balení, takže mám jen tubičky. (Dnes jsem šla do Rossmanna s tím, že je 40% sleva a báze v pumpičkovém balení byly všechny pryč, až na jednu Gold anti-wrinkle, kterou jsem koupila také). Co se týče produktu samotného, hodí se pro suchou až smíšenou pleť, je hypoalergenní, ale někomu by mohl vadit silikon. Parfemace je velmi jemná a hezká, báze je tekutější, než mívají jiné značky, mně vyhovuje tato více. Stačí opravdu malé množství a celý obličej máte povrchově sjednocený. Póry samozřejmě zahladí, jak by si někdo mohl myslet, "ucpává", ale protože pleť silikony nevstřebává, při dobrém odlíčení silikon z pórů dostanete. Make up díky ní sice vydrží déle, ale záleží na pleti a jiných faktorech, někomu drží i při extrémních vedrech, někomu ne. Mně jak se kterým make upem, třeba takový Make up cover nezachrání na mé pleti ani vůle Boží :D. Můžete ji použít i bez předchozí hydratace, ale já dávám vždy denní krém a po jeho vstřebání bázi, jinak by se mi obličej zbytečně vysušoval. Make up s ní na pleti tolik necítím, jako by byl lehčí. Používání bází je dobrá prevence proti černým tečkám, pokud ale černé tečky, či nějak jinak zanesené póry máte, snažte se pleť pořádně hloubkově vyčistit, než začnete bázi používat, protože silikon může dostat nečistotu v pórech ještě hloub. Já osobně tuto bázi zbožňuji, nepoužívám ji denně, na to příliš drahá (10 ml 169,- 15 ml 269,- a 30 ml 369,-), což je dost velká pálka, hlavně když za 5 a více ml platíte tolik hlavně kvůli skleničce s pumpičkou. Ale když je sleva, vyplatí se jich nakoupit co nejvíce. Za mě zatím nejlepší silikonová báze. Akorát je trochu nepraktické, když na dně zbude báze a máte ji dostat ven :)

  • Vyhlazení pórů
  • Nevysušuje obličej
  • Pěkné balení
  • Příjemná parfemace
  • Vhodná pro citlivou a suchou pleť
  • Cena (jsou i mnohem dražší, ale i tak)
  • U větších objemů pumpička,


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.11.2014 00:08:34

Pre moju pleť nie je nevhodný (mám rošírené póry po predchádzajúcom akné s tendenciou lesku). Rýchlo som sa začala lesknúť a makeup sa zotrel rýchlejšie ako bez tohto primeru. Po pár hodinách boli póry viditeľnejšie. Pleť vyzerala unavene. Pre podobný typ pleti neodporúčam. Konzistencia a vona je príjemná.

  • Voňa
  • Nefixuje makeup
  • Zviditeľňuje póry
  • Podporuje lesknutie pleti


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.11.2014 20:49:36

Tuto bázy jsem dostala od kamarádky, protože ji nevyhovovala. Abych se přiznala, tak ani já jsem ji nespotřebovala celou. Ne, že by byla vyloženě špatná, jen jsem prostě neviděla žádný rozdíl s bází a bez báze. Jediné co se mi líbilo bylo, že krásně vyhladila pleť. Po nanesení byla pleť krásně jemná až sametová. Ale na trvanlivost make upu to vůbec nemělo vliv. Pro mě naprosto zbytečný výrobek.

  • žádné
  • neviděla jsem žádný efekt


Další recenze od 7.12.2014 22:21:18

Tuto bázi jsem okukoval už nějakou dobu a docela si od ní sliboval zázraky. Po prvním použití přišlo obrovské zklamání. Make up vypadal úplně stejně jako kdyby ji nepoužil, tak mi ležela nějakou dobu mezi ostatními věcmi a jednou jsem se rozhodl ji dát ještě jednu šanci a použil jsem o něco méně krycí make up a tam jsem poznal ten rozdíl. Mám smíšenou pleť (okolí nosu sušší a vršek čela mastnější) a pokud aplikuji bázi okolo nosu a míst kde se mi vytváří šupinky, tak je rázem po nich! Z čehož ale usuzuji, že tato báze budu pro někoho s mastnější pletí absolutně k ničemu. Báze výdrž make upu určitě neprodlouží, ale to od ní ani nečekám, hlavně že pleť vyhladí. Určitě ji taky nedoporučuji na každodenní nošení, protože je to opravdu (s prominutím) chemické svinstvo. Co je ale docela odvar je ta cena. To menší balení mě přišlo na cca 350 Kč... Dá se koupit i levněji při slevách.

  • Vyhlazuje
  • Cena
  • Neprodlouží výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S touto bází jsem moc spokojená, když jí nanesu na obličej tak pak mám chuť se jen hladit po tvářích, protože to je krásný pocit, hezky to vyhladí, make-up se na ni pěkně nanáší, nepřijde mi, že by vydržel déle, hezky voní, líbí se mi balení, koupila jsem si s pumpičkou a teď už jen dokupuji v menším balení, to je výhodnější, cena je vyšší ale nepoužívám jí každý den, takže moc neubývá, doporučuju

  • vyhladí pleť
  • balení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.1.2016 09:02:12

Pro mě zatím nejlepší báze. Krásně vyhladí pleť a navíc stačí jen malinké množství, takže i malé provedení vydrží dlouho. Na pleti je tato báze velmi příjemná. Pro mě lepší než krémové báze. Rozhodně si jí znovu koupím ,za mě mohu jen doporučit. Možná cena je jediný takový menší mínus, ale zas za tu kvalitu se to vyplatí.

  • balení vydrží dlouho


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Dobrá báze, ale rozhodně ne pro nositelky smíšené a mastné pleti. Pro tyto je nepoužitelná. Jinak pěkně zahladí nerovnosti pleti, určitě pomůže vyhladit. Že by ale prodlužoval výdrž make-upu bych neřekla. Průměrná báze, u které je výhoda pumpička a líbezný obal. Měla jsem, ale víckrát nekoupím, zvykla jsem si na kvalitnější a taky ale dražší produkt.

  • vyhladí pleť
  • snadná dostupnost
  • nevhodná pro smíšenou/mastnou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Zezačátku jsem z této báze byla nadšená, protože dělá plet sametově hebkou a vyhlazuje menší nedostatky. Ale po pár dnech používání přišlo rozčarování, protože se mi z ní začaly tvořit pupínky. Báze obsahuje spoustu silikonů. Proto je taková sametová na dotek. Takže nic pro mastnější typy pleti. Jediné za co dávám plus, je obal s praktickou pumpičkou.

  • Praktické malé balení s pumpičkou
  • Dostupnost
  • Obsahuje silikony
  • Není vhodná pro mastnější plet


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2017 13:53:50

Mám už druhé balení, velmi mi vyhovuje. Po použití báze mám krásně vyhlazené póry, což znamená, že mi pak do nich nezalezá makeup a tím je ještě nezvýrazňuje. Taktéž prodlouží výdrž makeupu. Ten zůstane, kde má, dokud se večer neodlíčím. Používám ho už pouze na T-zónu, kde potřebuju vyhladit a kde se makeup nejvíce slévá. Navíc je báze snad bezedná.

  • Prodlužuje výdrž makeupu
  • Krásně vyhladí póry a jemné vrásky
  • Makeup díky bázi nezalézá do porů
  • Složení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.5.2017 12:32:12

Emulze je velmi příjemná na dotek, vytvoří hlaďoučký povrch. Skvěle se roztírá a na pleti to je rozhodně poznat. Mě se bohužel po pár použitích začaly tvořit pupínky. Mám pocit, že emulze ucpává póry a na mou smíšenou pleť tedy vhodná není. Co se týče rozjasnění, tak to jsem nezpozorovala, spíše jen vyhlazení. Už ji tedy kupovat nebudu.

  • vyhlazení pleti
  • příjemné malé balení
  • ucpávání pórů


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush Colour Supplement

2.5 38% 2 recenze