Dolce & Gabbana Light Blue EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Dolce & Gabbana Light Blue EdT - velký obrázek
Parfémy pro ženy Dolce & Gabbana Light Blue EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Dolce & Gabbana Light Blue EdT - obrázek 2
Parfémy pro ženy Dolce & Gabbana Light Blue EdT - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 600 - 1 800 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Dolce & Gabbana

Recenze produktu
Dolce & Gabbana Light Blue EdT

věk
35-44

Další recenze od hoslin 5.4.2014 19:22:31

Tuto vůni jsem vlastnila někdy před osmi lety a vůbec mě nenadchla. Už tenkrát to byla davovka, kterou každá druhá vlastnila. Koupila jsem si ji na slepo. Bohužel. Párkrát jsem ji použila a poslala dál do světa. Něco mi na ní vadilo. Vůbec mi nepřišla svěží a citrusová, jak je prezentována. Mě vyloženě smrdí a doporučuji tedy nekupovat na slepo. Ač ji hodně lidí má rádo, tak vyloženě typ parfému, který nevadí nikomu to není. Výdrž byla taky slabší ale to je klasika u parfémů od D&G. Mě osobně od nich voněl jen jeden a ten už se bohužel nevyrábí.

  • pro mě žádné
  • nevoní mi
  • slabá výdrž


věk
25-34

Tuto vůni zná snad každý a snad každý ji kdysi vlastnil. Patří k cenově dostupnějším, což se taky odrazí na kvalitě produktu. Parfém mi vyloženě smrdí něčím chemickým, občas mi připomíná zápach čistících prostředků, proto bych ji klidně využila jako vůni na WC.

  • cena
  • smrdí jako čistič


věk
25-34

Další recenze od smarny 2.8.2012 15:41:32

Před x lety to byla vůně, kterou jsem milovala a neovoněla se mi, dlouho vydžela, neměnila vůni a okolí z ní bylo paf. Poslední roky bohužel kvalitativně šla dolů, protože po použití se za pár desítek minut začne vůně měnit v něco příšerného - přesně jak tu někdo napsal - záchodovou "vůni". Nevím, co to způsobuje, jestli něco výrobci změnili, ale od té doby jsem si ji nikdy nekoupila a nekoupím.

  • dříve nádherná vůně
  • celkem pěkný flakon
  • poslední roky začíná se vůně začíná měnit po použití


Další recenze od Elienka 3.4.2012 15:19:03

Pěkná krabička, pěkný obal ale tím to pro mě končí. První zavonění je úžasné, připomíná Jade od Diora ale velice se rychle se vůně změní, promiňte mi ten název, na záchodovou vůni. Nemůžu si pomoci. Změní se v silné citrusové/citrónové aroma. Za mě tedy ne :((

  • pěkný obal
  • křiklavá vůně


věk
25-34

Další recenze od camyl 8.3.2015 14:45:01

Jedna z nejpovedenějších a nejznámějších vůní, která voní snad každému a na trhu nesmrtelná. Hodně svěží, ale zároveň jemná vůně. Navíc výdrž je opravdu velká - pokud vůně rády střídáte a nezevšední vám tak, tak je výdrž dost znatelně viditelná. Popravdě je mi úplně jedno, že jí má půlka populace, spíš to svědčí o tom, jak moc je tato vůně povedená. Flakonek takový průměrný, neurazí ani nenadchne. Kdybych ráda vůně nestřídala, tak si jí určitě pořídím znovu.

  • jemná svěží vůně
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Vůně se mi jednu dobu moc líbila, poznala jsem ji i na míle daleko, je typická pro DG. Dodnes nevím, co mě tak nadchlo. Nedávno jsem se na ni dívala znovu v parfumerii a už bych si jí nikdy nekoupila. Vůbec nevoní, je taková tuctová. Výdrž je tak průměrná.

  • velikost balení
  • špatná vůně
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 21.7.2012 14:44:37

Strašná tuctovka a navíc mnoha jinými značkami, i těmi levnými, napodobovaná. Před X lety jsme jí s mamkou používaly obě, ale ted nechápu, co na ní bylo...:-) Výdrž nic moc, vůně je svěží a asi nikomu nebude v okolí vadit, ale preferuji osobitější vůně.

  • neobtěžuje okolí
  • slabší výdrž
  • tuctová vůně


věk
25-34

Další recenze od Ang9l 21.7.2012 14:21:48

Tuto vůně sjem měla strašně moc ráda. Bohužel se mi asi po několika baleních tvz.převoněla. Vůně je sveží letní klasika, která zřejmě nikoho neobtěžuje. Vzýdrž má pomerně dobrou. Poslední dobou se z ní ale stala tuctová záležitost. Za tuto cenu bych dala přednost jiné, více osobitější vůni.

  • Svěží neobtěžující vůně.
  • tuctová záležitost


věk
25-34

Další recenze od iwwik 19.3.2012 09:46:59

Klasika, tak bych popsala tuto vůni. Při prvním nadechnutí zaznamenáte jablka Granny Smith, mladistvou a jiskřivou, průzračnou vůni bambusu a barevnost modrých zvonků. Poté rozpoznáte specifickou vůni pižma, přinášejícího pocit všudy přítomné svěžesti. Dle mě se jedná o univerzální vůni pro každého. Osobně jsem měla tuto vůni již několikrát. Zaznamenala jsem rapidní snížení výdrže vůně oproti minulosti. Má velkou oblibu u mužského pohlaví.

  • Univerzálnost vůně
  • Obliba u mužů
  • Krátká výdrž
  • Jen ve formě EDT


věk
15-24

Táto voňavka ma očarila hneď ako som ju prvý krát ovoňala. Je to taká ľahká citrusovo-sladká vôňa, nieje vtieravá, je jemná, vhodná na leto . Má krásu fľaštičku a aj obal, je taký akoby semišový. Jediná jej nevýhoda je krátka výdrž. Od tejto pomerne drahšej voňavky som čakala ,že vydrží celý deň, ale po pol dni ju treba aplikovať znova. Myslím ,že táto voňavka sa bude páčiť väčšine žien.

  • ľahká ,svieža ,nežná vôňa
  • nie je vtieravá
  • kratšia výdrž


Další recenze od hideous 5.4.2014 14:47:24

Ráda bych touto cestou upozornila na fakt, že se u internetových prodejců objevují napodobeniny tohoto úžasného parfému vydávané za originál Jsem z toho mírně zděšena a nechápu, jak si toto mohou dovolit. Stalo se mi to již dvakrát. Vůně má jakousi natrpklou příměs, která se u originálu nevyskytuje. Flakonek má dokonce jinou barvu víčka než originál ... POZOR TEDY NA NAPODOBENINY LIGHT BLUE OD DG!!!!!

  • NĚŽNÁ
  • POZOR NA NAPODOBENINY NA INTERNETU!!!


věk
15-24

Další recenze od Veruška123 12.11.2013 20:20:46

Táto vôňa je veľmi pekná. Jemná a citrusová, čo sa mne osobne veľmi páči. Bohužiaľ, je to len toaletka a naozaj aj málo vydrží. Osobne som ju používala hlavne v lete . Odporúčam každému, určite si ju zamilujete. Znovu si ju nekúpim len kvôli slabšej výdrži. Hlava: sicílsky citrón, zelené jablko Granny Smith, zvonček. Srdce: jazmín, bambus, biele ruže. Základ: cédrové drevo, plnosť ambry, pižmo. Balenie je veľmi vkusné.

  • vôňa
  • balenie
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od anyme 20.1.2013 12:28:15

Má oblíbenkyně a stálice! Opravdu krásná vůně založená na citrusech. Výborná do letních dnů. Přijde mi, že osvěžuje. Výdrž bych řekla adekvátní. Bohužel mi nepřijde kvalitní její obal, který se mi po pár přenášeních rozpadl. Ale vůne Light Blue mi vynahradí i tento nedostatek.

  • citrusová vůně
  • obal


věk
15-24

Další recenze od evelene 16.4.2013 20:25:39

Nádherná lehká a spíše letní vůně, kterou známe většina z nás. Jak se říká, v jednoduchosti je krása a přesně tímto heslem se podle mně řídí tato toaletka. Vůně je svěží, nevtíravá a velmi příjemná. Hodí se spíše v jarních a letních dnech. Bohužel mi postupem času přestala voňet nebo se mi spíše převoněla. Nyní preferuji jiné vůně, ale této přesto není co vytknout. Moc se mi líbí i desing flakónku a případně celá dárková sada i s tělovým mlékem.

  • lehká nevtíravá vůně
  • desing
  • pocit svěžesti
  • cenově dostupná
  • časem se jí dá převonět
  • "obyčejnější" vůně


věk
35-44

Další recenze od jana81 4.5.2013 22:28:59

Light Blue jsem měla před mnoha lety. Pokud bych jí měla dát hodnocení za dobu, kdy jsem ji používala, určitě by to byl plný počet bodů. Měla jsem ji moc ráda, opravdu nádherně svěže mi voněla a neuvěřitelně dlouho vydržela, z oblečení jsem ji cítila, dokud jsem ho nevyprala. Od té doby se ale bohužel stala opravdu tuctovou záležitostí, cítila jsem ji svého času snad z každého a tak jsem pak už moc neměla náladu vracet se k ní. Líbit se mi nepřestala, nicméně za poslední roky jsem ji nezkoušela, tak nemohu posoudit, jak je na tom nyní (viz některé recenze hovořící o zhoršení kvality). Jestli bych se k ní zase někdy vrátila, nevím, ale nevylučuji to.

  • příjemná svěží vůně
  • výdrž vůně
  • tuctová vůně


věk
25-34

Další recenze od saprenza 28.4.2013 23:53:09

Jedná se o celkem svěží, ale poměrně výraznou specifickou vůni, která vás ale nedráždí. Tu si prostě zapamatujete. Její základ je ovocno - květinový (hlavně luční kvítí, řekla bych), ale není to úplně svěženka. Bohužel její obrovskou nevýhodou je její masovost - často se objevuje v akčních nabídkách parfumerií i na vietnamských tržištích. Pod jinýcm názvem a v jiném flakonu jsem na ni narazila i v Tescu. Díky takové oblíbenost se mi celkem rychle omrzela a i když má elegantní a reprezentativní flakon a dobrou výdrž, přeřadila jsem ji do kolonky "raději ne".

  • vůně
  • výdrž
  • masovost
  • často se napodobuje a padělá


věk
25-34

Další recenze od sisi777 9.9.2012 17:15:45

Klasická vůně Light Blue je vůně, která nezklame ale ani neurazí. Jednu dobu jsem tuto vůni milovala, pak mi začala "zapáchat" a ted bych si ji možná znovu koupila. Výdrž i intenzita toaletní vody je skvělá. Za mě mometálně ano, za rok už možná zase ne. Okouká se.

  • vůně
  • nic


Další recenze od Milísek 21.7.2012 17:18:42

Patřila k mým oblíbeným vůním, avšak už mě omrzela. Lehká, sladší vůně. Relativně dlouho vydrží a dá se zakoupit za dobrou cenu, což vedlo k tomu, že tuto vůni používala 1/3 celé Prahy a začala mi vadit. Po určité době se k ní určitě zase vrátím. Zakoupit jí lze téměř všude.

  • cena
  • nemá


věk
25-34

Moje staronová oblíbenkyně. Kdysi jsem si ji kupovala stále dokola, potom se mi "převoněla", přesedlala jsem na těžší a kořenitější vůně a teď jsem se k ní opět na léto vrátila. Je příjemná, lehká, citrusová, ideální do teplých slunných dnů. Bylo zde uvedeno, že ji některé nositelky přestaly používat už jen proto, že ji má spousta žen v okolí. Já mám štěstí, že většina žen v mém okolí používá Chloé a DKNY, nikoliv D&G, takže Light Blue je pro mě celkem specifickou vůní. A souhlasím s tím, že se dost líbí mužskému pokolení. :)

  • lehká letní vůně
  • citrusové tóny
  • krátká výdrž


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené