Essence The Gel Nail Polish recenze a zkušenosti

Laky na nehty Essence The Gel Nail Polish - velký obrázek
Laky na nehty Essence The Gel Nail Polish - obrázek 1
Laky na nehty Essence The Gel Nail Polish - obrázek 2
Laky na nehty Essence The Gel Nail Polish - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence The Gel Nail Polish

Další recenze od Příšera 25.4.2015 19:29:40

Já jsem velice spokojená. Mám zatím dva odstíny (36 nude a 05 sweet as candy) a u obou je znatelný gelový efekt, samozřejmě zas nemůžete čekat, že z toho budou najednou gelovky. U odstínu nude stačí bohatě jedna vrstva, krásně kryje a vypadá moc hezky, ten růžový jsem dala ve dvou vrstvách a taky je krásně sytý a nehty opravdu vypadají jako gelové. Co se týče výdrže, tak nude mi vydržel (bez podkladové a vrchní báze) do prvního odloupnutého kousíčku zhruba 4-5 dnů a růžový jsem zkusila už s oběma bázemi a také drží. A to podotýkám, že pracuji manuálně a s nehty jsem absolvovala 3 12tihodinové směny. Samozřejmě nelze čekat zázraky, pořád je to jen lak, ale rozhodně v rámci laků na nehty jde o lepší kousek.

  • výdrž bez odlupování
  • krásné syté barvy
  • s vrchní bází úžasný lesk jako u gelových nehtů
  • štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od LucyHarris 25.4.2015 20:03:06

Chtěla jsem vyzkoušet po dlouhé době lak, který má efekt gelu. Od Essence mám i pár laků z jiné řady a vždy jsem byla spokojená. U tohoto laku, mám odstín 10 True love, se mi líbí, že kryje i v jedné vrstvě a s použitím base a top coatu mi vydrží celý týden nepoškozený, což je skvělý. Trochu hůř schne, ale není rychloschnoucí, takže vše v pořádku. U Essence se mi líbí jejich štětečky, krátký, široký, moc dobře se mi s nimi pracuje. Doporučuji všem a určitě si znovu koupím i jiné odstíny.

  • štěteček
  • škála barev
  • množství
  • sytost


věk
15-24

nehty
přírodní

Už som dlho čakala, že Essence vymyslí nejaké gelové laky a konečne som sa dočkala! Všeobecne milujem laky od Essence ale tieto sú určite lepšie a hustejšie ako staré colour and go laky. Štetec je fakt veľký a široký čo mne vyhovuje. Stačí jedno prejdenie po nechtoch a zakryje to celý necht! Určite odporúčam :)

  • výber farieb
  • štetec
  • konzistencia
  • sýtosť
  • nič


věk
15-24

nehty
přírodní

Jsem překvapená z tolika nespokojených recenzí, protože já jsem právě konečně objevila lak na nehty, který mi na nich vydrží bez odlupování více než den při aplikaci 2 vrstev. Bez jakéhokoliv odlupování mi lak vydržel na nehtech 6 dní, kdy jsem se koupala, myla nádobí, uklízela. Pro mě zázrak, normální lak mi vydrží hezký maximálně 1 den.

  • dlouhá výdrž
  • systé barvy
  • lesklý efekt
  • žádné


Další recenze od Lenina1000 27.4.2015 08:06:14

Lak me hodně zklamal. Mam gelovy top coat od Essence, ten je super, proto jsem od laku čekala stejnou kvalitu. Mám vinovy. Odstín je krásný, ale to je vse. Spatne kryje, dve vrstvy jsou malo, pokud se pri nanaseni druhé vrstvy netrefite presne na prvni, je videt prechod. Schne pomalu. Priste si radsi koupim ve slevě lak od Sally, a dam gelovy top coat.

  • hezké odstíny
  • dostupnost
  • dobře se nanasi
  • málo kryje
  • pomalu schne
  • viditelné prechody mezi vrstvami


Další recenze od Kalyps0 20.8.2015 22:05:31

Lak by mě nezklamal, kdyby o něm nebylo tvrzeno, že má vzbudit efekt gelových nehtů. Nečekala jsem zázraky, ale tohle se ke "gelovkám" vzheĺedem ani nepřiblíží. Nicméně barva je krásně sytá, takže stačí i jen jedna vrstva. Další výhodou je i nanášení. Má dokonalý štěteček a konzistence laku je taky dobrá. Ale to je asi tak všechno.

  • Sytost
  • Velký výběr
  • Cena
  • Nesplňuje, co slibuje


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od Majik98 13.6.2016 11:45:13

Lak jsem si koupila na doporučení. Známá mi tvrdila, že jí vydržel celý týden a to denně máchá ruce ve vodě. Žádný lak mi takhle nikdy nevydržel a tak jsem ho vyzkoušela. Společně k laku jsem si pořídila take base coat a top coat. Přijde mi, že po nanesení top coatu lak dokonce i rychleji zachne a vydržel mi 6 dní bez jediné nedokonalosti. Mám asi 7 odstínů a vždy po nich ráda sahám. Jsou prostě skvělé

  • cena
  • výdrž
  • množství odstínů
  • je tutné přikoupit top a base coat


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od camyl 19.4.2015 22:40:50

Pro mě trochu zklamání. Tento gelový lak má být unikátní v tom, že vytvoří efekt gelových nehtů, aniž by musela být použita zapékací lampa. Tento efekt je ale nulový, protože by muselo být použito min. 10 vrstev, aby docílil stejného vzhledu a čím více vrstev, tím dříve se lak odlupuje. I s použitím base a top coat mi lak nevydržel ani 2 dny a dávala jsem mu dokonce 3 šance. Navíc se vytvářely dost nevzhledné bublinky v laku. Pro mě je to obyčejný lak na nehty s nízkou výdrží za velmi nízkou cenu. Ale jinak klamavá reklama, nic víc. Už nekoupím.

  • nízká cena
  • dobře se nanáší
  • žádný gelový efekt
  • rychle se odlupuje
  • bublinky v laku


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od Juliatko 5.10.2015 17:35:15

Toto nie je lak pre ženy, ktoré rukami niečo robia. Stačilo jedno umytie vlasov a jedno umytie nádobí a už je ošupaný. Vydržal všeho všudy jeden deň. Farby sú pekné, sýte a mne to náhodou pripomína gelový efekt, ale jeho trvácnosť je slabá. Chválim štetec. Je hustý a lak sa nanáša dobre. Pri výrazných odtieňoch vidno prekrývanie vrstiev.

  • hrubý štetec
  • sýte farby
  • pri kontakte s vodou sa veľmi rýchlo lúpe


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od Amber 18.2.2016 18:51:08

Hrůza. Kam se hrabe na klasické Colour & Go. Jsem ráda, že jsem na zkoušku pořídila jen jeden (Candy Love). Manipuluje se s ním špatně , i když štěteček je super a vždy se mi s ním lakovalo dobře. Hrozně rychle tuhne, takže když náhodou přejedu vícekrát nehet, dělá ošklivé pruhy. Ani dvě vrstvy to nezachránily, jak už se tu píše, je vidět přechod, pokud někde vynecháte. Na nehtech se mi výsledek vůbec nelíbil, takže po nalakování šel prostě hned zase dolů.

  • Štěteček je super, jako u C&G laků
  • Pro mě špatná konzistence laku
  • Přechody
  • Pruhuje


Další recenze od K_E_I 26.4.2016 09:09:00

Velke sklamanie od znacky Essence, citala som vela recenzii a boli pozitivne, tak som nevahala a lak si kupila, ked sa nanesie je super, ale vydrz? u mna jeden den.... odlupne sa niekde a mozem zas vsetko robit od znova. Vyber lakov je sice pekny, ale tento produkt proste nevysiel, skoda, urcite si ho nekupim a nedoporucujem.

  • Velky vyber farieb
  • Vydrz cca 1den
  • Nekryje


Lépe hodnocené

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

PUPA Lasting Color

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Astor Lycra Laque Deluxe

2.7 42% 9 recenzí