Eucerin Hyaluron Filler Intenzivní vyplňující noční krém proti vráskám recenze a zkušenosti

Hydratace Eucerin Hyaluron Filler Intenzivní vyplňující noční krém proti vráskám - velký obrázek
Hydratace Eucerin Hyaluron Filler Intenzivní vyplňující noční krém proti vráskám - obrázek 1
Hydratace Eucerin Hyaluron Filler Intenzivní vyplňující noční krém proti vráskám - obrázek 2
Hydratace Eucerin Hyaluron Filler Intenzivní vyplňující noční krém proti vráskám - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 350 - 700 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Eucerin

Recenze produktu
Eucerin Hyaluron Filler Intenzivní vyplňující noční krém proti vráskám

Další recenze od quick 28.3.2015 10:19:55

Díky kyselině hyaluronové dobře hydratuje. Pálí mne po něm tvář a štípou oči, zřejmě je to přidaným parfémem, který je pro mne nepříjemný. Stejným způsobem se projevila i varianta denního krému. Je pravda, že můj nákup byl ovlivněn reklamou, ale v podstatě tento krém dosahuje stejného účinku jako Loreal s hyaluronem z drogerky a stejně štípe. Koupila jsem jiný krém hyaluronem a v pohodě.

  • hydratuje
  • Některá se složek krému mi vadí - štípe do kůže a pálí mne oči. Musela jsem z kůže odstanit.


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Sierral 22.3.2012 17:29:26

Je lehký a zároveň výživný, určitě vhodný pro normální až suchou pleť. Více mi ovšem vyhovuje denní (ten je dobrý i pod make-up), noční mě štípe. Přítel mi jej bere a tvrdí to samé - první 1-2 min na obličeji prostě štípe. Koupila jsem jej v zahraničí (UK), u nás je na můj vkus předražený.

  • vůně
  • struktura krému (není hutný)
  • složení zřejmě nevyhovuje mé pleti


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Macicka84 24.3.2014 07:43:57

Tento krém není vyložně špatný, dobře se roztírá i vstřebává i dobře hydratuje, ale že bych zaznamenala nějaký úbytek mimických vrásek to se říct bohužel nedá. A bod dolů mu dávám za to, že mě celkem dost po něm pálí celá tvář, takže ho asi použiji na krk a dekolt a bohužel si další již nekoupím. Ale aspoň jsem ho vyzkoušela, přemýšlela jsem o něm již dlouho a teď vím ...

  • Vhodný pod make-up
  • Pálí mě po něm tvář


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Radule2 21.3.2012 21:01:08

Tento krém je ten nejlepší,co jsem kdy vyzkoušela,používám ho asi 2 roky a jiný jsem si zatím nekoupila a nekoupím,Je výborný i denní-používám na suchou plet,i noční a oční.

  • výborný krém s perfektním složením
  • žádné


Další recenze od Slovanka 17.4.2012 17:54:23

Já ve svém věku měla spíše jemné vrásky,ale přesto jsem se rozhodla s nimi zatočit a tento krém mi v tom velmi pomhl. Z vlastní zkušenosti musím říct, že opravdu funguje. Krém je spíše máslovité konzistence takže se pomaleji vstřebává. Nevíce mi na krému vadí jeho balení, pumpičkový aplikátor (který je u denního krému) bych ocenila více.

  • účinný
  • přijatelná cena
  • balení (v kelímku)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Veruli2 18.12.2012 19:23:29

Báječný hydratační noční krém. Na moji suchou pokožku zabral po pěti použitích - šupinky z obličeje zmizely. Na noc je lehký, pleť nezatěžuje, dobře se vstřebává. Po některých nočních krémech se mi tvořily černé pupínky, ale s tímto krémem se mi to ještě nestalo. Příjemnš voní.

  • Hydratace
  • vůně
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od arthemis 16.2.2014 12:05:33

Samozřejmě každá plet' je jiná, ale moje hyaluron má opravdu radši než jiné složky, např. skvalen, retinol, glykolovou kyselinu atd. Takže jsem s tímto krémem naprosto spokojena. Cena je přiměřená kvalitě. Krém je spíše základní hydratační, zázraky nedělá, ale plet' vyhlazuje, dodá jas a sjedností barvu, u mě zmísňuje červenání a projevy dermatitidy. Naprostá spokojenost.

  • skvělá formulace
  • není drahý
  • v zimě lze použít noční verzi krému
  • bez silikonů a parfemace
  • nevstřebává se tak dobře


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Christal 9.4.2014 10:44:02

Super výrobek :) po odlíčení mi stačí menší množství na dokonalou hydrataci během noci.. je spíše hutnější konzistence, s jemnou parfemací.. Přikláním se k vyjádření jedné bloggerky - nevšimla jsem si, že by nějak extra vyplnil vrásky, ale pleť hezky nadopuje, je po ní "taková naducaná", vypadá mladistvěji a rozzářeně.. Pořizovala jsem si jej bez jakýkoliv slev za 7xx kč, ale nelituji a koupím znova

  • hydratuje
  • vyživí
  • vyšší cena