La Roche-Posay Fyziologická micelární voda recenze a zkušenosti

Čištění pleti La Roche-Posay Fyziologická micelární voda - velký obrázek
Čištění pleti La Roche-Posay Fyziologická micelární voda - obrázek 1
Čištění pleti La Roche-Posay Fyziologická micelární voda - obrázek 2
Čištění pleti La Roche-Posay Fyziologická micelární voda - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 390 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce La Roche-Posay

Recenze produktu
La Roche-Posay Fyziologická micelární voda

věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od lily99 26.1.2016 14:55:05

Tato micelárka mi moc vyhovovala, na pleti byla moc příjemná. Používám ji na odlíčení (večer) a ráno na vyčištění pleti před nanesením krému. Vůbec mě neštípala, nestahovala mi pleť a odličovala (i oči) velmi dobře. Obličej jsem neměla nepříjemně ulepený. Líbí se mi i balení, taková skladná flaštička. Jediné, co bych maximálně vytkla, je cena a možná bych ubrala na parfemaci.

  • kvalita odlíčení
  • složení
  • obal
  • malá spotřeba
  • cena
  • silnější parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od moninagr 28.1.2016 15:08:44

Fajn micelárka, která se hodí i na citlivou pleť a nedráždí. Je fajn jak na osvěžení, tak na odlíčení pleti (dobře odličuje i voděodolnou řasenku). Jediné, co mi vadí a co je i důvodem, proč do ní znovu nepůjdu, tak je pocit ulepeného obličeje. Na odlíčení pouze očí je ok, ale při odlíčení pleti mám chuť si obličej umýt znovu vodou, což je při její ceně škoda.

  • vhodná pro citlivou pleť
  • příjemná vůně
  • dobré odličovací schopnosti
  • ulepený pocit


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Jancysska 20.5.2013 09:30:08

Tuto micelárku jsme si pořídily s mamkou na půl, protože je dražší a chtěly jsme ji vyzkoušet. Můj názor na ni je takový smíšený. Micelárky běžně používám jen na dočištění pleti. Na to je určitě skvělá. Krásně dočistí, pleť nevysušuje, nemám pocit pnutí, nedráždí... Ale jako odličovač velké zklamání. Makeup a stíny v pohodě odstraní, nevoděodolnou řasenku musim na můj vkus moc dřít, abych odstranila (v porovnání s mým odličovačem očních partií) a s voděodolnou řasenkou si neporadí...

  • skvělá na dočištění
  • nedráždí
  • nevysušuje
  • žádný pocit pnutí
  • s řasenkou má problém
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuto micelárku jsem zkusila jako náhradu milované Biodermy, ale zklamala mě. Je parfémovaná a ta vůně by po pár dnech byla značně nepříjemná. Navíc mi občas podráždila oči (úplně doruda). Pleť byla taková ulepená, musela jsem ještě oplachovat vodou. Já ji tedy s radostí dopoužívala, protože jinak odlíčila dobře, ale znovu bych si ji nekoupila.

  • odličuje dobře
  • ulepená pleť po použití
  • dráždí oči (takže není pro uživatelky kont.čoček)
  • parfémovaná (až nepříjemně)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od ka_ro_li_na 23.11.2014 14:40:33

Odličuje dobře, dá se použít i na oči a voděodolnou dekorativní kosmetiku. Lepkavý pocit jsem po použití měla taky. Řekla bych, že pleť nevysušuje. Po použití jsem pleť neměla podrážděnou. U růžové Biodermy mám ale pocit, že odličuje lépe. Vodu jsem dostala zdarma ke krému, samotnou si tuto micelárku nekoupím.

  • docela dobře odličuje
  • dobrá pro citlivou pleť
  • ulepený pocit
  • cena
  • existují lepší micelární vody


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Micelárních vod jsem vyzkoušela už dost, a tato micelárka je v porovnání s jinými micelárkami trochu lepkavá, a já jsem asi jediný člověk, který ji vyzkoušel, a nedokáže se přenést přes její parfemaci. Myslím si, že za tu cenu se dá sehnat i o něco lepší micelárka. Já už bych si ji znovu nekoupila, protože jak už jsem psala, nepřenesu se přes její parfemaci, je lepkavá a mě místy i kapku vysušuje pleť..

  • Odlíčí
  • Lepkavá
  • Vůně
  • Cena


věk
55-64

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Belen 19.3.2012 16:14:35

Pro mě obyčejná micelárka, žádná hrůza, ale ani zázrak. Po nanesení jsem měla jakoby lepivý obličej, ale jen chvíli, pro mě to byl spíše nezvyk. Při srovnání s ostatními konkurenty v lékárně, bych ji zařadila mezi podprůměrné. Zkrátka za tu cenu se dá sehnat i lepší.

  • žádné
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Elilinka 31.1.2013 10:48:47

Nejlepší micerální voda, co jsem zatim vyzkoušela. Skvěle čistí a nedráždí pleť. Snadno se s ní odlíčí make-up celého obličeje a stačí opravdu malé množství.Není nijak výrazně parfemovaná, což mi vyhovuje. Po použití mam pocit čistoty. Momentálně nepoužívám, ale brzy se k ní zase ráda vrátím.

  • dobře čistí
  • nedráždí
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Daysi.Dee 19.2.2013 12:52:03

Upřímně,nesnáším odličovací mléka.Mastnotu na obličeji nesnesu,takže micelární voda je jediná a jasná volba.Protože trpím na atopický ekzém a mám celkově hodně suchou a citlivou pleť nemůžu si dovolit používat běžné parfémované produkty z drogérek,které pálí a spíše lepí.Tahle voda mě překvapila příjemnou vůní,zanechává pleť jemnou,nezbavuje pleť hydratace.Stačí jem malé množství,neštípe na pokožce ani v očích a není parfémovaná.Za mě určitě nejlepší micelárka, kterou jsem zatím použila,miluju jí =)

  • Čistění 3v1, čistí a odličuje obličej, oči a rty
  • Neštípe a nepálí na pleti ani v očích
  • Příjemný pocit po odlíčení
  • Bez parfumace
  • Svěží a jemná textura a vůně
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Lacminka 12.12.2012 13:00:36

Tuto vodu jsem dostala zdarma k výrobkům od La Roche Posay a už jí mám skoro na dně. Je výborná,pěkně odlíčí (obličej-na oči mám jiný odličovač) a dočistí,nepálí mě obličej ani nevysušuje,sice mám chvilkou lepkavý pocit,ale pokud si jí na tamponek nedám moc tak ho ani nemám. Plánuju si teď koupit opěvovanou Biodermu,takze znovu nekoupím,ale můžu doporučit :)

  • Odlíčí
  • Dočistí
  • Nedráždí
  • Nevysušuje


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jana81 8.4.2013 00:52:27

Mně tahle micelárka moc vyhovovala, upřímně nevidím zásadní rozdíl mezi touto vodou a třeba Biodermou, samozřejmě kromě toho, že La Roche je voňavá. Což by citlivkám třeba mohlo vadit, ale já s tím problém neměla a vůně mi byla příjemná. Zde v recenzích zmiňované pěnění jsem tedy nezaznamenala, ani jsem neměla po jejím použití pocit ulepené pleti. Po Biodermě je pleť možná ještě o něco hebčí a taková příjemnější, ale opravdu zásadní rozdíl tam nevidím. Sympatické je multifunkční využití - odlíčí bez problému a bez podráždění oči i pleť, zanechá na pleti moc příjemný svěží pocit, obličej není třeba už umývat, nemám ani pocit vysušené pleti jako po mycích gelech, prostě paráda. Jestli si znovu pořídím konkrétně tuhle micelárku, nevím, asi podle ceny, každopádně mi vyhovovala moc.

  • kvalitní odlíčení a vyčištění pleti
  • odlíčení očí bez podráždění
  • pocit svěží pleti
  • multifunkční využití
  • někomu by mohla vadit silnější parfemace
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 25.6.2012 11:03:47

Mezi micelárkami z lékárny bych tuto zařadila na 3. místo (po Vichy, Biodermě a před Avéne). Je pravda, že je trochu ulepená a nemám s ní pocit čisté pokožky, jako s prvními dvěma, ale špatná není. Rozhodně nedráždí a dá se použít i na oči. Další balení už si nekoupím, budu střídat ty lepší dvě.

  • nedráždí
  • ulepený pocit


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Hanulkaa 8.5.2012 11:45:03

Tato voda mi příjde lepší než Bioderma Sensibio. Čistí výborně, je příjemná, lehoulince pění, odlíčí i oči. Hlavně nedrážní, i po Biodermě má citlivá pleť nebyla spokojená, ale s touhle LRP je to lepší. Vážně parádní! Snad jen ta cena, ale když si počkáte na akci, tak neprohloupíte. :)

  • Jemně čistí
  • Příjemná vůně
  • Bez parabenů
  • Šetrná k citlivé pokožce
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Noren 19.3.2012 12:42:18

Tuto micelární vodu používám na odlíčení makeupu i řasenky z očí. Čistí velmi dobře a to i voděodolnou řasenku. Mám smíšenou pleť se sklonem k akné a pleť mi vůbec nezanášela narozdíl od čistícího mléka. Jen mi přijde, že mám po použití obličej trošku ulepený. Ale stačí opláchnout vodou a je to ok.

  • dobře odlíčí
  • neštípe do očí ani na pleti
  • pocit ulepeného obličeje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Patty 19.3.2012 12:43:35

Dobrá micelárka, odlíčí, neštípe, nedráždí. Mám u ní jen jedno mínus a to, že je taková pěnivá a po nanesení na pleti je trochu cítit (takový lepkavý pocit). Jiné micelárky to nedělají (Bioderma), některá naopak dělají ještě víc (Ziaja). Takže vzhledem k tomu bych jí asi nedoporučila, protože za tu cenu jsou i lepší, nicméně je to fajn produkt a moje zkušenost s ní byla dobrá. Ale mám jiné oblíbence.

  • neštípe
  • nedráždí
  • odlíčí
  • nevysušuje
  • trochu lepkavá


Další recenze od veniša 19.3.2012 09:48:49

Další z oblíbených micelárních vod. Umí všechno - dobře a jemně čistí (i třeba oči s řasenkou nejsou problém..), zdálo se mi, že i lehce pěnila, lehce příjemně voní, pleť nelepí a dobře hydratuje. Mám spíše citlivou pleť a OK. Jen je celkem drahá (balení je 200ml)

  • Hydratuje
  • Dobrá "čistivost"
  • I pro citlivou pleť
  • Z běžných mecelárních vod nejvyšší cena