Maybelline Affinitone korektor recenze a zkušenosti

Korektory Maybelline Affinitone korektor - velký obrázek
Korektory Maybelline Affinitone korektor - obrázek 1
Korektory Maybelline Affinitone korektor - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Affinitone korektor

Je mi moc líto, že i nejsvětlejší barva je pro mě tmavá :(. Věřím, že korektor může být dobrý, ale na pupínky ho použít nemůžu, protože barva nic moc. Krytí mě taky jako úplně neoslnilo, možná špatně nanáším(zkoušela jsem prsy i štětec). Jinak balení a aplikace fajn:). Nemám už co jiného napsat, někomu sedne asi perfektně.

  • Balení
  • Aplikace
  • Nejsvětlejší odstín je tmavý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Leknín 24.11.2015 14:37:00

Korektor jsem se naučila používat teprve nedávno.Mám vcelku čistou pleť a občas,když se mi nechce dělat make.up,tak ho použiju právě jenom korektor na projasnění pod očima a sem tam zarudlejší místo po pupínku,pak už jenom přepudruju a jdu.Tento je můj první a naprosto mi vyhovuje.Krásně kryje,dobře se zapracovává lehkým poklepáním.Odstín mi také sedí.Jediné co se mi na něm moc nelíbí,že malinko zvýrazňuje sušší místa a na starší pleti bude mít asi tendenci zalézat a zvýrazňovat vrásky.Mám vrásky pouze jemné od smíchu a ten sklon tam je.Jinak jsem s ním spokojená.Příště si ho už ale nekoupím,protože mám políčeno na fit me,také od Maybelline,který by zvýrazňovat vrásky neměl.

  • dobře kryje
  • aplikátor
  • konzistence
  • dobře se zapracovává
  • zvýrazňuje vrásky a suchá místa


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Livuus 5.8.2015 12:12:54

Tento korektor je jednoznačne môj najobľúbenejší. V čom mne pomáha sú hlavne kruhy pod očami a tiež si ho nanášam na nie až tak výrazné vyrážky, ktoré vždy zakryje :-) Bohužiaľ, čo sa týka akné tento korektor už nič nezmôže :) Používam ho každý deň a vcelku dosť :D (občas si pripadám, akoby to pre mňa bol skôr make up :D ale mám ho už veľmi dlho a korektor akosi nemizne :) Tiež sa na pleti perfektne prispôsobí, (02) takže to, že sú len 2 odtiene mi neprekáža :-)

  • výdrž (na tvári a aj v balení :-) )
  • prirodzená farba
  • cena
  • aplikátor
  • neprekryje akné


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od durciana 14.2.2015 15:53:45

Dlouho jsem hledala nějaký dobře krycí korektor. Nejdřív jsem měla zálusk na korektor od Nyx, ale nemohla jsem najít svůj odstín, tak jsem sáhla po tomhle. Koupila jsem si odstín 002 (v drogerii jsem viděla jen 2 ostíny - 002 a 003, vypadají téměř totožně a já nevím, co budu dělat v létě:D) a je opravdu dobrý. Zakryje celkem dobře kruhy pod očima i začervenalá místa na obličeji. Kvalita odpovídá ceně.

  • Celkem dobře kryje
  • Jen 2 odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Výborný korektor. Nejdřív jsem byla ke všem těm vychvalujícím recenzím na internetu skeptická, protože mě všechny drogérkové korektory zatím zklamaly. Tenhle je ale výborný, používám nejsvětlejší, líbí se mi odstín do růžova, kryje dostatečně, pokud chci vyšší krytí, používám ještě jiný korektor. Cena je skvělá a balení vydrží dlouho.

  • cena
  • balení
  • krytí
  • odstín
  • nic


pro mě nejlepší korektor! mám odstín 02, a perfektně se přizpůsobí. Když ho správně zapracujete, drží celý den. Snadno se nanáší.Nemám akné, ale většinou třeba 1 pupínek+používám pod oči, pod obočí, na nos a okolo nosu, každý den, a mám ho už pěkně dlouho, zdá se nekonečný:D Opravdu hodně dobrý a doporučovaný korektor.

  • nanášení
  • výdrž
  • skvěle kryje
  • přizpůsobivá barva
  • nedrolí se
  • výborná konzistence
  • balení
  • doporučuje ho spousta youtuberek:D
  • cena
  • dostupnost
  • NIC


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Icy Rose 16.10.2014 18:51:44

Na tento korektor jsem narazila na nějakém blogu. Slečna psala, že odstín 02 Natural má žlutý podtón a odstín 01, který se u nás ani neprodává, pokud tedy vím, podtón růžový. No, co si budeme povídat, v drogerii není moc vidět ani odstín, natož podtón, tak jsem si ho koupila a doma mě čekalo zklamání. Korektor byl do růžova, že by to jen slepý neviděl a bohužel růžový mým kruhům pod očima moc platná není. Mile mě ale překvapilo alespoň to, že odstín je hezky světlý. Světlejší bych určitě snesla, ale to bych nesměla žít v ČR :). No, pod oči je ideální, dobře se nanáší a krytí je dobré. pro moje brutální kruhy pod očima sice pořád není dostačující, ovšem na lepší jsem nenarazila. (Make up cover od Dermacolu mi kruhy pod očima také nezakryje, už jen pro svůj růžový podtón a absolutní nepřilnavost k mé pleti). Zakryl dobře, chtěla bych ještě více krycí přípravek, ale i tak byl skvělý. Pravda, ten podtón bych si představovala jinak, ale byl to zatím snad nejlepší korektor, jaký jsem zkusila. Zalézal do vrásek, to je pravda, ale není to nic, co by nespravila podkladová báze. Znovu koupím, ale budu hledat vhodnější. Balení je hezké a dá se z něj dostat v podstatě celý produkt.

  • Cena
  • Světlý odstín
  • Hezké balení
  • Krycí schopnost je lepší než u některých jiných korektorů z drogerie
  • Růžový podtón (na fialové kruhy pod očima)
  • Také krycí schopnost, já bych potřebovala větší krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Moník31 7.10.2014 15:38:21

Tento korektor jsem používala dlouhé roky, byl dobrý, používala jsem odstín 02 Natural, i když byl trošku tmavší než má pleť. Dávala jsem ho na kruhy pod očima - mám je opravdu hodně výrazné, zakrýval je celkem dobře. Občas se použil i na nějaký ten pupínek. Líbila se mi i aplikace. Bohužel až do doby, než jsem zjistila složení - nejméně 2 Parabeny (obsahující ženský hormon Estrogen) a další nebezpečné látky :-(

  • Jako korektor byl dobrý.
  • Cena.
  • Složení - parabeny, silikony atd.


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adél_T 3.9.2014 22:38:05

Z tohoto korektoru mám rozporuplné pocity. Cena byla super (100,-), mám odstín 002. Ani bych neřekla, že dobře kryje, spíš mi pleť prozáří. Takže když ho dám na kruhy pod očima, nezakryje je, ale prozáří, což nevypadá úplně přirozeně. Ne nějaké drobné nedokonalosti je fajn, ale na kruhy určitě za mě ne. Navíc se dost slévá, takže je potřeba pudrovat.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Prozáření pleti
  • Není vhodný na kruhy pod očima
  • Slévá se do vrásek


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od CuteNatt3 29.7.2014 21:39:06

Už mám druhé balení a musím říct, že mi naprosto vyhovuje. Jen mi přijde divné, že mají odstín 02 a 03, ale 01 nikde :D Dvojka je super na zimu (a to jsem velice světlý typ) a trojku mám teď na léto. Korektor používám na akné a zakryje ho výborně. Nezkoušela jsem ho na kruhy pod očima.. na to mám jiné korektory a od tohoto nevyžaduji tu schopnost :) Za mě určitě ano (y) btw. mám příšerně mastnou pleť a tento mi ji více nemastí.. a drží v pohodě celý den ;)

  • cena (v akci stál 60 Kč)
  • Balení
  • dostupnost
  • krycí schopnost
  • chybí odstín 01


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Minnies 13.7.2014 17:58:02

Tento korektor mě docela zklamal. Četla jsem na něj spousty recenzí, kde hodně lidí chválilo jeho krytí, ale podle mě kryje spíše průměrně. Tmavé kruhy pod očima rozhodně nezakryje ani ve 2 vrstvách a na pupínky taktéž nestačí. Na nějaké menší nedokonalosti nebo červená místa je celkem fajn, to zakryje, ale kruhy na které jsem ho chtěla bohužel nestačí ani v nejmenším. Za mě nedoporučuji a kupovat si ho znova nebudu.

  • dostupnost
  • krytí je střední
  • vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Susy2202 6.7.2014 19:52:42

síce zalieza do vrások a pórov, odtieň mi nesedí (sedel mi keď som mala horšie akné ako teraz + začervenanie = ťmavší odtieň pleti) ale nejako som ho nevedela nemať rada, asi pre jeho kryciu schopnosť :D neviem prečo, ale výsledný efekt bol vtedy dobrý... teraz, keď je moja pleť o dosť lepšia sa mi až tak veľmi nepáči.... obal je celkom dobrý, ale po dlhšej dobe začnú "chĺpky" z tyčinky odpadávať.... z tohto korektoru mám zmiešané pocity :)

  • krytie
  • nezvýrazňuje suché miesta
  • obal je dobrý
  • cena
  • zalieza do vrások a pórov
  • tmavé odtiene


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Jorien 29.6.2014 17:26:57

Troufám si tvrdit, že tento korektor je srovnatelný s korektory dražších kategorií, neboť plní vše, co by korektor plnit měl - bezchybně splyne s pletí (nanáším jej poklepáváním prstu), nevytváří světlé mapy, vydrží po zapudrování celý den a navíc jej stačí použít velmi málo, protože dobře kryje i malé množství. Líbí se mi také to, že není v kelímku jako jiné korektory - nemusím do něj sahat rukama. Zakrývám s ním především nedokonalosti a pupínky, někdy jej používám pro opravy přesných hran očních stínů, popřípadě rtěnky. Pod oči jej nepotřebuju, takže nevím, jak by fungoval tam, ale jinak jej můžu jedině doporučit.

  • dobře kryje
  • vydrží celý den
  • stačí malé množství
  • pohodlné balení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tak tento korektor rozhodne áno. Je krásne krémový, super sa rozotiera, krásne sa prispôsobí. Bála som sa odtieňov pretože sú len dva a v tej zle osvetlenej drogérií sa tak ťažko vyberá. Mám 03 a perfektne mi sedí. Používam iba pod oči a krásne prejasní, zakryje a hlavne sa mi nezlieva do vrások (treba zapudrovať). Cena je vyššia keď nie je v akcii ale nie je až tak strašná, pretože dlho dlho vydrží. Odporúčam všetkými desiatimi. Keď som ho kupovala v Dm a prišla domov zistila som, že ho predo mnou niekto otváral. Ľutujem, že som si to neskontrolovala avšak to nie je chyba produktu.

  • krásne sa prispôsobí
  • aplikácia
  • žiadne


Další recenze od Nausika 3.6.2014 12:55:12

Tenhle korektor je úplný zázrak! Kryje bezkonkurenčně nejlépe ze všech korektorů, co jsem kdy vyzkoušela. Splyne s barvou pleti, nežmolkuje, nedělají se mi po něm šupinky a krásně se roztírá, je tekutý. Používám ho každý den, semtam na něco, stačí ho jen maličko, takže vydrží hodně dlouho. Podařilo se mi s ním dokonce zakrýt monokl, když žádný makeup nepomohl :D Mám ráda i to balení, je maličký, vejde se do kabelky a dobře se používá. Jediná nevýhoda je obsah parabenů, což jsem teď u kosmetiky hodně začala řešit, takže se asi poohlédnu po něčem přírodním. Ale určitě ho nechávám doma propřípad nouze, kryje prostě skvěle :)

  • výborně kryje
  • nežmolkuje
  • dobře se roztírá
  • dlouho vydrží
  • tekutá konzistence
  • praktické balení
  • dobrá cena
  • parabeny


Další recenze od 5u2ie 12.7.2013 11:30:37

Tento korektor používam už nejakú dobu. Šikovným aplikátorom, je to rýchle a zakryje všetko čo potrebujem. Nevýhodu vidím v možnosti vybrať si iba z dvoch bledých ( takmer rovnakých) ružovkastých odtieňov. Tiež sa musím pripojiť k predchádzajúcim príspevkom a súhlasiť, že zalieza do vrások pod očami. Kryje však perfektne a vydrží dlho. Malá tubička síce pôsobí, že životnosť je krátka no mne vydrží bez problémov pol roka (pri každodennom používaní). Kúpim určite znovu, za málo peňazí, veľa muziky. Akurát odtiene môžu byť na opálenej pokožke v lete dosť bledé.

  • výdrž
  • praktická tuba
  • aplikátor
  • cena
  • krytie
  • mierne vysušuje
  • zvýrazňuje vrásky
  • iba bledé odtieňe


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Nadrůměrný korektor, které v odstínu 03 krásně kryje kruhy pod očima. Mám dosti citlivou pleť očního okolí, tuhé korektory mi příliš nesedí, vysušují a hrudkují se mi, ale tekuté mi to nedělají. Tento korektor krásně splyne s pletí, nevysušuje jí a vypadá přirozeně. Jako jediný nedostatek vidím, že se obtížně aplikuje, chcete-li užít štětec:-(

  • konzistence
  • krytí
  • pro citlivou pleť
  • aplikátor


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od piper 17.3.2013 18:00:06

Na drogerku podle mě super výrobek. Na to, že je vlastně tekutý, tak dobře kryje. Nemám teda na mysli zrovna pupínky či podobné nedokonalosti, ale o kruhy pod očima nebo jiné zabarvení části obličeje se postará velice dobře. Je nutné ho přepudrovat, aby na obličeji vydržel. Pak s výdrží nemám nějak extra problém. Samozřejmě od rána do večera nevydrží, to ne. Ale několik hodin uplně bez problému. Klidně bych si ho koupila znovu.

  • krytí
  • slušná výdrž
  • nevydrží kompletně celý den
  • na výběr není moc odstínů


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Featherlet 15.1.2013 21:31:51

Vyhovuje! Líbí se mi to, že je korektor tekutý a naprosto jednoduše se nanáší a skvěle kryje. Používám ho hlavně na zakrývání kruhů pod očima a slouží dost dobře. Možná jen výdrž by mohla být o něco delší. Každopádně si ho zase koupím znova, protože ani cena není vysoká.

  • dobře kryje
  • nevydrží dlouho


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od smarny 9.1.2013 10:14:14

Po tuhém korektoru od Rimmelu jsem vyzkoušela tento tekutý a já jse byla také docela spokojená. Nemám vrásky zatím žádné a ani v očním okolí, takže se mi do nich "neslévá". Kryje docela dobře, takový průměr a na drobné nedostatky bohatě stačí. Jeho dostupnost je velmi dobrá a cena nízká, takže doporučuji vyzkoušet. Sice doporučuji nerozmazávat, ale jemně vklepávat do pokožky, pak to vypadá přirozeněji.

  • dobrý drogérkový korektor za dobrou cenu
  • zakryje běžné nedostatky
  • nevím
  • nezakryje větší nedokonalosti pleti
  • někomu může zvýrazňovat vrásky


Další recenze od mulatka 8.1.2013 20:14:25

mám ho a sem s ním naprosto spokojená jen jednu věc bych mu vytkla někdy se trochu drolil.... můžu doporučit....koupila sem si ho s tetě a to byl v akci a od té doby si ho kupuju pořád......ani už nekupuju jiný...nechci riskovat opravdu doporučuji :)

  • cena
  • hodně kryje
  • vzhled obalu
  • hodně vydrží...celý den
  • někdy se drolí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Mischellin 25.8.2012 10:00:15

Korektor jsem si koupila po přečtení kladných recenzí. A musím říct, že je to opravdu bomba! Krásně kryje, má dobrou aplikaci, je pravda, že trošku zalézá do vrásek, ale to zase hned rozetřu, takže není problém. Za mě tedy moc dobrý korektor, určitě koupím znova, vypadá krásně a splyne s pletí. Hodně odstínů - BOMBA :)

  • dobře kryje
  • dávkování
  • cena
  • za mě asi žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Tina89 24.8.2012 21:56:00

Tento korektor používám už několik let a z těch, co jsem vyzkoušela, rozhodně patří mezi nejlepší. Používám ho na zakrytí hodně tmavých kruhů pod očima a i když zázraky nedokáže, zakryje docela slušně. Konzistence i aplikátor mi zcela vyhovuje a jedno balení mi vydrží minimálně půl roku. Nanáším si ho vždy po aplikaci make-upu jemným vklepáváním do ztracena a pěkně splyne s okolní barvou pleti, i když třeba teď přes léto používám o hodně tmavší make-up. Je pravda, že se trošku slévá do vrásek, které tak zvýrazňuje. Ale teď jak si před líčením mažu oční okolí Oftaxylem, už se mi to nestává. Sice mám nyní v plánu vyzkoušet jiné korektory, ale pokud se mi neosvědčí, ráda se k Affinitonu vrátím.

  • dobré krytí
  • konzistence
  • snadná aplikace
  • dlouho vydrží
  • cena
  • slévá se do vrásek


Další recenze od Zuz_Mayer 19.8.2012 22:12:24

Tento korektor mám už minimálne štvrtý krát a určite si ho kúpim znovu :) Zamaskuje naozaj všetko. Síce sa s tým treba trocha pohrať keď chcete zamaskovať maličký nedostatok, ale to chce len trochu praxe :) Odtieň som si tiež našla "presne na mieru" :) Tak isto vydrží celý deň. Určite je najlepší aký som doteraz skúšala :)

  • perfektne kryje
  • naozaj nemám čo vytknúť


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Zatím jeden z mála korektorů, ke kterým se klidně vrátím. Korektory použivám jen k zakrývání očních kruhů. Obstojně kryje, ale nevytváří nevzhledné pudrovité suché mapy. Dobře se nanáší, snadno se rozťuká do ztracena. Je spíše bez parfemace, což je rozhodně lepší než chemický pach některých jiných korektorů, ale bohužel mě při jeho nanáštění dost dráždí očí (výpary, samozřejmě si korektor do očí nedávám, ale už po nanesení aplikátorem - ještě bez rozklepávání mě pálí oči, což mě nikdy žádný jiný korektor nedělal, nejsem na nic citlivá)...takže jedno drobné mínus, ale po tom, co ho vklepu, oči pálit přestanou a nepálí ani při jeho odstraňování, prostě jen něco když je čerstvý z lahvičky

  • dobře kryje
  • nevysušuje - vhodný i pro oční okolí
  • cenově dostupný
  • dostupnost v běžné drogerii
  • výpary z čerstvého nanesení dráždí očí


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Áď4 29.3.2012 19:10:13

Jedna z mála věcí, ke kterým se budu stále vracet. Perfektní konzistence zaručuje dostatečné krytí, aplikátor mi připadá praktický. Překvapilo mě, jak dlouho trvá, než se spotřebuje, neboť balení mi přijde hodně malé, ale opak je pravdou.

  • krytí
  • konzistence
  • příliš růžové odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od annallee 28.3.2012 12:04:44

No... za mě - neurazí, nenadchne. Koupila jsem ho v nějaké akci ještě s make upem. No make up Affinitone -hrůza nejhrůznější a ten korektor.. No co já vím, barva není přirozená (ale možná mám jen zlý odstín), sice kryje, ale kolem očí mi zalézá do vrásek, a to mi je 21 a vrásky mám jen miniaturní. Nejsem ani spokojená s konzistencí, více mi vyhovuje tuhý korektor, tento má aplikátor jako lesk na rty a když ho chci málo, jenom zakrýt nějaký maličký neduh,tak mám smůlu, vytáhnu množství, které vytáhnu, stejně jako u lesků, skoro pořád stejně,ale někdy o kapičku více. A že by kryl nějak jóó parádně, to ne, ale zas tak hrozný taky není. Prostě úplný průměr. A já jdu hledat zase o dům dál.

  • není moc drahý
  • aplikátor
  • zalézá do vrásek
  • tekutá konzistence


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

S tímto korektorem jsem moc spokojená! Krásně se nanáší, barvy jsou přirozené, splyne s pletí, drží, dlouho vydrží. Cena je taky fajn. Denně nanáším pod oči, když ho důkladně zapracuji, vydrží dlouho neporušený.

  • přirozená barva
  • aplikace
  • konzistence
  • výdrž
  • asi nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od aiwi 27.3.2012 15:11:56

Pro mě nejlepší korektor. Krásně splyne s barvou pleti, dobře se roztírá. Perfektně kryje černé tečky, rozšířené póry a barevné nedokonalosti na pleti (červené kolem nosu atd.). Akné nemám, takže nemůžu úplně posoudit, jak by tento korektor akné zakryl. Kruhy pod očima sice zakryje dobře, ale zalézá do vrásek kolem očí, proto dávám o bod méně, jinak by byl tento korektor dokonalý.

  • krytí
  • zalézá do vrásek kolem očí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené