Cituji PardGalen: když je rýže nebo těstoviny uvařené se solí nebo bez soli nepoznám


Jinak nedostatek sodíku může způsobovat větší žízeň, jak tu již někdo řekl, všeho s mírou.

PardGalen
Jíš aspoň dostatek pečiva, sýrů apod? Totiž můžeš mít opravdu nedostatek soli a to taky není dobrý.

arrow
profile_image
PardGalen
od 24. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lollo
Neboj se. Mám dostatek sodíku.

arrow
profile_image
borůvka2
od 25. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mám zkušenost, že někdy si ani neosolené rýže či těstovin mnozí nevšimnou, pokud jsou jako příloha k nějaké pikantní masové směsi nebo mám rýží posypanou třeba jen zeleninový salát.

arrow
profile_image
PardGalen
od 24. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

tkanicka
Samozřejmě, že pokud je tam soli hodně, tak se to pozná, většinou se to ani nedá pořádně jíst, když už, ale pokud se to dělá decentně, tak to poznat opravdu není. A to jsem to zkoušel i samotné. Třeba rýži uvařenou bez soli a se solí a rozdíl žádný. Ne, že by mi o vadilo.

PardGalen
Tak tedy nevím, já to poznám vždy. A to solím dost málo.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené