Já jsem začínala s pár recepty, které mi od mamky chutnaly, přesně, tak jak mi to nadiktovala, tak jsem dělala, když jsem nevěděla, jak dlouho se to asi má péct, tak jsem ji zavolala .
Pak jsem si vyhledala videorecepty - jsem hodně omáčková a polévková a tam jsem se to skvěle naučila.
Dnes už myslím,že jsem dobrá kuchařka a hlavně mně to začalo moc bavit .)

arrow
profile_image
Pavla Bellis
od 18. 8. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mně se nejvíc osvědčily blogy, ať už zkušenějších zapálených autorů/autorek tradičních jídel nebo od "experimentátorů", co testují samé nové věci Obvykle procházím víc podobných receptů a jak tu zaznělo, dobré suroviny jsou zárukou, na receptu podle toho už bývá často poznat, jestli je dobrý, nebo ne. A hlavně máte své odzkoušené zdroje (už jsem pár receptů na blog nedala, protože mi nepřišly dost dobré, většina blogerů to dělá taky tak a vy to pak bezpečně víte) Po pár pokusech se každý cítí mnohem lépe a zjistí, že se dá vařit i bez vědy - horší to mají ti, co rádi tradiční českou kuchyni a hlavně klasické chutě. Jinak je to hlavně o tom se do toho pustit a najít, co vám vyhovuje. A na základní kuchyňské postupy/akce prostě youtube, pěkně názorně.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené