arrow
profile_image
petulkaaa
od 29. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Rozhodla jsem se, že začnu jíst a vařit zdravěji a s tím souvisí i vaření v páře, je totiž nejzdravější, jak jsem se dočetla. Doma ale nemám žádný spešl hrnec nebo troubu jako byla v pořadu Jste to co jíte. Doma mám akorát pařáček na knedlíky Neporadíte mi, jak připravit třeba kuřecí maso nebo brambory v páře? Šlo by to na tom pařáčku? A kdo má zkušenosti - trvá "páření" dýl než normální vaření (např. brambory normálně vařím ve vodě)? Děkuji za tipy a rady na zdravější vaření

Ahoj já vařím jen v páře a naopak mi to přijde daleko rychlejší, najednou udělám kuře brambory a naprosto bez tuku. K tomu úspora času, nemusíš nic hlídat jen to tam dáš a nastavíš čas. Například suprovej losos za 8 minut!!!!

arrow
profile_image
andys
od 21. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Michaela1984
Míšo, také jsem uvažovala o vaření v páře, jen by mě zajímalo, když děláš brambory a kuře, tak jak to kuře vypadá?? To nemůže být přece opečené??
Já vařím normálně, jak tedy poznám, jak vařit určitá jídla v páře?? Nebo se to tam jen naskládá a čeká??

V čem vaříš, v toubě nebo v něčem jako je třeba parní hrnec od Tefalu??

Díky.

andys
ted mám novou kuchyn a mám tam přímo parní troubu od Siemens a je tam jak vaření v páře tak horký vzduch popř. kombinace vaření v páře s horkým vzduchem a tam taky dělám to kuře je krásné s kůžičkou a jak říkám bez tuku

arrow
profile_image
andys
od 21. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Michaela1984
Aha, tak já jsem myslela, že to bude mít takovou tu vybledlou barvu, jako když bych to jen uvařila ve vodě. Vůbec si nedovedu představit, jak se takto vaří. Budu muset projet net.

já jsem k troubě dostala přímo návod a jsou tam různé návody a od té doby co jí mám už nevařím jinak. Takže za mne velká spokojenost

arrow
profile_image
andys
od 21. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Michaela1984
Děkuji za info.

andys
není zač, je to fakt výboená věc, hlavně jí člověk zdravě a je to vážně dobré, navíc ten čas
a dají se koupit i parní hrnce takže nemusíš hned pořízovat parní troubu.

arrow
profile_image
andys
od 21. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Michaela1984
No za čas dostavíme a budeme se stěhovat do nového, tak si tu troubu určitě pořídím! Naštěstí jsem ještě štíhlá, ale hrozně mi chutná jíst, takže jedině dobře, že si něco takovýho pořídím!! Raději troubu než zase něco neskladného.

andys z parní trouby to bude s kůrčičkou, pokud si koupíš klasický jednoduchý parní hrnec, jako mám já, tak bude bledé, je to prostě vařené parou a není to macerované ve vodě, některé recepty jsou takové, že, maso nejdřív opečeš na pánvi, ale stejně ta barva se tou parou jakou ztratí a hlavně povrch opečený bude vlhký...na lososa a jiné ryby je to ideální, brambory, rýže, zelenina - pohoda...ale maso jakékoliv je prostě světlé a ještě je to horší s chutí, musíš většinou to maso nějak naložit, aby se to vcuclo...jinak, když dáš koření až před přípravou, tak i když ho dáš hodně, tak se musí na talíři dochucovat... a když dáš na maso česnek, tak zezelená....je to pro někoho, kdo chce dietu...to víš, trouba to není....ty parní hrnce klasické jsou levné...ovšem parní trouby jsou už cenově jinde....mám ještě remosku, ta je super a chci koupit horkovzdušnou troubu, abych měla ty typy vaření dobře v kuchyni zastoupené...v té remosce můžeš dělat bez tuku taky, máš kůrku, to zase třeba pečící hrnec neudělá...tak jsem popsala víc produktů pro srovnání, snad nejsem OT

Natýska příspěvek pro andys je určen i pro petulku....vaření v páře dlouhé není, do 30 minut tam uděláš vepřové, kuřecí, ryby do deseti minut...ale ty přílohy déle...na ten hrnec parní jsou nástavce a tak se přidávají podle toho, jak u jednotlivých druhů potravin budeš potřebovat různou dobu vaření...

Natýska
je fakt že to kuře musím kombinovat vaření v páře plus horký vzduch jinak by kůrčička nebyla

arrow
profile_image
andys
od 21. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Natýska
Díky za rady

Michaela1984jasnačka...já to tak myslela..parní trouby jsou často kombinované a je tam tedy více možností, jak to jídlo pěkně udělat, máš prostě multifunkční troubu a myslím, že jsi koupila dobře...

andysnení za co

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené