arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Bailley: já ji dělám takto: nakrájím ji asi na 5cm špalíčky,potřu ji olivovým olejem a přidám k tomu rozmarýn a opepřím.Solím zásadně až po upečení jinak maso ztratí štávu.....takže sůl,pepř trocha rozmarýnu a k tomu dělám výbornou pepřovou omáčku.Příloha může být hranolky nebo opečené brambory takto také dělám maso ze svíčkové a to je ještě lepší pochutnání

Tak moc děkuju za tipy Koukám, že tu opravdu převažuje klasika - jenom pepř a sůl, takže to taky tak udělám. A k tomu fazolky na slanine a š'touchané brambory.. a uvidíme

Cituji Sandí: Solím zásadně až po upečení jinak maso ztratí štávu.....

Jo to jsem taky někde slyšela ..

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Bailley: a je to fakt pravda osol si maso až ho upečeš a pak uvidíš jak si pošmákneš

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Sandí: Solím zásadně až po upečení jinak maso ztratí štávu

Maso bude suché když se do něj bude píchat,když se bude dlouho tepelně sušit na pánvi či grilu,ale nějak nepozoruju,že by bylo suché když se osolí

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Tiakia: dělej si to jak cheš já už to jinak dělat nebudu než solit až po tom

arrow
profile_image
moonlight_shadow
od 15. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já ji dělám tak, že ji napřed opeču nasucho z obou stran, ne moc, aby nebyla vysušená, pak lehce osolím, případně i opepřím a na každý kousek dám trochu bylinkového másla a nechám pod pokličkou asi 5 minut rozpustit ... skvěle vynikne chuť masa!

arrow
profile_image
Wenous
od 18. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Sandí: solit až po tom

pravda pravda...

Stačí osolit těsně před opékáním/grilováním. Nemá se do soli nakládat, ale když maso dáte po osolení péct, šťávu nepustí a bude ochucené

arrow
profile_image
MoncaCZ
od 13. 4. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Bailley: Ahoj, aspoň nám teda moc chutná, když se panenka něčím naplní.
Nejlíp třeba špenátem, když se ještě promíchá s nějakým sýrem. Dneska jsem si právě říkala, jestli zítra konečně nevyzkoušet plněnou olivama, akorát se mi moc nezdá ta krusta, kterou tady u té panenky popisují. Ale tak vždycky se to dá udělat trošku jinak, že?

arrow
profile_image
anyme
od 5. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já ji nakrájím na kolečka, osolím, opepřím a hodím na pánev...po opečení vytáhnu a dám odpočnout pod přikrytý talíř- Pak přidám trochu másla a pokrájené žampiony, až budou osmahlé, hodím je na maso a jdu jíst

arrow
profile_image
nunulka
od 11. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já jí nakrájím asi na 2cm špalíčky, naklepu hřbetem ruky, opepřím a potřu olejem. Zprudka opeču po obou stranách, osolím až když jsou hotový aby byly šťavnaté, položím na talíř přikryji alobalem a udržuji teplé v troubě. Mezitím nakrájím jablko na centimetrové plátky, na pánev dám trochu másla a krátce jablka opeču po obou stranách, vše servíruji na talíři, já to mám ráda s bramborovým salátem.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené