arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Žoržíno, úchvatně řečeno!! prej ZLOČIN!!!!

arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Máš mě na svědomí, už mám čumák v medu

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

žoržína
tohle si snad někam vyvěším, abych si to PAMATOVALA NAVŽDY

arrow
profile_image
žoržína
od 15. 4. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ahoj,
prostě já říkám, že chuť na sladké máme v genech, a jak říká můj kolega- geny žádným klackem nepřebiješ,

Ahoj holky, chci se zeptat, k jaké skupině tu čokoládku mlsáte, pokud tady někdo drží dělenou stravu, jako já? A podle čeho si je vybíráte? Já si včera koupila dia, je to dobré? Díky vám za odpovědi.

arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Lucoš - já běžnou čokoládu jim se zvěří, považuju ji za mléčnej výrobek. ty dia, myslim, holky řaděj do rostlin, ale nevim, já ji nejim. každpádně čokoška by bejt neměla. ale jestli je ta dia dělená, tak by to vadit nemělo.

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Lucoš
já se dívám na složení - ve většině hořkých čokolád není sušené mléko ani syrovátka, takže je považuju za neutrální - takže mlsám kdy chci Mléčné a bílé jsou ke zvířátkům

KOKOSKY
na 1 bílek 7dkg třtinového cukru a cca 4dkg kokosu.
Bílky našlehám, přidám cukr a vložím do vodní lázně, dokud se cukr nerozpustí. Pak přidám kokos a na vymaštěný plech dělám ozdobným pytlíkem placičky a peču dokud nezhnědnou... cca 20-30min na 120 stupňů v horkovzdušné troubě

Dělala jsem to ze 3 bílků (cca 21dkg cukru a cca 10dkg kokosu) a mám jich dolem 60ks - bylo to na 2 plechy (pekla jsem je v horkovzdušné troubě společně)

Dobrou chuť

arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Marge - tak sem dělala domácí rafaeolo a málem to se mnou šlehlo úžasný!!!! takže díky za recept!

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ciriel
to jsem ráda Já už úspěšně snědla všechny čokolády z Biosféry, no tragédie, zapadly do mě během týdne, asi je budu příště muset zamknout do trezoru a ráno vždycky jednu vyndat, protože to fakt byla hrůza, byla jsem schopná sníst jednu a ještě ten samý den načnout druhou...
Btw - ještě máš ten kakaový sen, nebo už do tebe taky zapadl?

Jinak kdo budete objednávat čokošky z biosféry - měla jsem bílou z rýžového mléka - nebyla nic moc (i když v nouzi se hodila), třeba mléčná Zanzibar s kořením byla lepší

polednice
super recept - o víkendu vyzkouším

arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Marge1980

no prosim tě, co to je za otázku? jistě, že kakaovej sen sem snědla už dávno, tak dva dny po doručení už nebyl. ten mi chutnal dost. objednala sem ještě tu jakonelu a tu furt mám, ta nic extra. bílou čoko bych si teda dala šíleně. neska mám chutě jak těhotná. strašný.

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ciriel
fakt dobrý, že jsem se ptala
bílou si dej, ale ne tu s tím rýžovým mlíkem (jmenuje se Bonvita), ta je fakt jenom pro případ krize, kdy člověk sní už cokoli, co je sladké Mela jsem ještě jednu bílou, ale ted jsem se koukala na jejich stranky, uz jsem ji tam nenasla, byla v takovem obalu velikosti jako ritter, ale bio a bila... ale lepsi fakt nic nemit, to je pak des...

Marge1980
Tak jsi vyzkoušela kokosky???

Jo a holky, mám nový recept na buchtu ve zvířátkový den..
5 vajíček, 5 lžic třtinového cukru - nejlépe šoupnout do robota a ušlehat do pěny, potom opatrně přimíchat 2 lžíce kakaa
Vylít na plech s pečícím papírem a šoupnout do trouby (horkovzduch cca 200 stupňů na 10 min) - měla jsem ji lehce černou na okrajích a byla i cítit.
Udělala jsem si k ní karamelový puding (předpokládala jsem, že z normálního kravského mléka se může) ... nalila jsem puding na buchtu - je pravda, že se to celé tak divně rozmočilo, ale po šílené námaze se mi podařilo to alespoň trošku zabalit do rolády a dala jsem ji do lednice vychladnout - vzhled šílený!!! ale ta CHUŤ!!!! Prostě mňamka...
a nebo to zkusit s medem a oříškama a zabalit, třeba to půjde lépe než s tím pudinkem

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

polednice
kokosky se nekonaly, bohužel. Tak snad jindy i když teď chci omezit sladké, takže až za nějakou dobu, posledni dobou jsem se fakt rozšoupla co se týče sladkostí a moje kalhoty změnu už zaznamenaly...

Marge1980
Tak to držím pěsti, ať se to omezení sladkého daří!! Já teda bez sladkostí nemůžu vydržet ... a tak stále hledám nové a nové věci, které bych mohla

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené