11.11.11 v 11:11:11

Ano, vybrali jsme si trochu prvoplánové datum, ale bylo těžké odolat. 11. listopadu 2011 v 11 hodin, 11 minut a 11 sekund spustíme sestru Omlazení, portál Glorie.cz. Nový portál je a bude zaměřený výhradně na módu a styl.

img


Co je to Glorie

Glorie je zaměřená na módu a styl. Jen a pouze.

  • Glorie je módní inspirátor. Každý uživatel si může vytvářet vlastní stylové looky a nechat je posoudit ostatními.
  • Glorie znamená zábavu a přátele. Každý uživatel může založit vlastní tématickou skupinu, pozvat do ní přátele a společně se bavit tématy, která právě je zajímají nejvíce.
  • Glorie umožňuje nákupy stylových kousků, které spolu ladí. Kliknutím na vybranou součást looku ji lze koupit v příslušném eshopu.

Co Glorie není

Ani Heureka ani Zboží.cz

Glorie není srovnávač cen už proto, že stejný kousek zde nenajdete dvakrát. Glorie nesrovnává nesrovnatelné, nevyvolává cenové války.

A Zoot už vůbec ne
Glorie není zasílač nabídek do vašeho mailu. Nechává na vás, jakým způsobem se do svého kousku stylového oblečení zamilujete. Glorie netlačí.

Podmínky úspěchu Glorie

Aby Glorie.cz byla úspěšná, musí být (co nejdříve) splněny dvě podmínky:

1. Zapojení co největšího počtu eshopů, včetně zahraničních, které dodávají do ČR.
2. Vytvoření unikátních funkcí na míru potřebám českých uživatelek.

Katalog Glorie není zdaleka kompletní

Katalog je v současnosti tvořen nabídkou eshopů, které se nebály podílet na projektu, který zatím samy nemohly vidět. Jsou to tedy eshopy nejodvážnější. Šly do toho s námi víceméně naslepo. 

Až po 11.11. budeme schopni oslovit další potenciální partnery Glorie, protože až tehdy jim budeme moci něco ukázat. Proto prosím mějte zatím trpělivost. Katalog se bude rychle rozšiřovat.

Funkce Glorie nejsou zdaleka kompletní

Na Glorii jsme začali pracovat zhruba před rokem. A stejně jsme před spuštěním do ostrého provozu některé funkce raději schovali a budeme je spouštět postupně, až když se prokáže, že máme funkční základ.

Následujících pár příštích týdnů a měsíců budeme tedy ladit a vylepšovat. Pokud se na tomto vývoji chcete podílet, můžete se zapojit do Skupiny Zlepšování Glorie. (Funkční je i Facebookový profil Glorie a Twitter Glorie.)

P.S. Na to nejpodstatrnější bychom málem zapomněli: www.GLORIE.cz (klikejte až 11.11. v 11:11:12)



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.