4 módní přešlapy, které vás dělají starší

Neexistuje moc žen nad dvacet let, které by si přály vypadat starší. Pokud patříte mezi většinu, co touží po omlazení, dejte si pozor na následující stylingové přešlapy.

Tvíd

Nejen střih, ale i materiál může mít významný vliv na celkové vyznění outfitu. Některé materiály, jako je například denim, mají tu moc propůjčovat mladistvé vzezření. Což se ovšem nedá říct o tvídu. Je sice pravda, že v poslední době se kombinace vintage a super trendy kousků rozmohla a klasické tvídové sako může působit téměž až hravým dojmem. Ne každý však dokáže takto vtipně s módou experimentovat a tvídové oblečení tak může způsobit, že budete vypadat poněkud usedle.

Šedé vlasy

Všimly jste si módní vlny barvení vlasů do našedlých odstínů u mladých žen? Tento look sice může být super „cool“, ale jen málokomu opravdu sluší a rozhodně přidává na letech. Což nemusí být u náctiletých dívek nutně na škodu. Přebarvení vlasů na šedivo u třicetileté ženy však může být módním přešlapem. Není nic špatného na přirozeném šedivění vlasů vlivem stárnutí, tento styl naopak může být velmi šik. Ale nač tento proces urychlovat a mít šediny ve věku, kdy to není až tak přirozené?

Kardigany

Klasické svetříky na knoflíky patří mezi základ šatníku většiny žen. I když se tento kousek jeví jako ideální k módnímu vrstvení, na ženách ve středním věku, navíc s plnějšími tvary, může vyznít značně nelichotivě. Zvláště pokud zvolí neutrální barvu jako je béžová, hnědá či šedá. Kardigan navíc postrádá pevný tvar a strukturu a podtrhne tak každou nedokonalost postavy. Mnohem lepší variantou pro vrstvení je sako nebo lehká bunda. Chybou je i uvázání kardiganu kolem plnějších boků, tím na kypřejší pozadí jen upozorníte.

Silné nepřirozené líčení

Určitě jste zaznamenaly, jak mladě vypadají známé modelky, herečky a další celebrity, když odhalí svou přirozenou tvář prostou jakéholi líčení. Na zkrášlování pomocí nejrůznějších líčidel samozřejmě není nic divného a k ženám líčení patří, ale někdy méně znamená více. Křiklavá tvářenka nebo špatně zvolená rtěnka vás mohou dělat mnohem starší, než ve skutečnosti jste. Stejně tak nánosy několika očních stínů, silná vrstva make-upu nebo i několik vrstev černé řasenky, pod jejíž tíhou vám padají oční víčka.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.