5 nejintimnějších chirurgických zákroků

Do rukou plastického chirurga se svěřují nejen ženy, které touží po větším či pevnějším poprsí, touží po novém nosánku nebo plnějších rtech. Na operační sál ulehají ženy i s mnohem intimnějšími požadavky.

Stále více žen přichází k lékaři s požadavkem na chirurgický zákrok ve svých intimních partiích, přičemž zákroky tohoto typu ženy podstupují nejen ze zdravotních, ale i estetických důvodů. O co je největší zájem? Jedním z nejčastějších zákroků bývá změna velikosti a tvaru intimní partie ženy. Proč? Protože „špatná“ velikost či tvar bývají překážkou v partnerském sexuálním soužití.

1. Labioplastika

Chirurgický zákrok zvaný labioplastika se provádí za účelem zmenšení velikosti a stupně zduření malých stydkých pysků. Během zákroku, který je možné podstoupit pouze v lokální anestezii, se upravuje oblast malých stydkých pysků pomocí různých typů řezů. Velmi důležité je pečlivé umístění jizvičky, díky čemuž je možné zabránit bolestivým kontrakturám podél okraje stydkých pysků.

2. Vaginoplastika

Vaginoplastika je zákrok, o který mají zájem především ženy ve středním věku, u kterých došlo v důsledku předchozích porodů nebo s přibývajícími lety k uvolnění pochvy. Vaginoplastika dokáže navrátit vagíně pevnost, při operaci dochází k zúžení poševního vchodu, případně k celkovému zúžení pochvy. Díky znovu zpevnění vagíny může žena opět prožívat kvalitní a plnohodnotný sexuální život.

zoom

3. Hymenoplastika

Hymenoplastika není v České republice tolik žádaná, ale i přesto má mezi intimními chirurgickými zákroky své místo. Hymenoplastika představuje rekonstrukci panenské blány, která jako tenká, elastická membrána pokrývá část poševního vchodu. Hymenoplastiku podstupují zejména ženy z náboženských nebo kulturních důvodů. Zákrok je poměrně jednoduchý, provádí se ambulantně a pouze v lokální anestezii.

4. Liposukce Venušina pahorku

Liposukce Venušina pahorku se mezi ženami těší stále větší oblibě. V oblasti mons pubis (Venušin pahorek) se nachází velké množství tuku, který s přibývajícím věkem přibývá. Odsátí tuku z této oblasti je efektivním řešením, navíc liposukci Venušina pahorku je možné provést jak izolovaně, tak i v kombinaci s liposukcí dalších partií, jako jsou břicho, boky a stehna. Zákrokem docílíte mladšího a estetičtější vzhledu.

5. Hoodektomy/clitoropexia

Pod exotickými pojmy hoodektomy/clitoropexia se skrývá odstranění kožní řasy kolem klitorisu. Kožní řasa vytváří jakoby kapuci okolo klitorisu, čímž k němu znesnadňuje přístup a žena je v této oblasti méně vzrušivá. Při tomto malém chirurgickém zákroku je klitoris odhalen a ženina sexuální dráždivost v této oblasti se opět zvýší. Nervy, které zásobují klitoris, vám při tomto zákroku neporuší, ke snížení citlivosti nedojde.



Komentáře

Candy86
Jedničku a dvojku chápu, u pětky si nejsem jistá, jestli by to třeba při nošení těsnějších kalhot nebylo nepříjemné. Ale trojka, čtyřka mi přijdou jako naprosté voloviny.
Icy Rose
Labioplastika se dělá také v celkové anestezii a využívá se také ke zmenšení velkých stydkých pysků. Trochu chybné informace...
Tchuminka
Icy Rose: Lokální anestezií v souvislosti s labioplastikou je myšleno, že je to jedna z možností. Zákrok je možné provést v celkové či pouze v lokální anestezii.
anna Nováková
Zdravím Já jsem podstoupila vaginoplastiku u a není vůbec čeho se obávat Je to jako jít k zubaři ))
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.