5 způsobů, jak vypadat zářivě na velké události

Firemní jednání, firemní večeře, setkání s přáteli, návštěva klubu, diskotéka, ples, svatba... Každá žena chce ve své době vypadat krásně. Bojíte se nepředvídaných kožních problémů těsně před velkou událostí? Můžete se tomu vyhnout. Dbejte na správnou péči a nechte svou pokožku odpočívat. Pamatujte, že pleť potřebuje dýchat, proto se make-upu co nejvíce vyhýbejte. Ujistěte se, že je vaše pokožka správně hydratovaná a vyživovaná. Používejte ochranné krémy, protože v zimě jí suchý chladný vzduch může hodně uškodit. Pokud je pokožka elastická, hladká a zářící, novoroční make-up zdůrazní její výhody. Podívejte se na osvědčené způsoby, jak vypadat skvěle.

img

Očistěte tělo 

Chcete zhubnout pár kilo, ale stále se vám to nedaří? Mezitím byste se na večírku chtěli cítit lehce? Dodržujte dietu, abyste své tělo pročistili! Stimulujte žaludek pro lepší a rychlejší trávení. Ráno vypijte nalačno sklenici vlažné vody s citronem, která zrychlí metabolismus. Nepoužívejte hladovění. Pokud přestanete jíst, vaše tělo přejde do šetřícího režimu a zpomalí váš metabolismus, aby se nezbavilo všech energetických zásob. Proto si pravidelně připravujte nízkokalorická jídla. 

Nezapomeňte odpočívat 

Nic nezlepší vzhled a pohodu tolik jako odpočinek. Pár dní před párty spěte alespoň 8 hodin denně. Pokud musíte vstávat brzy, zkuste jít spát ve 22 hodin. Určitě jste už slyšeli o masáži pokožky obličeje kostkami ledu nebo o jejím ranním omývání velmi studenou vodou. Skin Icing není nic jiného než domácí kryoterapie pokožky obličeje, kterou můžete provádět těsně před nanesením make-upu. Tato kúra vám pomůže, pokud odpočinek před večírkem nestačil. Poskytuje velkolepé a okamžité účinky-snižuje otoky obličeje a redukuje tmavé kruhy pod očima, stejně jako vyhlazuje a zpevňuje. 

Péče o kůži 

Nezapomeňte navštívit Hebe, kde nakoupíte veškerou potřebnou kosmetiku a která udělá z vás královnu plesu. Pár dní před plánovanou párty proveďte důkladný peeling. Pokud máte citlivou pleť, vyměňte tu mechanickou za enzymatickou Po peelingu naneste svůj oblíbený krém nebo masku. Díky tomu bude obličej hladký, zvlhčený a připravený na make-up, který plánujete-bez ohledu na to, zda bude jemný na intimní oslavu nebo na ples s ohňostrojem o půlnoci. Toto je univerzální cesta k jakékoli možnosti. Stejně jako v případě obličeje se vám bude hodit dobrý peeling, zvláště pokud plánujete použít samoopalovací nebo bronzující krém. Takovou kosmetiku se vyplatí používat cca 3 dny před Silvestrem, aby barva na pleti dostala ten správný odstín a aplikaci bylo možné v případě potřeby opakovat. Bezprostředně před velkým večerem naneste na pleť zvýrazňující krém, který nádherně podtrhne vaše opálení z tuby, nebo použijte hydratační krém, který udrží vaši pleť zářivou. Ideální by bylo postarat se o výživu vlasů několik týdnů před silvestrovským šílenstvím. Pokud vám zbývá jen několik dní, proveďte tuto proceduru alespoň jednou. Těsně před párty, když se sprchujete nebo koupete, použijte svůj oblíbený kondicionér a peeling na pokožku hlavy, abyste ji udrželi svěží a vlasy se odrazily od hlavy. Než vyrazíte na večírek, připravte si kosmetiku, která bude po návratu nezbytná, abyste nešli spát s make-upem na obličeji. 

Připravte si kosmetiku last minute 

Stačí pár minut, abyste pleť krásně vyhladili a rozjasnili a připravili ji na aplikaci večerního make-upu. Při výběru kosmetiky, která vám pomůže s péčí o pleť před oslavou, se zaměřte pouze na ty nejkoncentrovanější, nejvíce hydratující a vyživující přípravky. Co by měly přípravky obsahovat? Extrakt z kurkumy, extrakt ze zeleného čaje, kyselinu azelaovu, která mírně exfoliuje a rozjasňuje zabarvení, detoxikuje a stahuje póry jíl a přírodní oleje. Chcete-li na poslední chvíli dosáhnout krásné pleti, zaměřte se na jemný peeling, dobré sérum a masku. Před aplikací dejte masku na několik minut do lednice. 

Nepřehánějte to s líčením a bavte se! 

Je třeba si uvědomit, že přebytek nikdy nedává požadovaný účinek. Nejbezpečnější je používat osvědčenou kosmetiku, tu, kterou jste již použili. Velké párty-jako je například silvestrovský večírek nebo svatba-nejsou čas na experimenty. Je důležité, aby byl váš make-up především odolný, protože Silvestr je dlouhá noc. Zvýrazněte oči nebo zdůrazněte rty. Ani ty nejkrásnější šaty a dokonalý make-up nebudou vypadat dobře, když se schováte v koutě. Úsměv a dobrá nálada je polovina úspěchu, pokud chcete tento večer zazářit. Při výběru outfitu pamatujte, že nejdůležitější je, abyste se cítili pohodlně. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?