Adidas Forum vs. Handball Spezial - srovnání stylu

Jestliže milujete sneakersy od značky adidas, můžete do letošních outfitů zakomponovat i obuv z kolekce adidas Forum nebo adidas Handball Spezial. Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké jsou mezi těmito modely rozdíly a také to, co dělat, když hledáte úplně jiný styl obuvi v sortimentu adidas.

img

V čem vynikají boty s označením adidas Forum?

Dámské boty adidas Forum mají klasický design, který se inspiroval původní basketbalovou obuví. Dávno se však nejedná o boty výhradně na hřiště a na sport. Právě naopak. Kolekce adidas Forum se přesunula do městských šatníků a do streetwearových outfitů. Není tak divu, že si model adidas Forum oblíbili muži i ženy po celém světě. Boty adidas Forum se tedy hodí i na každodenní nošení. Obuv adidas Forum se pyšní výborně odpruženou silnější podrážkou a měkkou stélkou. Boty tedy perfektně tlumí dopady chodidel při kontaktu se zemí. Při výrobě obuvi adidas Forum byly použity nejnovější technologie. K jejich výrobě slouží také recyklovatelné materiály. Mezi oblíbené kousky patří však stále ty kožené. A není se čemu divit. Modely obuvi adidas Forum z hladké kůže jsou nejen vysoce módní a pohodlné, ale také jsou tzv. udržitelné. Udržitelnost přispívá k ochraně naší přírody. Rozhodně tyto boty stojí za zvážení. Boty adidas Forum mají tedy klasický retro vhled, ale bota je zhotovena díky inovativním postupům a technologiím. Co se týče barev, najdeme v kolekci adidas Forum zejména bílý základ, který je pak dotvořen dalším barevným odstínem. Letos bude in např. i červená, zelená a modrá barva.

Čím se liší od obuvi adidas Forum boty s označením adidas Handball Spezial?

Pokud hledáte tenisky v semišovém provedení v retro nádechu, můžete letos zvolit také boty s označením adidas Handball Spezial. Tato kolekce přináší nízké i vyšší sneakers z broušené kůže. Podrážka obuvi adidas Handball Spezial je spíše nižší a díky ní bota vytváří elegantní vzhled. Obuv adidas Handball Spezial tak můžete nosit např. i k plisovaným a k trapézovým trendy sukním s vyšším pasem. Dobrou volbou budou také rafinované sportovní šaty s průstřihy. Na obuv adidas Handball Spezial si pořiďte také kvalitní gumu na semiš. Tenisky pro ženy z broušené kůže totiž nesnáší vlhkost. V outfitu pak vaše semišové sneakersy slaďte i s dalšími módními doplňky. A to nejen barvou, ale také strukturou. Semišové sneakersy adidas Handball Spezial tak můžete doplnit i dámskou velkou kabelkou z broušené kůže nebo semišovým psaníčkem s třpytivým řetízkem.

Proč zakomponovat boty adidas Nizza do letošních outfitů?

Jestliže vás předchozí 2 zmíněné retro modely obuvi adidas příliš nezaujaly, nemusíte zoufat. Pro vás tu máme tip na originální stylové boty s označením adidas Nizza. Tento model tenisek najdeme v nízké i v kotníkovém provedení. Od předešlých modelů tenisek se liší zejména svým vzhledem. Ten je odvážnější a s klasikou nemá moc co dočinění. V kolekci obuvi adidas Nizza najdeme kontrastní barvy. Na botách často nechybí ani trendy vzory a motivy. Ty bychom u obuvi adidas Forum nebo adidas Handball Spezial hledaly marně. Boty adidas Nizza jsou opatřené silnou robustní podrážkou a design tak koresponduje s nejnovějšími trendy ve světě.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.