Odhalujeme Ne-io.com: Revoluce v péči o pleť díky síle antioxidantů

Svět péče o pleť se neustále vyvíjí a v posledních letech jsme zaznamenali rostoucí trend zdravých produktů bohatých na antioxidanty. Tento posun v myšlení vede k tomu, že péče o pleť se netýká pouze krásy, ale také zdravějšího přístupu k celkovému well-beingu.

img

V této éře wellness přichází společnost Nature Laboratories s českou značkou Ne-io, která kombinuje to nejlepší z přírody a vědy. Technologie Neione, unikátní patentovaná novinka značky, využívá sílu negativních iontů a kombinaci flavonoidů. V tomto článku se chystáme ukázat, o co jde a proč by vás to mohlo zajímat. Pojďme se do toho pustit!

Příběh značky a její filozofie

Značka Ne-io se zrodila v srdci Nature Laboratories, rodinné firmy s bohatou tradicí v oblasti vědy a výzkumu. Zakladatelé, otec a syn, se inspirovali spojením poznatků z experimentální jaderné fyziky a biologie. Již od 80. let minulého století se věnují vývoji inovativních technologií v oblasti kosmetiky a výživových doplňků.

Léta usilovné práce vyústila v objev Molekuly života, unikátního komplexu flavonoidů s vynikajícím antioxidačním potenciálem. Tato patentovaná technologie chrání organismus před oxidačním stresem a podporuje zdravé fungování buněk. První produkty s touto výjimečnou látkou se na trhu objevily v roce 1992.

V roce 2020 pak Nature Laboratories představila další revoluční novinku: technologii Neione Technology. Tato technologie, založená na paramagnetických molekulách a stabilních negativních ionech, dala vzniknout nové generaci produktů NEIO, které se vyznačují ještě vyšší účinností a komplexní péčí o pleť i organismus.

Filozofie značky Ne-io se opírá o dva základní pilíře: inovativní přístup a lásku k přírodě. Všechny produkty jsou vyrobeny z pečlivě vybraných surovin té nejvyšší kvality a obsahují patentované technologie, které zajišťují jejich jedinečnost a efektivitu.

Ne-io usiluje o podporu vnitřní i vnější krásy a věří, že spojení darů přírody s nejmodernějšími technologiemi je klíčem k dosažení optimálního well-beingu.

Síla Molekuly života a negativních iontů v produktech NEIO

Produkty NEIO se odlišují od konkurence inovativní kombinací dvou klíčových prvků: Molekula života a technologie Neione.

Molekula života je patentovaný komplex flavonoidů s mimořádnými antioxidačními vlastnostmi. Hlavními složkami komplexu jsou extrakty z čínského čajovníku a červené révy, které jsou bohaté na flavonoidy, vitamíny a minerály.

Čínský čajovník (Camellia Sinensis) je proslulý svými antioxidačními účinky a podporuje mentální ostrost, zdraví srdce a cév. Navíc regeneruje kožní buňky a má protizánětlivé vlastnosti.

Červená réva (Vitis Vinifera) se pyšní obsahem flavonoidů, vitamínů B a C, manganu, hořčíku a draslíku. Podporuje kontrolu hmotnosti, zdraví srdce a cév, a olej z hroznových jader v ní obsažený podporuje regeneraci pokožky a bojuje proti stárnutí.

Benefity Molekuly života:

  • Zmírňuje projevy stárnutí
  • Posiluje imunitu
  • Zvyšuje hladinu energie
  • Bojuje proti stresu
  • Podporuje zdraví pokožky
  • Snižuje riziko chronických onemocnění

Negativní ionty jsou přirozeně se vyskytující částice s negativním nábojem, které se běžně vyskytují v horských oblastech, u vodopádů a v lesích. Mají řadu příznivých účinků na organismus, jako například:

  • Zvýšená hladina energie
  • Posílený imunitní systém
  • Zmírnění stresu a úzkosti
  • Podpora relaxace
  • Ochrana před volnými radikály

Technologie Neione společnosti NEIO obohacuje produkty o vysoký obsah negativních iontů. Tato kombinace s Molekulou života dělá z produktů NEIO revoluční řešení, které mění přístup ke zdraví a well-beingu.

Produkty NEIO, ať už se jedná o péči o pleť nebo doplňky stravy, nabízí komplexní a inovativní cestu k dosažení vnitřní a vnější krásy a zdraví.

Široká nabídka produktů Ne-io

Ne-io nabízí pestrou paletu produktů pro vnitřní i vnější péči o zdraví a krásu. Ať už hledáte řešení pro svou pleť, nebo chcete podpořit své celkové zdraví, Ne-io má pro vás to pravé.

Péče o pleť:

  • Hydratační krémy: lehké krémy a hydratační séra dodávají pokožce potřebnou vláhu a zanechávají ji svěží a pružnou po celý den.
  • Výživná séra: koncentrovaná séra cílí na konkrétní problémy pleti, jako jsou vrásky, pigmentové skvrny nebo akné.

Doplňky stravy:

  • Kapsle s Molekulou života: tyto kapsle obsahují koncentrovanou dávku Molekuly života a pomáhají chránit organismus před oxidačním stresem a podporovat celkové zdraví.
  • Kombinované doplňky stravy: tyto doplňky kombinují Molekulu života s dalšími účinnými látkami pro podporu konkrétních oblastí zdraví, jako je imunita, klouby nebo trávení.

Hlavní přednosti produktů Ne-io:

  • Přírodní složení: všechny produkty Ne-io jsou vyrobeny z pečlivě vybraných přírodních surovin té nejvyšší kvality.
  • Unikátní technologie: produkty obsahují patentované technologie Molekula života a Neione Technology, které zajišťují jejich účinnost a hloubkový účinek.
  • Vhodné pro všechny typy pleti: produkty Ne-io jsou vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé pleti.
  • Cruelty-free: produkty Ne-io nejsou testovány na zvířatech.

Vybrané produkty:

  • Hydratační denní krém: tento lehký krém hydratuje a chrání pleť po celý den, díky svému obsahu SPF filtru.
  • Noční sérum proti vráskám: toto sérum redukuje viditelné známky stárnutí, jako jsou vrásky a jemné linky.
  • Kapsle s Molekulou života pro posílení imunity: tyto kapsle pomáhají chránit organismus před nemocemi a podporují zdravou funkci imunitního systému.

Tyto produkty jsou pouhým zlomkem toho, co Ne-io nabízí. Můžete si prohlédnout jejich kompletní nabídku na oficiálních stránkách a najít řešení, které vyhovuje vašim specifickým potřebám.

Závěr

Značka Ne-io, vycházející z dlouholetých vědeckých tradic, propojuje účinnost přírody s moderními technologiemi. Jejich unikátní produkty, založené na patentované Molekule života a technologii Neione, poskytují komplexní péči jak pro zářivou pleť, tak pro posílení celkového zdraví.

Ne-io se zaměřuje na individuální potřeby každého a nabízí širokou škálu produktů od péče o pleť po doplňky stravy. Všechny produkty jsou vyrobeny z pečlivě vybraných přírodních složek a zohledňují nejvyšší nároky na kvalitu a účinnost. Objevte sílu Ne-io a vykročte na cestu k zářivějšímu a zdravějšímu já. Pro více informací navštivte oficiální stránky značky Ne-io.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!