Vánoční dárky, které potěší celou rodinu ? kde letos nakoupit?

Hledáte dárek pro všechny od tatínka po batole? Najít to pravé je výzva. Nechte se inspirovat.

img

Do přírody i na ulici

Hledáte dárek pro milovníka či milovnici outdooru? Pak jsou pro vás naprosto skvělou volbou dárky z e-shopů Affekt nebo HQH shop.

Oba se od sebe liší. Affekt se věnuje přímo outdooru a koupíte tu kvalitní zavírací nože, zimní bundy, jištění i další výbavu na ferraty, věci na skialp a spoustu dalšího vybavení ve špičkové kvalitě pro nadšence do pohybu venku ? ať už v létě nebo v zimě.

HQH Shop se od Affektu poměrně liší. Sice tu také najdete funkční prádlo nejvyšší kvality, HQH ale však primárně soustředí na profíky. Policisty, vojáky a další lidi v obranných složkách. Nezapomíná ale ani na sebeobranné prostředky pro netrénované lidi. Můžete zde koupit třeba pepřový sprej, který by rozhodně neměl chybět v žádné kabelce.

img

Dárky pro pohodové chvilky

Chcete raději pořídit dárky do pohody? I s tím vám samozřejmě poradíme. Klasikou je dobré vínečko, kterým potěšíte snad každého. Nevíte, po kterém sáhnout? Bílé, šumivé, růžové, červené. 

 Suché nebo sladké?

Ano, pro výběr vína je důležité toho, komu se má pod stromkem objevit, aspoň trochu znát. My doporučujeme bílou moravskou Pálavu, kterou nikoho rozhodně neurazíte. Bohatě si vybrat můžete na e-shopu Vínoodbodláků.cz. Tato rodinná internetová ?vinárna? vybírá totiž to nejlepší vinaře, jejichž vína vám doručí až domů.

Vedle nesáhnete ani nákupem na Astratexu, kde můžete vybrat třeba kvalitní a slušivé pánské trenýrky, praktické i erotické dámské body nebo třeba příjemné pánské pyžamo.

img

Dárek, na který se bude celá rodina těšit

Chcete rodině pořídit něco trochu netradičního? Pak se podívejte na Interbohemia.cz. Tady si totiž můžete pronajmout chatu třeba na Silvestra nebo třeba na první jarní víkend. Užijte si rodinnou dovolenou v klidu svého zázemí. Takový dárek pod stromečkem rodina rozhodně nečeká!

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!