Články autora Linda Kalašová

  • beconfiDent: bělejší zuby za 2 dny

    beconfiDent: bělejší zuby za 2 dny

    Přejete si zářivý úsměv a bělejší zuby? V dnešní době nemusíte absolvovat finančně i časově náročné bělení zubů u specialisty, bělejšího chrupu docílite snadno a bezpečně sami. Vyzkoušeli jsme za vás domácí bělení zubů od beconfiDentu a výsledky nás příjemně překvapily.

  • Získejte pevné nehty

    Získejte pevné nehty

    Nemáte od přírody pevné, nelámavé nehty? Nevěšte hlavu. Poradíme vám, jak se o nehty správně starat, aby co nejdříve vypadaly krásně a zdravě.

  • Jak se obléká úspěšná manažerka?

    Jak se obléká úspěšná manažerka?

    Zastáváte manažerskou funkci a hledáte styl, který by podtrhl vašeho obchodního ducha? Hledáte novou práci a chcete být úspěšná při pohovoru? Zaujměte potencionálního šéfa nejen působivým životopisem, referencemi a vytříbeným chování, ale i trendy oblečením.

  • Recept na delší a krásnější vlasy

    Recept na delší a krásnější vlasy

    Nechystáme se vám prodat zajíce v pytli, takže nečekejte ověřený recept na urychlení růstu vlasů. Máme něco mnohem lepšího. Víme, jak docílit toho, aby vám rostly hezčí a pevnější vlasy.

  • Cizrna: královna mezi luštěninami

    Cizrna: královna mezi luštěninami

    Dala jste si předsevzetí, že letos opravdu zhubnete a začnete žít zdravěji? Pokud jste neztratila motivaci, blahopřejeme a máme pro vás něco, co byste měla do svého jídelníčku rozhodně zařadit.

  • První pomoc po probdělé noci

    První pomoc po probdělé noci

    Ve dvaceti budete mít po probdělé noci kruhy pod očima. Ovšem jste-li o deset a více let starší, probudíte se ráno s mnohem horším výsledkem. Jak být druhý den krásná, i když vás ze spánku budí stres z práce, plačící dítě nebo jste to přetáhla na večírku?

  • Jak se vyrovnat s nevěrou?

    Jak se vyrovnat s nevěrou?

    Patříte mezi část lidí, která tvrdí, že by nevěru nepřekousla nebo se odvoláváte na toleranci a svobodomyslnost? Dokážete nevěrnému partnerovi odpustit? Ať je to tak či onak, v praxi se s nevěrou partnera vyrovnávají těžce i volnomyšlenkáři.

  • Krásná během vteřiny

    Krásná během vteřiny

    Vyzkoušejte přípravky, díky kterým budete krásnější během pár týdnů, dní, hodin, minut či dokonce vteřin. Zahrajte si hru s časem a ověřte na vlastní kůži, zda-li nejde pouze o reklamní triky výrobců.

  • Dokonalé rty

    Dokonalé rty

    Toužíte po dokonalých rtech jako od vizážisty? Vyberte si správný odstín a texturu rtěnky, zkuste triky profesionálů a máte zaručen úspěch. Připravili jsme jednoduchý manuál, podle kterého zvládne nalíčení rtů každá z vás.

  • Příběhy kosmetických značek – 4. díl: Artdeco

    Příběhy kosmetických značek – 4. díl: Artdeco

    Lídrem v dekorativní kosmetice na německém trhu i v mnoha dalších evropských zemích je již několik let značka ARTDECO. Kdo stojí za jejím vznikem, jaký je hlavní koncept společnosti, a které z produktů jsou mezi uživatelkami nejoblíbenější?