Džíny pro každý typ postavy: Najděte střih přesně pro sebe!

Hned několik džínových kousků máte v šatníku zajisté i Vy. Vlastníte ale takové, které zdůrazňují Vaše přednosti? Ať už Vás trápí pár kil navíc, jste příliš drobná nebo naopak příliš vysoká - najděte střih, který bude Vaší postavě lichotit.

img

Vsaďte na léty prověřenou značku a investujte do kvalitních džínů, které něco vydrží - Pepe Jeans

Pár kil navíc?


zoom Zvětšit

Slim džíny

Největší chybu při výběru džínů dělají ženy, které se mohou pochlubit výraznými křivkami. Často sahají po střihu s širokými nohavicemi s cílem zamaskovat širší boky a silnější stehna. Široké a plandavé džíny kila neuberou – naopak!

Jste-li menší postavy, sáhněte po střihu, který vaše křivky obepne a opticky prodlouží nohy. Slim džíny nejsou jen pro ultra štíhlé!

Tip: Chcete mít nohy až do nebes? Oblečte úzké džíny, ohrňte je nad kotníky a obujte podpatky!

zoom Zvětšit

Střih "bootcut"

Pokud máte opravdu výrazné boky, vsaďte na tzv. bootcut – úzké džíny, které se pod koleny mírně rozšiřují. Lehce rozšířené nohavice vyrovnají disproporci širších boků. Zapomeňte na bokovky a vyzkoušejte džíny s vyšším pasem.

Tip: Nezapomeňte na vhodné boty! Ke střihu bootcut se nejlépe hodí vyšší boty, které opticky prodlouží nohy, ale vedle nešlápnete ani s teniskami. Nevíte si rady? Zkoukněte boty Pepe Jeans – s těmi nikdy nešlápnete vedle!

Na vysoké noze

zoom Zvětšit

Boyfriend džíny

Patříte spíše k těm vyšším a štíhlejším ženám? Gratulujeme – můžete si dovolit obléct téměř jakýkoliv střih! Slušet Vám budou džíny se širšími a rovnými nohavicemi, které dají vyniknout Vašim úzkým bokům a dlouhým nohám.

Tip: Vyzkoušejte tzv. boyfriend džíny, které mají snížený pas. Skvěle vypadají s ohrnutými nohavicemi a podpatky!

Univerzální střihy existují!

I v džínovém světě narazíte na kousky, které nejen nikdy nevyjdou z módy, ale navíc sluší každé postavě. A které to jsou?

zoom Zvětšit

Klasické rovné džíny

Klasické rovné džíny a stále se vracející zvony!

Tip: Jak vybrat džíny, aby dobře padly, držely si svůj tvar a nebyly po první sezóně na odpis?

Vsaďte na léty prověřenou značku a investujte do kvalitních džínů, které něco vydrží. Džíny Pepe Jeans nepatří mezi celosvětově nejoblíbenější nadarmo!





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!