Jak poznat, že se mu opravdu líbíte

Pokud si nejste jistá, jestli jste ho zaujala stejně jako on vás, máme pro vás tipy, jak to zjistit.

img

Z nenápadných gest lze vypozorovat jeho zájem o vás.

Někdo se vám zalíbil, ale nevíte, jestli to není jen jednostranné? Přečtěte si, jak rozpoznat, že se mu opravdu líbíte a že máte šanci na rozvinutí vztahu.

Chová se slušně

Muži se rádi předvádějí i za cenu, že se zesměšní, ale většina z nich se před svou vyvolenou stydí a snaží se chovat slušně a vážněji. Pokud se tedy váš oblíbenec prezentuje ve vaší společnosti zodpovědně a ukazuje svou dospělou stránku, lze to považovat za vážný zájem o vaši osobu.

Čeká na vaši reakci

zoom

Zajímá ho jak budete reagovat.

Jste první, na kterou se obrací, když řekne nějaký příběh nebo vtip? Pak ho zajímá váš názor i vy samotná. Muži často očekávají první reakci od někoho, kdo je v jejich okolí pro ně momentálně nejdůležitější.

Pamatuje si informace o vás

Toto je jedno z nejlichotivějších a nejroztomilejších gest, kterými váš vyvolený ukazuje, že o vás opravdu stojí. Zapamatování si i zdánlivě bezvýznamných maličkostí, které se týkají vaší osoby, znamená, že máte velkou šanci navázat důvěrnější vztah.

Zřídka se k vám otočí zády

Řeč těla je jedním z nejdůležitějších klíčů v rozpoznání zájmu o druhou osobu. Pokud se k vám jen velmi nerad otáčí zády, rozhodně ho přitahujete. Ať už jste na párty nebo u stolu, jestliže k vám stále otáčí ramena a pánev, má o vás zájem.

Má rád vaši oblíbenou hudbu 

zoom

Když se mu líbíte, prakticky z vás nespustí oči.

Toto je další běžný signál, že se mu líbíte. Pokud mu povíte o své oblíbené hudební skupině, nejspíš vám příště řekne, že ji poslouchal a líbila se mu. Muži často používají tento způsob, aby dali najevo, že se o vás opravdu zajímají.

Sleduje vás

Většina mužů se nedokáže ovládnout, když se jim líbíte, a prakticky neustále vás sledují. Pokud se často střetnete pohledem, i když si třeba povídáte s kamarádkou nebo tančíte, je to jasný důkaz zájmu o vaši osobu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?