Hollandia chutná jako domácí jogurt

Hollandia mění výrobní postup Selských jogurtů. Cílem je, aby byl jogurt přírodní, bez aromat a konzervantů.

Hollandia je přírodní

K tomu, aby byl ovocný jogurt přírodní, nestačí jen přidat více ovoce. Spočívá to i v tom, že ve výrobě jogurtů Hollandia nejsou použita žádná umělá zahušťovadla, želatina či modifikovaný škrob. Naopak. K ustálení jogurtu se používá přírodní složka pektin. Přirozeně se vyskytuje ve všech druzích ovoce, jehož je hlavní složkou vláknina. Množství pektinů se také liší v jednotlivých druzích ovoce, některé jej mají přirozeně více a jiná méně. Mezi ovoce s vysokým podílem pektinů patří citrusové plody, jablka a rybíz. Čistý pektin byl v poslední době „znovuobjeven“ jako nejpřírodnější látka pro zavařování. Nově ho tedy můžete ochutnat i v ovocných řadách Selských jogurtů Hollandia. Navíc jsou jogurty bez lepku a mohou je tak jíst i lidé s celiakií. 

Každý den se ve výrobně Hollandia v Krásném Údolí vyrobí jogurty přibližně z 80 000 litrů mléka výběrové kvality od vlastních krav či krav z blízkého okolí. Díky Pavlu Dostálovi, manažerovi kvality, se jogurty posunuly dál. „Dlouhé měsíce jsme zkoušeli různé postupy a intenzivně jsme pracovali s dodavateli, denně ochutnávali, aby výsledek byl dokonalý,“ říká Dostál. Selské jogurty Hollandia jsou nyní bez aromat, ovocnou chuť jím dává pouze zvýšený podíl ovoce v ovocné složce, což jogurty Hollandia řadí na špičku mezi ovocnými jogurty vůbec. Navíc řada Bio Selských jogurtů je vyráběna pouze z mléka od vlastních krav. 

Ovocná řada Selských jogurtů nabízí bohatý výběr. Ochutnat můžete nový přírodní Selský jogurt jahoda, borůvka, meruňka, malina, černý rybíz, mango, třešeň nebo ovocné kombinace. Mezi ty patří broskev-maracuja, višeň-vanilka nebo brusinka s hruškou. Vyzkoušet můžete i Selský jogurt s příchutí čokolády, toffee-karamelu a s irskou kávou. Samozřejmostí je i čistě přírodní – bílý. 

Výroba jogurtu je alchymie

Selské jogurty Hollandia se vyrábějí klasickou cestou, zráním jogurtu v obalu. Po mlékárenském ošetření – vyčištění a pasteraci se do mléka přidají miliardy živých jogurtových bakterií, které nastartují proces zrání. Tento proces probíhá v uzavřeném obalu, do kterého je v případě ovocného jogurtu na dno kelímku přidána ovocná složka. Takto jogurty zrají 6 hodin ve speciálních zracích boxech při 40°C. Následně se jogurt ještě chladí na 4°C a teprve potom může vyrazit na sklad a dále k zákazníkovi. 

Jogurty Hollandia jsou k dostání v běžné obchodní síti za průměrnou neakční cenu Jogurt Selský Bílý 500g 21,90 Kč a za 17,90 Kč jogurt Selský ochucený 200g. 

Více informací na www.hollandia.cz



Komentáře

magiesimkova
Jen tento jogurt si kupuji
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!