Jak být sexy na 1. rande, že z vás oči nespustí?

Říkáte si stále dokola dvě slova „pozve, nepozve“ a připadáte si skoro jako když otrháváte sedmikrásku? Pak se najednou vyvolený odváží a s „bradpitovským úsměvem“ vás osloví...

img

Exklusivní nákupní klub pro věrné přináší spoustu výhod a dárků

Chudeře by už zbyly všeho všudy tři okvětní lístky, ale příprava na jiskřící rande může konečně začít! Jenomže, kde teď narychlo sehnat dobrou kadeřnici, kosmetičku a vizážistku?

Památná vázička, kterou jste si loni přivezla z dovolené, má bohužel s kouzelnou Aladinovou lampou společné možná tak chytání prachu silou magnetu. Ale vy nepotřebujete kouzla, nýbrž účinné zkrášlující procedury.

Vyzkoušejte unikátní balíčky z portálu Amplion.cz, které jsou nabité zkrášlujícími procedurami. Získáte po nich mladší pleť, bohaté a zdravé vlasy s krásným účesem či luxusní nehty. Najdete v nich, na co si vzpomenete. Připraveny jsou ve spolupráci s předními kosmetickými studii, což je zárukou kvality.

  • Omlazení a vytáhnutí pleti
  • Pedikúra, manikúra
  • Kadeřnické služby
  • A další!

Kromě těchto malých či středních kosmetických ošetření můžete využít i větších, která vás například zbaví přebytečných kilogramů. Jako alternativu běžné liposukce doporučujeme bezbolestnou, nechirurgickou kryolipolýzu, jež vás zbaví tukových polštářků a vytvaruje postavu. A nejlepší na tom je, že tohle všechno získáte se zajímavými slevami!

  • Luxusní zkrášlující procedury
  • Vysoká kvalita
  • Výhodná cena

Jak získat zkrášlující balíčky?

Získáte je s poukazem, který vám po zakoupení balíčku přijde na váš e-mail.

Tip! Exklusivní nákupní klub pro věrné přináší spoustu výhod a dárků. Chcete včas vědět, co vše pro vás chystáme? Zaregistrujte se ZDARMA v našem nákupním klubu.

Slevový portál Amplion vlastní jedna z nejznámějších českých společností Centrum.cz. Díky tomu jsou vám zde každý den nabízeny jen ty nejlepší a nejvýhodnější slevy na ověřené služby, které vybírá tým specialistů. Buďte krásná díky Amplionu!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.