Jak stárnou naše pánské idoly

Z jejich úsměvů se nám kdysi podlamovala kolena. Jak ale vypadají naši idolové dnes?

img

Jak dnes vypadají herci, od kterých jsme nemohli v televizi odtrhnout oči?

Jason Priestley (44)

zoom

Brandon nám trochu zmužněl...

Kdo by si nepamatoval na kultovní seriál Beverly Hills 90210, kde jednu z hlavních rolí klaďase a idola všech dívek Brandona Walshe ztvárnil Jason Priestley? Pro kanadského herce byla role Brandona osudová.





zoom

...a o pořádnou roli už nezavadil.

I když si ještě později zahrál v celé řadě seriálů i celovečerních filmů, nikdy už nedosáhl takové popularity. Jason se v roce 2005 oženil s maskérkou Naomi Lowde, se kterou má dvě děti. 





Luke Perry (47)

zoom Zvětšit

Hezoun Luke Perry byl jednou z hlavních hvězd seriálu Beverly Hills 90210...


I další hezounek se proslavil především svou rolí ve veleúspěšném seriálu Beverly Hills 90210. Jako charismatický Dylan McKay tehdy vstupoval do snů žen a dívek všude, kde se seriál vysílal.




zoom Zvětšit

...a od té doby nemá moc štěstí na zajímavé role.

I tohoto amerického herce stihlo prokletí seriálu - přestože se mihl v řadě filmů, zůstane vždycky známý především díky roli Dylana. Luke Perry je rozvedený a má dvě děti. 




Michael Praed (53)

zoom Zvětšit

Role Robina Hooda proslavila britského herce po celém světě.


Možná se vám pod jeho jménem žádná tvář nevybaví, ale když se řekne Robin Hood, mnohým z nás na mysli vytane populární britský seriál z 80tých let, kde hrál Michael Praed titulní roli. 



zoom Zvětšit

Michael Praed se dnes věnuje především divadlu.

Tehdy byl populární herec na vrcholu slávy a jeho plakát zdobil nejeden dívčí pokojík. Michael Praed je dodnes uznávaným hercem, za zmínku stojí i jeho role v seriálu Dynastie. V současné době se věnuje především divadlu.



Keanu Reeves (49)

zoom Zvětšit

Herec od dob Matrixu trochu přibral, ...


Americký herec se proslavil především filmy Nebezpečná rychlost a Matrix, ale hrál i v celé řadě dalších komerčně úspěšných snímků a dosud patří mezi hollywoodskou elitu.





zoom Zvětšit

...ale na popularitě mu to vůbec neubralo.

K jeho popularitě u něžného pohlaví přispěl nejen jeho mužný vzhled, ale také jistá rouška tajemství, kterou se zahaluje. Keanu je velmi uzavřený člověk, k čemuž přispěl i jeho nepříliš přívětivý osud – jeho dítě se narodilo mrtvé, zemřela mu žena a sestra podlehla v boji s leukémií. 




Bruce Willis (58)

zoom

Bruce Willis je i dnes idolem mnoha žen...


Drsňák Bruce nepatří mezi klasické hezounky, ale jeho role neohrožených sexy chlapíků ho předurčily stát se idolem žen všech věkových kategorií.





zoom

...a  stále patří mezi nejžádanější herce.

Mezi jeho nejslavnější filmy patří především Smrtonosná past, Armageddon či Pulp Fiction. Bruce má čtyři dcery, tři s herečkou Demi Moore a čtvrtou s modelkou Emmou Heming, kterou si vzal v roce 2009. 




Mel Gibson (57)

zoom Zvětšit

Jeho nejslavnější období už je pryč...


Svou rolí skotského válečníka Williama Wallace v Oscary ověnčeném hollywoodském trháku Statečné srdce si Mel Gibson získal srdce fanynek po celém světě. 





zoom Zvětšit

...ale Mel Gibson na sobě stále pracuje.

Mezi jeho další nezapomenutelné filmy, kde oslňoval svým nepopiratelným šarmem, patří Smrtonosná zbraň, Patriot či Údolí stínů. Mel Gibson, který je také úspěšným režisérem, má 7 dětí, ale s manželkou Robyn se po třicetiletém manželství v roce 2011 rozvedli. 




Kevin Costner (58)

zoom Zvětšit

Kevin Costner je velmi šarmantní muž i na prahu šedesátky.


Další nezapomenutelný Robin Hood právem patří mezi špičku hollywoodských krasavců. V 90tých letech byl dokonce dvakrát zařazen mezi 50 nejkrásnějších lidí na světě.





zoom Zvětšit

Jeho nejúspěšnějším filmem byl Tanec s vlky.

Mezi jeho nejúspěšnější filmy patří především Tanec s Vlky, Robin Hood nebo Tělesný strážce. Kevin má dohromady sedm dětí se třemi různými ženami, v současné době je ženatý s matkou svých tří naposled narozených dětí, modelkou a návrhářkou Christine Baumgartner.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!