Jedny kalhoty - tři looky

Žlutá je nejen barva léta, ale i velmi trendy odstín pro tuto sezónu, proto jsem jako základ pro tři outfity vybrala kalhoty v citronovém tónu. Barevné kalhoty jsou kupodivu velmi univerzální a dají se kombinovat s mnoha různými styly, přesvědčte se samy.

img

Světle žluté kalhoty jsou velmi univerzální a poslouží jako skvělý základ pro letní outfit.

Elegantní pastelový look

zoom Zvětšit

Pastelové barvy jsou hitem tohoto léta.

Krémově žluté kalhoty výborně poslouží jako základ pro vysoce módní outfit v pastelových tónech. Vzdušnou a rafinovaně střiženou bílou halenku zdobí jemný řetízek s perlovým přívěskem, na holých rukou krásně vynikne vrstvený náramek. Jednoduchý a svěží vzhled celého outfitu nerozladí ani pudrové lodičky na platformě a s otevřenou špičkou, které barevně ladí s jemnou kabelkou se zlatavým zdobením a s elegantními brýlemi. 


Sportovní urban look 

zoom Zvětšit

Ležérnímu outfitu vévodí stylový klobouk.

Tento typ kalhot se hodí jak pro sportovní a uvolněný outfit vhodný do města na nákupy, tak i na procházku nebo na výlet. Světle žluté kalhoty dobře doplňuje bílé tričko s aktuálním potiskem puntíků. Bílé jednoduché tenisky jsou maximálně pohodlné a krémový klobouk typu fedora skvěle poslouží jako ochrana před slunečními paprsky. Moderní stříbřitá bižuterie celkový look příjemně osvěží a v případě ochlazení výborně poslouží klasická džínová bunda.



Svěží koktejl barev

zoom Zvětšit

Svěží letní look je plný barev.

Žluté kalhoty přímo vybízejí ke kombinacím s výraznějšími barvami. Jediným tlumivým prvkem v tomto veselém looku je jednoduché šedé tílko, další kousky už hýří zářivými barvami. Výrazným prvkem jsou především třešnově červené boty na mohutném klínku a platformě a lehký letní šátek v sytém „electric blue“ odstínu. V podobném tónu jako šátek je i kámen na prstenu, dalším výraznějším šperkem je pak růžovo zlatý náramek. Kabelka typu psaníčko s módním aztéckým vzorem plným jasných barev je příjemnou tečkou za barevným lookem.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.