Nahé líčení podtrhne přirozenou krásu

Kouzlo nahého líčení spočívá v jeho dokonalé variabilitě, hodí se pro všední den i víkend a snadno z něho vytvoříte slavnostní líčení. Stačí k němu přidat výrazně rudé rty. Jediný problém spočívá v tom, že nalíčit se tzv. nude není ani trochu snadné.

Zkušení vizážisté o nude líčení tvrdí, že oč je nenápadnější, tím je jeho příprava a nanášení náročnější. My tvrdíme, že s našim návodem a vašim odhodláním zvládnete nahé líčení i vy! Co je ze všeho nejdůležitější? Přirozené líčení nejlépe vynikne na dokonale hladké pleti, které docílíte minerální vodou ve spreji či elixírem krásy Juvena Specialists Miracle Essence. Po aplikaci elixíru naneste na pleť denní krém a nechte ho několik vteřin vstřebat do pokožky, zbytek mastnoty vysajte papírovým kapesníčkem.

Nezapomeňte na bázi pod make-up

zoom Zvětšit

Zářivá pleť a svěžejší vzhled

Podkladková báze pod make-up je základ, plní hned několik funkcí najednou. Vyhlazuje pleť, prodlužuje trvanlivost make-upu a vyrovnává barevný odstín pleti. Kvalitní bázi pod make-up zajišťující svěžejší vzhled nabízí Artdeco. Mírně třpytivé pigmenty zakrývají drobné nerovnosti tváře, například drobné vrásečky a vrásky. Lehká a měkká formule vyrovnává pleť a dodává jí velmi pravidelný a zářivý vzhled.

Lehký make-up či CC krém

Po nanesení podkladové báze můžete začít s aplikací make-upu. Volte lehké make-upy, které na pleti skoro neucítíte, ale zároveň pleť dokonale sjednotí a rozzáří. Lehký make-up je tekutější a transparentnější. Doporučujeme vyzkoušet make-up Urban Decay Naked Weightless Ultra Definition. Make-up Naked Weightless Ultra Definition má nejlehčí složení a poskytuje bezchybné nalíčení, které vypadá jako neviditelné. Naprosto přirozeně působí CC krémy. Osvědčil se nám CC krém Juvena Optimize.

Investujte do kvalitního korektoru

zoom Zvětšit

V přirozenosti je krása

Jakmile aplikujete podkladovou bázi a make-up, přichází na řadu korektor. Pomocí korektoru zamaskujete tmavé kruhy pod očima, pigmentové skvrny i pupínky. Na trhu je široká nabídka korektorů (krycí rozjasňující tyčinka, korektor pod oči, krémový korektor, paletka korektorů, matný korektor a další). Korektor vklepávejte prsty nebo použijte štěteček.

Projasněte své tváře

Přirozené líčení podtrhnete použitím jemně narůžovělým nebo korálovým odstínem tvářenky. Tvářenka projasní celý obličej a dodá mu zdravou barvu. Na výběr jsou pudrové tvářenky i tvářenky s moderní krémovou texturou, která dokáže dokonale splynout s pletí. Za vyzkoušení stojí například krémová tvářenka Cheek Pop od značky Clinique.

Oční stíny v přirozených barvách

Součástí nahého líčení jsou dokonale nalíčená víčka. Použijte oční stíny v přirozených odstínech béžové a hnědé. Vhodné jsou odstíny s jemným podílem rozjasňujících složek, které oči opticky zvětší. Matnější texturu oceníte v případě, že vás trápí vrásky kolem očí. Dermacol nabízí pěnové oční stíny Moon Touch dodávající očím intenzitu a hloubku. Obsažené drobné třpytivé částečky vytvářejí na víčkách nádherné odlesky. Lehoučká, velmi jemná pěnová konzistence dokonale přilne k povrchu víčka a neslévá se v očním záhybu.

zoom Zvětšit

Opticky plnější rty plné lesku

K nahému líčení patří lesk

Na rty se hodí lesk nebo rtěnka v přirozeném odstínu. Skvělou volbou je lesk na rty Urban Decay Naked. Rty vypadají opticky plnější, jsou šťavnaté a plné lesku. Z rtěnek si můžete vybrat například hydratační rtěnku Dermacol Lip Seduction. Výsledkem budou plné, lesklé a okamžitě vyhlazené rty. Pokud dáváte přednost balzámům na rty, doporučujeme Dermacol Love Lips, který rty okamžitě vyhladí a zvláční.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.