Nebojte se být zlatokopkou

Přitahují vás úspěšní a bohatí muži? Máte kvůli svým potřebám a vysokým nárokům výčitky svědomí? Vždyť na tom mít se dobře není nic vypočítavého ani zvráceného!

Povrchní muži a ušlechtilé ženy

Ve skutečnosti se jedná o naprosto přirozenou věc. S kým jiným než se silným a úspěšným mužem máte šanci na lepší život? Možná ještě sama se sebou, ale to by bylo z jiného soudku. Vlastně tomu tak bylo od nepaměti. Muži jsou poněkud povrchní – světlé výjimky mi prominou – a ženy si vybírají podle vzhledu a věku, s čímž je úzce svázaná i jejich plodnost.

Pro ženy bývá mnohem důležitější postavení a moc partnera. Přijde vám to stejně povrchní, jako když si muž vybírá ženu podle jejího vzhledu? Některé ženy myslí skutečně jen na své vlastní blaho, ale většina z nich má mnohem „ušlechtilejší“ a racionálnější důvody – chce zaopatřit své budoucí děti.

Krásné ženy se vdávají za úspěšné muže

zoom

Zasloužíte si luxusní život

Můžete být romantička každým coulem a tvrdit, že na penězích nezáleží, ale postupem času přijdete na to, že muž bez koruny v kapse a registrovaný na úřadu práce vám nedokáže imponovat. Hormony se uklidní, mozek aktivuje a vy začnete přemýšlet jinak. Vypočítavě? Zištně? Nikoliv. Pouze racionálně a s pohledem upřeným do budoucnosti. Navíc kdo tvrdí, že se do úspěšného a bohatého muže nemůžete skutečně zamilovat?

Ženy se do úspěšných mužů zamilovávají opravdově, akorát společnost jim to nechce věřit. Mladá kráska s prošedivělým miliardářem? Jak průhledné! Nenechte se ovlivnit tím, co o vás říkají druzí. Nebojte se jít za svým, i když předem víte, že vás budou ostatní soudit. Oni vám na chleba nedají. Není nic neobvyklého na tom, že vzhlížíme k mužům, kteří mají určité postavení, moc, bohatství či slávu. Ale pozor! Rovnice platí i obráceně, tedy že ti nejlepší samci si vybírají ty nejlepší, nejkrásnější, nejmladší a nejplodnější samice.

Trnitá cesta za lepším životem

zoom Zvětšit

Hugh Hefner chodí s velmi mladými ženami

Cesta za lepším životem může být i trnitá. Muži, kteří dosahují významných postů, mívají i vyšší hladinu testosteronu, což naznačuje také větší sexuální aktivitu. Rozsévat kvalitní sémě je nezbytné a bohatí muži k tomu mají mnohem více příležitostí a prostředků. Mocní muži mají chuť podvádět, potřebují vzrušení, adrenalin a nové výzvy, na které jsou zvyklí z práce. Vzrušuje je to, proto není žádnou výjimkou, že bohatí a slavní muži si udržují celý harém milenek a manželky jim to mnohdy mlčky trpí nebo jim odpustí, protože opustit luxusní život bývá složité a v některých případech i nemožné. Vlivní muži si jdou tvrdě za svým, a když jim manželka začne vyhrožovat, že odejde i s dětmi, dokážou se změnit v tvrdého nepřítele. Pak jde z jejich bohatství a moci strach.

Život vedle alfa samců zkrátka nemusí být procházkou růžovým sadem. Jako příklad slouží řada slavných osobností včetně českých politiků, kteří během své vrcholné kariéry vyměnili své manželky za mladší ženy. Mocní muži mají zkrátka pocit, že si mohou dovolit vše, ale nenechte se tím odradit, pokud plánujete lov na miliardáře. Vždyť i chudý Lojza podvádí manželku a k tomu jí není schopen uživit a ochránit. Věřte svému úsudku a nenechte se otrávit tím, pokud vás někdo nazve zlatokopkou. Přeji vám úspěšné hledání toho nejkvalitnějšího muže v okolí.



Komentáře

Frederique
Nechci nic říkat, ale jsem dost alergická na slovo zlatokopka jak od ženy, tak od muže.
Frederique
navíc každá správná dívka, toužící po kontě svého partnera ví, že konto jí lásku k partnerovi nezajistí a peníze nikoho šťastného nedělají. Alespoň dlouhodobě ne.
Gabisaurus
To jako fakt?
7939
Frederique, tady se alespoň zmiňují slova jako "úspěšný, bohatý, postavení, moc, ... " k tomu ještě označení "zlatokopka" celkem pasuje, ale pokud to slovo slyším ve vyprávění kolegy, který zrovna ten měsíc potáhl nadčas, takže měl o pár stovek na výplatu víc a nějaká barová známost po něm chtěla, ať ji zaplatí kafe - tak to je fakt k smíchu.
A koukám, že Omla. konečně zjistilo, jak rozpoutat diskuzi i u svých titulních článků !
misa4yo
Tento článek musel psát chlap, jinak si to nedokážu vysvětlit...
Amour
Pro pobavení dobrý...
Adluna
Celé se to dá shrnout že ženy se mají starat o to jak vypadají, chlapi kolik vydělávají. Když je krásná žena navíc svépomocí bohatá a karierně úspěšná je to bonus jako když ten boháč je poheldnej a charismatickej. Na tom nic divnýho neni, ale když někdo nazve zlatokopkou holku, co se nechá pozvat na oběd, nebo on si vydělá třeba jen o pár tisíc víc je k zasmání
sarlotka1
No je logické, že si žena hledá muže, který dokáže zajistit rodinu, že ji imponují úspěšní muži, ale neříkala bych ji kvůli tomu hned zlatokopka.
Gisela835
Každá z nás touží být šťastná a zajištená, vždyť od toho naše chlapi přece máme.
17112
ty kráso za chvíli bude v pohodě námět buď promiskuitní protože správná žena má mít pět rozjasňovačů a pětset chlapů v posteli protože jen tak bude mít pověst postelové akrobatky a to do CV vůbec nesmí chybět...poor ****
Gisela835
Nebuď nevrlá
Edwwi
Je pravda, že bez peněz se moc dobře žít nedá. Když jsem se jednou dívala na slovenskou výměnu manželek, byla tam rodina, myslím že měla snad 9 dětí. Ušmudlaní, bez elektřiny, bez tekoucí teplé vody, prostě bída. A ta matka z téhle rodiny se pak obhajovala: "Aspoň mají lásku! To je jediné důležité!" Ano, láska je důležitá, ale bohužel, z té se nenajíte. Neříkám, že člověk musí brát miliony jak naši politici, ale mít vyšší příjem než výdaj za měsíc je rozhodně lepší, než vycházet jen tak tak.
Ale něco jako vyloženě zlatokopka, která je s tím mužem JEN kvůli penězům, a neříkejte, že všechny se do takových pánů zamilují. Všechny ne, některé mají motýlky v břiše z pohledu na jeho kreditní kartu, ne z jeho polibků...
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.