Nejlepší šaty na léto 2014

Jaké by to bylo léto bez úžasných, vzdušných letních šatů? Letošní nabídka šatů je velmi pestrá, záleží jen vás, jaký styl, barvu a střih si vyberete.

Šaty jsou v létě ideální volbou – obléknete je za pár vteřin, zvolíte vhodné doplňky a už si můžete užívat ten skvělý pocit, kdy slunce pálí a vítr skrz šaty lehce profukuje. Jak krásné je být ženou!

V romantickém duchu 

img

Horké léto je přesně to období, kdy si můžete dosyta užít průsvitných, jako pavučinka lehoučkých materiálů a něžných krajek. Jemné pudrové a růžové odstíny jsou letošním hitem, barvou číslo jedna ale je (jako téměř každou sezónu…) nevinně bílá. Look křehké éterické dívenky s lolitkovským puncem naivity podpoří také květinové vzory, které jsou i letos v kurzu.

Oslnivé barvy 

img

Zdaleka ne každá z nás holduje ryze dívčímu romantickému vzhledu a nenápadným jemným barvám. Ženy a dívky, které mají rády pozornost, jistě ocení další letní trend, kterým jsou výrazné barvy a zářivé vzory. Loňský trend svítivě neonových barviček přetrvává i tuto sezónu, i když v trochu sofistikovanějším pojetí. Módní pravidlo zní: čím výraznější barva, tím střízlivější by měl být střih a styl šatů.

Netradiční střihy

img

Beztvará dlouhá trička, prodloužené pánské košile bez rukávů, obyčejná tílka do půli stehen - i tak vypadají dámské šaty pro tuto sezónu. Mladistvý a trochu rebelií zavánějící trend čerpá z kontroverzních trendů 80. a 90. let. Nenucený styl šatů neobvyklého střihu však může být velmi šik a pomůže zdůraznit osobitý a vyhraněný styl nositelky.

Na vlně elegance 

img

Ryze klasickými ženskými šaty nemůžete nic zkazit, tento styl je totiž prakticky nesmrtelný a nikdy nevychází z módy. Klasické elegantní šaty zvýrazňují ženské křivky a pomáhají vytvářet tolik žádanou iluzi postavy přesýpacích hodin. Hitem jsou především šaty ve stylu 50. a 60. let, lodičkové a véčkové výstřihy a šaty v délce těsně pod kolena.

zdroj foto: topshop, asos, polyvore


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.