Netradiční zkrášlující triky celebrit

Myslíte si, že světoznámé krásky používají jen tu nejdražší a nejkvalitnější kosmetiku, aby udržely svou pleť svěží a hladkou? Omyl! I slavné hollywoodské hvězdy někdy rády sáhnou raději po alternativních, mnohdy dost bizarních, zkrášlujících prostředcích.

img

Placenta, hadí jed či ptačí trus jsou poněkud nechutné složky drahý pleťových krémů

Mast na hemoroidy

zoom

Sandra místo očního krému používá mast na hemeroidy.

Slavná herečka Sandra Bullock (47) vypadá na svůj věk naprosto dokonale. A její trik na perfektně hladkou pleť bez vrásek? Mast na hemoroidy. Sandra tento krém používá místo očního krému! “Neuvědomovala jsem si, že nanášení léku na hemoroidy na vaši tvář je ve světě krásy přijatelné,” podivovala se nejprve Sandra. “Ale očividně krém na zadnici pomáhá na vrásky kolem očí!” Těžko říci, co je na tom pravdy, ale než tento zkrášlující trik vyzkoušíte, nezapomeňte, že pleť kolem očí je extrémně citlivá a na hutnou mast z lékárny může reagovat podrážděně. 




Červené víno 

zoom

Terri Hatcher se ráda koupe v červeném víně.

Hvězda oblíbeného seriálu Zoufalé manželky Terri Hatcher (47) prozradila, jak si udržuje svou pokožku stále pružnou a hladkou. Herečka si do koupele lije celou lahev červeného vína, protože věří, že živiny z hroznů vyživují a zjemňují pleť. Něco na tom bude – červené hrozny jsou totiž vychvalovány pro své antioxidační vlastnosti. Horší je to s obsahem alkoholu ve víně, protože ten má, jak známo, naopak vysušující schopnosti, takže by celý hydratační efekt hroznů mohl přijít vniveč.






Pijavice

zoom

Nestárnoucí Demi Moore nedá dopustit na pijavice.

Detoxikační kůry jsou velmi populární nejen mezi celebritami. Obvykle zahrnují pití ovocných a zeleninových šťáv. Detoxikace krásné herečky Demi Moore je však poněkud drastičtější: nestárnoucí hvězda přiznává, že při dlouhých zaoceánských letech využívá “vysoce trénované” lékařské pijavice. Tyto slizští tvorové herečce za letu sají toxiny z krve a pomáhají tím k lepší pleti. Možná je jednodušší sáhnout po bylinkovém čaji, který má podobné detoxikační vlastnosti, ale proti gustu...






Ptačí trus

zoom

Krém z ptačího trusu si dopřává Victoria Beckham.

Kdo by to byl řekl, že zrovna “Posh Spice” Victoria Beckham (37), která je známá svou posedlostí hygienou, si dobrovolně nechá na svou pleť nanést ptačí trus! Manželka Davida Beckhama a v současné době také uznávaná módní návrhářka je však nadšenou fanynkou tradiční pleťové kúry, kterou dodnes používají japonské Gejši. Ta spočívá v čištění pleti speciální pastou, která obsahuje slavičí trus. I když to zní trochu nechutně, očividně to funguje.







Hadí jed 

zoom

Hadí jed jako zbraň proti vráskám používá herečka Debra Messing

Populární kosmetická značka nejen hollywoodských celebrit Kate Somerville přimíchává do svých protivráskových krémů zvláštní přísadu, která trochu zavání čarodějnictvím. Tou tajemnou a mocnou složkou je hadí jed, který funguje na velmi podobném principu jako klobásový jed Botulotoxin neboli botox. Fanynkou tohoto zázračného krému je i herečka známá především ze seriálu Will & Grace - půvabná Debra Messing (43). 






Placenta

zoom

Eva Longoria chce mít pleť jako miminko.

Mít pleť jako miminko, to si přeje nejedna žena, ale zdaleka ne každá to vezme tak doslova. Nic odpuzujícího či nechutného na placentě rozhodně neshledávají známé herečky Eva Longoria či Katie Holmes, a tak si bez zbytečných okolků mažou pleť krémem s poněkud kontroverzním obsahem. Drahé pleťové krémy s obsahem placenty údajně podporují produkci kolagenu a poskytují pleti potřebnou hydrataci.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.