Pět tipů na vánoční lakování nehtů

Vánoce už klepou na dveře a je nejvyšší čas naladit se na sváteční náladu. Snad vám pomůže i inspirace v podobě pěti návodů na vánočně nalakované nehty.

Zářivá svatá noc 

zoom Zvětšit

zdroj:http://www.themercurialmagpie.com

Zimní černočerná noční obloha posetá oslnivě zářícími hvězdami může posloužit jako inspirace na zdobení svátečních nehtů. Černě nalakované nehty se třpytkami vypadají velmi efektně a pro slavnostní atmosféru jsou jako dělané. Navíc je vytvoříte snadno a rychle. Na nehty naneste jednu vrstvu podkladového ochranného laku, po zaschnutí přelakujte černým matným lakem a bohatě posypte zářivými třpytkami. Nakonec nehty přelakujte bezbarvým lakem, který třpytky zafixuje.

Sněhové vločky 

zoom Zvětšit

http://nailartgallery.nailsmag.com

Ryze vánoční motiv bílých sněhových vloček na červeném podkladu, který často zdobí chundelaté zimní ponožky, teplé leginy či vánoční balící papír, se výborně hodí i na ozdobení vašich nehtů. K vytvoření tohoto looku budete potřebovat červený a bílý lak a také šablonu na vytvoření něžných sněhových vloček. Nezapomeňte na závěr nehty přelakovat průsvitným lakem s vysokým leskem, abyste zvýraznily celkový efekt a prodloužily výdrž laku.

Štědrovečerní look

zoom Zvětšit

http://www.lovevarnish.com/

Chystáte stylový Štědrý večer a máte připravený dokonalý vánoční outfit ke stromečku? Pak určitě nezapomeňte sladit váš sváteční look s vašimi nehty. A nebojte se - i když jsou vánoční motivy často kýčovou záležitostí, vaše sváteční manikůra může vypadat elegantně a vkusně. Namísto křiklavě červené zvolte tmavě vínový lak, který zkombinujte s temně zelenou, na ozdobu postačí pár třpytivých kamínků. Pokud vše sladíte do temnějších nepříliš křiklavých odstínů, můžete i nalakovat každý nehet jinak.

Hravá elegance 

zoom Zvětšit

http://www.muxe.net/

Pokud si potrpíte na klasicky upravené nehty a elegantní červenou barvu, nemusíte svůj styl nijak výrazně měnit ani o Vánocích. Sváteční atmosféra však vyžaduje určité odlišení od běžných všedních dnů, tak zkuste alespoň jeden nehet nalakovat výrazněji v ryze vánočním duchu. Můžete vyzkoušet klasické vánoční proužky, které střídají červenou a bílou, nebo jiné vánoční motivy. Fantazii se - alespoň o Vánocích - meze nekladou.

Decentně vánoční 

zoom Zvětšit

http://rodeo.net/

Ani vyznavačky čisté francouzské manikůry si nemusí o Vánocích zoufat, stačí jen několik malých decentních detailů a vánoční atmosféra pohltí i vás. Své klasicky nalakované nehty obohaťte červeným lakem se třpytkami, který však použijte jen na konečky nehtů. Můžete se také pokusit vytvořit nějaký vánoční vzor alespoň na jednom nehtu a nemusí to být zrovna americký sob, můžete zkusit nakreslit třeba rolničku či vánoční stromeček.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?