Super triky k používání řasenky

Nepropásněte naše skvělé tipy, jak co nejlépe využít vaši řasenku a vykouzlit si nádherný pohled orámovaný dlouhými vějíři řas.

Vlijte své řasence novou krev do žil

Řasenky časem zasychají a znesnadňuje se tak nanášení, ale to neznamená, že je musíte hned vyhodit a utrácet peníze za nové. Jednoduše do řasenky vlijte pár kapek solného roztoku nebo kapky do očí. Poté kartáčkem jemně zamíchejte, ale rozhodně “nepumpujte”, abyste řasenku zase rychle nevysušila.

Zahněte si kartáček pro snadnější malování


Většina řasenek má rovný kartáček, ale ohnutí kartáčku o 45 stupňů vám pomůže k preciznějšímu nanášení řasenky. Ohnutí kartáčku řasenky je zvláště užitečné, když potřebujete nanést řasenku na špatně dostupné řasy u vnitřních koutků očí.

Zahřejte zaschlou řasenku

Dalším trikem, který prodlouží životnost vaší řasenky, je namočit tubu se zaschlým a drolivým obsahem do hrníčku s horkou vodou. Teplo změní konzistenci obsahu a řasenka bude zase jako nová.

Naneste na sebe dva typy řasenky 

Voděodolná řasenka je někdy nezbytná, ale nelehké odstraňování z řas od jejího používání často odradí. Existuje však snadná pomoc. Naneste běžnou řasenku a po zaschnutí přemázněte vrstvou voděodolné řasenky. Získáte dlouhotrvající efekt, ale řasenka se bude lehce odličovat.

Přidejte řasám na objemu

Pokud potřebujete prodloužit a zahustit řasy běžnou řasenkou, vyzkoušejte trik s dětským pudrem. Naneste jednu vrstvu řasenky a poté řasy lehce poprašte dětským pudrem pomocí tyčinky do uší. Poté naneste druhou vrstvu řasenky pro zvětšení objemu.

Využijte starý kartáček

I když vypotřebujete celou tubu, nevyhazujte kartáček. Naopak ho pořádně odličte, abyste ho zbavily veškeré barvy a nečistot a používejte ho jako skvělý kartáček na úpravu vašeho obočí. 

Přeměňte řasenku na oční linky

Myslíte si, že řasenka má jen jednu funkci? Omyl. Pokud vám dojdou gelové oční linky, může vám je nahradit právě obsah vaší řasenky. Vše, co potřebujete, je váš obvyklý štěteček na oční linky, kterým naberete pigment z kartáčku řasenky a aplikujete jako oční linku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.