Trendy v líčení pro jaro a léto 2015

Výrazné líčení rtů, nahý vzhled, barevné oční stíny, či jemné oční linky – který z nejžhavějších trendů v líčení letos vyzkoušíte?

Jahodové rtíky

img

Nadcházející sezónu na sebe budou všechnu pozornost strhávat výrazně namalované rty. Nosí se každý představitelný odstín červené od zářivě oranžových tónů přes temně rudé až po malinové či vínové tóny. Výrazně namalované rty mohou být matné, nebo i s extra nánosem lesku na rty. Pokud tedy milujete výrazné rtěnky, směle “do nich”.

Svěží nahá tvář

img

„No make-up look“ neboli nahé líčení patří i letos mezi hlavní trendy v líčení. Docílit přírodního vzhledu a dojmu nenalíčené tváře vyžaduje trochu šikovnosti, zvláště pokud nemáte dokonalou pleť. Základem je perfektní makeup s dotekem rozjasňovače, jemné béžové stíny, trochu přirozeného zdravíčka na líčka a balzám na rty. Méně je prostě více. Pokud se pyšníte dokonalou pletí, můžete vyzkoušet úplnou absenci všech “malůvek” po vzoru modelek u Marc Jacobs.

Barevné oči 

img

Jako protiklad k nude líčení přední vizážisté vyrukovali s barevnými očními stíny, které dodají tváři i očím zcela nový a neotřelý look. Letos jsou in především pastelové odstíny v čele s lila a švestkovou, vyzkoušet však můžete i nápadnější modré stíny, které byly populární v 90. letech. Můžete vyzkoušet také nové netradiční metody líčení očí, kdy místo očních linek použijete proužky barevné samolepky, nebo potřete víčka rtěnkou.

Jemné linkování 

img

Oční linky patří mezi trendy, které nestárnou. Letos však s nimi šetřete, aby působily přirozeně a jen jemně zvýraznily váš pohled. Kromě klasických černých linek můžete vyzkoušet i barevné, in jsou hlavně jasně zelené či modré. Netradiční zdvojené grafické linky jsou již na ústupu, patrný je však vliv šedesátých let, který se projevuje kočičím líčením očí á la Bridget Bardot.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.