Zacvičte si jako Madonna

Královna popu je známá nejen svými chytlavými songy, ale rovněž pro svou výstavní vypracovanou figuru. Vyzkoušejte některé z jejich oblíbených cviků.

Osobní trenér Madonny a kreativní ředitel Hard Candy Fitness prozradil, jak si slavná zpěvačka udržuje své perfektně vypracované pevné tělo. Všechny cviky můžete vyzkoušet v pohodlí domova. Cviky jsou navrženy tak, abyste při jednom cviku procvičila co nejvíce svalových skupin. Připravena na tvrdou dřinu? Jdeme na to.

Kliky se zvedáním nohou

  • posílíte hruď, paže, ramena, břišní svaly a hýždě 

Jakoby kliky samy o sobě nebyly dost těžké, Madonnin trenér k nim připadal ještě zvedání nohou. Začněte v pozici "prkno" s dlaněmi na zemi a při každém kliku zároveň zvedněte jednu nataženou nohu nahoru. Nohy střídejte. Snažte se vydržet alespoň jednu minutu. 

Ze stoje do dřepu, prkna a zpět

  • posílíte břišní svaly, hýždě, nohy, stehna a paže

Tento cvik vypadá vcelku jednoduše, ale dá vám zabrat, zvláště pokud necvičíte pravidelně. Postavte se rovně a pomalu jděte do dřepu. Ze dřepu se plynule přesuňte rukama do pozice prkno, poté po rukou přejděte zpátky do dřepu a do stoje. Opakujte opět nejméně minutu. 

Prkno s výpadem a zvedáním paží

  • posílíte paže, záda, břišní svaly, hýždě, nohy a stehna 

Na tento cvik budete potřebovat malé činky. Ty si dejte do rukou a začněte v pozici prkno. Střídavě dělejte výpady levým kolenem k levé ruce a pravým k pravé ruce. Opakujte po třicet sekund. Pak zůstaňte ve výpadu a levou ruku s činkou zvedejte loktem směrem nahoru, opakujte třicet sekund. Poté dalších třicet sekund výpady s nohou a následně vyměňte paži. 

Zadní výpady s postranním výkopem

  • posílíte hýždě, nohy a stehna 

Tímto cvikem si dokonale procvičíte celé nohy i se zadečkem za krátkou dobu. Postavte se rovně s nohama roztaženými na úroveň boků a udělejte výpad pravou nohou dozadu do leva, jakobyste dělala pukrle. Snažte se kolenem pravé nohy téměř dotknout podlahy. Proveďte tři výpady a poté tou samou pokrčenou nohou vykopněte kolenem do prava. Opakujte na každé noze desetkrát.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?