Ahoj, prosím o vaše pro a proti zkušenosti s augmentací prsů. Zda by jste do toho šly znovu. Jak dlouho máte implantáty, jaké jste měly nějaké komplikace.... Stále se rozhoduju, děkuji za pomoc a vaše zkušenosti.
Reaguji na inna74: Ahoj, nemůžu hodnotit z dlouhodobého hlediska a je samozřejmě možné, že za dva roky budu mít opačný názor... ALE dva týdnu po operaci mohu říct jednoznačně ano!
Neměla jsem skoro žádné bolesti, prsa se hojí hezky a jizvy mám krásné. Rozhodně si stojím za tím, že vybrat dobrého doktora a připlatit si se vyplatí. Kdyby jsi měla nějaký dotazy tak klidně napiš zprávu.
Ahoj, prsa mám od roku 2008 a jsem ráda, že jsem na zvětšení šla. A jestli bych šla znovu? určitě ano, právě teď je doba, kdy o tom vážně uvažuji. Nejen na výměnu, protože je budu mít už 10 let, ale na další zvětšení, protože jsem si nechala vložit 300 ml do nulového základu
Ahojky, mám za sebou 14 dnů po augmentaci s modelací. Byla jsem u dr. Kempného v Ostravě. Mám kulaté implantáty pod sval (360 a 315 - asymetrie) k tomu modelaci právého a minimodelaci levého prsa. Lituji jediného - že jsem do toho nešla třeba před 10 lety, byť za cenu, že bych si na operaci musela půjčit. Bolest jsem neměla žádnou (ano, opravdu žádnou), hojím se perfektně (jím Wobenzym) a po 4 dnech jsem se vrátila do práce (pracuji v administrativě). Za mě rozhodně ano, schvaluji to každé ženě.
Reaguji na zip: Děkuji za zprávu a ta výměna po 10 letech je nutná? Chtěla bych si nechat dát kvalitnější implantát, ale nevím jestli to má vliv i na trvanlivost.. A jaká je pak cena, pokud si nechám impl.vyměnit u stejného operatéra? Děkuji
Reaguji na Macatice: Ty jo, po 4 dnech do práce? Ja jdu na opku pristi utery a chtela bych zpet do prace po tydnu, ale mam obavy, ze to nakonec nedam. Taky pracuji v kancelari.
Ano, nemela jsem žádné bolesti a bylo mi líto plýtvat dovo, to se raději vystavím v létě na koupaku v nových plavkách.😎 Já měla nahlášeno 10 dnů, protože jsem počítala, že budu k.o.
Reaguji na inna74: Dnes už jsou i doživotní záruky. Mě doktor řekl, že pokud se s tím nic nestane např. při nehodě, není třeba měnit.
Mě zas řekl, že doživotní záruka je nesmysl a je to jen reklamní trik jak pacienrkam vnutit předražené americké implantáty. Že pokud má holka 20, přeci nemůže nikdo tvrdit, že v 85 s nima bude i spopelnena 😂 Kde je pravda ovšem netuším...
Cituji Macatice: delaci levého prsa. Lituji jediného - že jsem do toho nešla třeba před 10 lety, byť za cenu, že bych si na operaci musela půjčit. Bolest jsem neměla žádnou (ano, opravdu žádnou), hojím se perfektně (jím Wobenzym) a po 4 dnech jsem se vrátil
Ahoj, gratuluji k operaci Ta celoživotní záruka neznamená, že budeš mít celý život jeden pár, ale že ti je v případě ruptury (aspoň doufám, musela bych se podívat do papírů) vymění zdarma. Jinak zpopelnit s implantáty tě nesmí, zničila bys pec v krematoriu
Reaguji na inna74:
ne, výměna u mě není nutná, spíš je to můj rozmar, řekla bych, když jsem si nechávala implantáty vložit, tak v té době mi šlo hlavně o přirozenost (fakt jsem neměla nic), teď by mi větší prsa nevadila (zase je to o zvyku) ale rozhodně nemám v plánu žádný monstrózní rozměr ... chtěla bych tak 380 - 420 , což by k mé postavě nebylo nic moc velkého
mám prsa rok a určitě bych šla znova nejlepší rozhodnutí v mym životě..ale těšim se, až si tam po dětech za pár let šoupnu větší
Reaguji na michalfér:
mne by taky bylo příjemnější, kdyby naši ekonomiku potáhla alespoň ta výroba silikonových implantátů, ostatně uhlí i křemičitých písků máme na Ostravsku pořád dost - a tedy byste se mohl mazlit s domácím produktem. Ke hryzení ovšem víc doporučuji slané tyčinky, těch vyrábíme dostatek ....
Cituji michalfér: Moc ženských prsů jsem nemnul
Pokud potřebujete čaj na hubnutí, jak vyplývá z jiné vámi založené diskuze, tak se ani trochu nedivím ...
Poslední dobou to tu skutečně trochu upadává .....
Reaguji na Macatice: Samozřejmě že skoro nikdo je nemá na doživotí Ale záleží jen na mě zda to budu chtít v 50 obměnit, nebo si je nechám, i třeba s poklesem. Rozhodně se nechystám (pokud nebude problém) za 10 let na reoperaci... To by mě čekala ještě tak 6x
První prsa jsem si nechala udělat ve 28 letech a užívala si je bez jediného problému skoro 12 let. Vždy jsem říkala, že jediné, co bych udělala jinak, je to, že bych si je nechala udělat dřív.
Po 12 letech a 2 těhotenstvích mi byla zjištěna ruptura pravého implantátu. Takže jsem šla na výměnu. Po 3 týdnech od operace se spustil kolotoč komplikací levého prsu, který trval půl roku. Za tu dobu jsem absolvovala několik operaci v lokální anestezii a 3 v celkové, 10 týdnů dohromady jsem strávila s drenem v těle. Jelikož se nepřišlo na žádnou příčinu a nic nepomáhalo, verdikt zněl, že musí implantát ven na čas.
Momentálně žiju 5 měsíců s jedním implantátem. Za necelé 2 měsíce budu absolvovat znovuvložení. Doufám, že to tentokrát dopadne dobře.
A k otázce, zda bych do toho šla znovu? Teď nevím. Ale těch 12 let jako prsatka bylo super
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.