Často slyším označení tříbarevný inženýr, předpokládám, že to nějak souvisí s červeným diplomem, ale nějak nechápu ty další dvě barvy. Víte někdo, co to znaméná?
A ta inženýrka... Fešná je, kdepak Blažena. Naše Blažena se vdá a dobře se vdá, o to se postarám já. Ty vzteky tak zezelenáš, ty.. jedna.. Inženýrko tříbarevná.
Cituji mootyllek: ty.. jedna.. Inženýrko tříbarevná.
Není to myšleno na člověka, který si myslí, že je pupek světa, všechno zná, všude byl a přitom má jen např. základní školu?
Cituji Kelliška: Já bych to spíš viděla na hlášku ze Slunce, seno))) co?
Cituji mootyllek: A ta inženýrka... Fešná je, kdepak Blažena. Naše Blažena se vdá a dobře se vdá, o to se postarám já. Ty vzteky tak zezelenáš, ty.. jedna.. Inženýrko tříbarevná.
Díky, tohle mě fakt nenapadlo. Film jsem jednou nebo dvakrát viděla, ale vůbec si nepamatuju, že tam něco takového bylo. Viděla jsem to často na facebooku právě u fotek z promoce a u lidí, co měli červený diplom. Proto mě napadla ta souvislost.
Cituji Kelliška: Já bych to spíš viděla na hlášku ze Slunce, seno
žádný hlubší význam to mít nebude.
Pouze ironické, pejorativní slovní spojení, kterým říkáš, že dotyčný je blbec. S červeným diplomem to nemá vůbec nic společného.
tak tak je to hláška ze slunce sena
Cituji HanLiu: Film jsem jednou nebo dvakrát viděla,
to myslíš vážně? takovou klasiku a ty jsi jí viděla jen 2x ? já to viděla nejmíň 1000x
Cituji Sajulec: to myslíš vážně? takovou klasiku a ty jsi jí viděla jen 2x ? já to viděla nejmíň 1000x
No vážně, já to viděla jen jako dítě. Teď takové filmy vůbec nevyhledávám.
tak to já právě ten film vyhledávám vždy a za každých okolností (kor když mám špatnou náladu), tak 4x - 5x ročně, někdy i víc))
Cituji HanLiu: Často slyším označení tříbarevný inženýr, předpokládám, že to nějak souvisí s červeným diplomem, ale nějak nechápu ty další dvě barvy.
Cituji mootyllek: Naše Blažena se vdá a dobře se vdá, o to se postarám já. Ty vzteky tak zezelenáš, ty.. jedna.. Inženýrko tříbarevná.
Bylo vysvětleno,ale pobavila jsem se
Cituji HanLiu: Teď takové filmy vůbec nevyhledávám.
O hodně přicházíš,protože to je ještě celkem inteligentní humor na rozdíl od současné tvorby.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.