1. . .3456789. . .1011

nel
musí chutnat uplně jinak, než ty kupované z chovu... A kdo je připravuje, také pan rybář??
No je to fakt, že čerstvé ryby jsou mnohem lepší, než zmražené... Připravuje taky sám, on je v tomto hrozný experimentátor, kupuje různé časopisy Apetit a Gurmán a zkouší rybí recepty

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hana Marková
jééé, to bych taky brala.... A jakou rybu si nejvíc pochvaluje, jako odborník? V makru prodávají spoustu ryb, ale já víc jak polovinu neznám

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jana555
měli jsme humra a stál za houby. Vlasně v jeho těle nebylo nic k jídlu
A o tom to právě je, proto je to delikatesa... Mě by nejvíc vadilo ho hodit do žhavé vody, jsem moc velkej cíťa a pak by mi nechutnal...

Já si teď hrozně oblíbila Pangasiuse, je výborný! Doporučuji

nel
A jakou rybu si nejvíc pochvaluje, jako odborník?
Prý servírovanou na nahém ženském těle

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hana Marková
to je divoch

nel
Mě by nejvíc vadilo ho hodit do žhavé vody, jsem moc velkej cíťa a pak by mi nechutnal
my jsme ho měli už mrtvého. Já bych tohle nikdy neudělala. Do té doby jsem to nevěděla. Teď už bych to nikdy nekoupila. Nebudu podporaovat takovou tyranii

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jana555
Nebudu podporaovat takovou tyranii
v luxusních restauracích je mají živé v akvárku a ty si jen ukážeš, jakého chceš připravit, to je holt realita...

arrow
profile_image
colette11
od 29. 12. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hana Marková
A jakou rybu si nejvíc pochvaluje, jako odborník?
Prý servírovanou na nahém ženském těle
OOOOOOOO, vy si doma užíváte VŠECH požitků

Ryby jím často. Tak 3x týdně tuňáka - s těstovinami nebo jen jako salát. Pak 1x za dva týdny filé. Občas si koupím uzenou makrelu. A v letním období to jím různé potvůrky, kalamáry atd.

arrow
profile_image
Chudobka
od 6. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Včera jsem si vařila jídlo do práce stylem co dům dal. Na trošce másla jsem podusila houby a dva stroužky česneku, přidala pangasia nakrájeného na kousky, osmažila, přidala trochu smetany a hořčici. Právě jsem to dojedla s rýží a taaaaaak jsem si pošmákla!

U nás ryby aspoň 1x týdně. Zkusili jsme ledacos:
kapr, tolstolobik, sumeček (pangas) - tučnější masa, stačí opéct na pánvi nebo na pekáčku v troubě třeba se zeleninou, nejchutnější mi přijde tolstolobik, ale to bude individuální. Dobře se z nich vybírají kosti.
tuňák, losos - trochu suché, nutno víc omastit, podlít a dělat spíš zakryté, aby se to nevysušilo ještě víc
pstruh - tak akorát, nejlepší opět na pekáčku na másle a s kořením
pražma, okoun - mrchy kostnaté, než to vyberete, tak vám na talíři vystydne
filé z tresky - jen v nouzi, je to takový bláto, samá voda a nikde nic
a nezapomínat na rybičky v konzervě, s chlebem rychlá studená večeře

Zdravím všechny rybařky já ryby prostě miluju, jím je tak 2x týdně. Hodně jím tuňáka ale to je spíš studená kuchyně a jinak musím mít každý týden lososa nebo pangasiuse, pangasius je výborná rybička. Můj přítel nesnáší ryby ale tuhle si opravdu oblíbil.

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Lucinqqa: Hodně jím tuňáka ale to je spíš studená kuchyně

Taky mám ráda tuňáka. Dávám ho do těstovinového salátu se zeleninou (olivy, rajčata, cibule, okurka, paprika, kukuřice + tymián, sůl, pepř, ol. olej), samozřejmě vše studené. Je to rychlovka, která bodne hlavně v létě.

Nel:

jjjj do těstovinového salátu je to nejlepší mňamka a nejlíp si ho udělat kýbl a mám na 3 dny pokoj a nemusím přemýšlet co zase do práce k jídlu a ještě ušetřím.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené