Nové otázky a odpovědi Přehled poraden Parfémy a vůně

Parfém s vůní Orofluida

+Položit otázku

parfém

08. 07. 2013

labut se ptá:

Dobrý den, používám Orofluido na vlasy a miluji jeho vůni! Snažím se nalézt parfém totožný s touto vůní. Doufám, že mi poradíte a nebo se i na dále budu muset modlit, aby Orofluido přišlo s parfémem. Děkuji za Vaši odpověď
08. 07. 2013

odpovídá

  • Radek Ondrášík

    Radek OndrášíkVe světě parfémů, vůní a kosmetiky se pohybuje již velkou řadu let. Po létech působení v klasickém maloobchodě zakotvil v internetové parfumerii. Parfums.cz je největším českým a slovenským prodejcem parfémů na internetu. Provozuje síť internetových parfumerií a zajišťuje i distribuci parfémů desítek kamenných obchodů. Je držitelem řady kvalitativních certifikátů a v letech 2009, 2010, 2011 a 2012 jej zákazníci v obou zemích zvolili za nejpopulárnější eshop bez ohledu na obor.



Dobrý den, mám trošku obavu, že nebudu schopen poradit jakým směrem se ubírat, aby parfém voněl jako produkty značky Orofluido. Přeci jenom vůně těchto produktů je různá. Možná bych se zkusil zaměřit na vůně, které budou jemně vanilkovo-květinové. Ale vycházím pouze z toho, jaké informace jsou k dispozici.

Další dotazy z poradny Parfémy a vůně